Օրական մեկ անգամ կոճապղպեղի արմատով թեյը պետք է լավ սովորույթ դառնա:
Մեկ կուրսի համար անհրաժեշտ է կես բաժակ կիտրոնի հյութ, 200 գրամ մեղր, ¼ բաժակ (50 մլ) ձիթապտղի ձեթ:
Բոլոր բաղադրիչները խառնել, օրական երեք անգամ ուտելուց 15 րոպե առաջ մեկական փոքր գդալ ուտել:
Կուրսն ավարտվում է այն ժամանակ, երբ խառնուրդը վերջանում է: Մինչեւ հաջորդ կուրսը հարկավոր է 6 ամիս դադար տալ:
Այդ ընթացքում կոճապղպեղի թեյ խմեք՝ պատրաստելով հետեւյալ բաղադրատոմսով. կես թեյի գդալ կոճապղպեղի աղացած արմատին մեկ բաժակ եռացրած ջուր եւ մեկ կտոր կիտրոն ավելացրեք:
Ի դեպ՝ թեյին շաքարավազ ավելացնել չի կարելի, բայց մեծ ցանկության դեպքում կարելի է այն խմել՝ չիր կամ բնական մարմելադ ուտելով:
Երբ հարմարվելու շրջանն անցնի կոճապղպեղի քանակությունը հասցրեք 1 գդալի... Կիտրոնային-մեղրային կուրսի համար լավագույն ժամանակը հոկտեմբեր-նոյեմբերն ու մարտն են:
Աղբյուրը՝ Elle.ru
Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում
09:00, 29 մարտի
ՄԱՐՏԻ 29-Ի ՁԵՐ ՌՈՄԱՆՏԻԿ ՀՈՐՈՍԿՈՊԸ23:16, 28 մարտի
Ռիհաննան անհավանական տեսք ունի չինական Vogue-ի շապիկին22:15, 28 մարտի
Ռեբել Ուիլսոնը ուզում է «դրական հաղորդագրություն» տարածել՝ բացահայտելով, որ կորցրել է կուսությունը 35 տարեկանում21:35, 28 մարտի
TikTok-ը նվաճել է նիհարելու նոր թրենդը. «Կախարդական» Oatzempic ըմպելիքը20:30, 28 մարտի
Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան20:25, 28 մարտի
Հոլիվուդյան աստղեր, ովքեր նկարահանվել են պոռնոֆիլմերում20:12, 28 մարտի
Միխայիլ Շուֆուտինսկի. Ես սիրում եմ Երևանն ու Հայաստանը19:47, 28 մարտի
Wine Story. Ինչպես ընտրել ճիշտ գինի Սուրբ Զատիկին18:36, 28 մարտի
Միխայիլ Շուֆուտինսկու ճեպազրույցը Երեւանում (ՈՒՂԻՂ)17:02, 28 մարտի
Աբու Դաբին նախատեսում է դրախտ ստեղծել գեյմերների համար. աշխարհում առաջին կիբեռսպորտի կղզին16:33, 28 մարտի
Breitling-ի վերջին Navitimer ժամացույցները նշում են ընկերության պատմական կապը ավիացիայի և տիեզերքի հետ15:11, 28 մարտի
Մարտին Սկորսեզեն Fox Nation-ում կպատմի սուրբերի մասին