Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք կկարողանայի՞ք պատասխանել այս հարցերին

Pop NEWS. Շաբաթվա ամենաքննարկված իրադարձությունները

Սիրո տոնը՝ Սիրուշոյի հետ. բացառիկ կադրեր՝ երգչուհու համերգից, որի տոմսերն անմիջապես սպառվել էին

Տիհանա Vibes. փեսացուն հյուսիսից եւ Տրնդեզի խարույկի բոցերը

Kinodaran-ի՝ մեծ աղմուկ հանած «Սուրբը» սերիալը նոր իրականություն է սահմանում Հայաստանում

«2024-ին, վերջապես, կամուսնանանք». Գևորգ Մկրտչյան

«Վիշապի լեգենդը» շքեղ շոուով «Երեւան պարկում» բացվեց ընդարձակ սահադաշտը

Համասյանի ու Ռիք Ռոզատոյի երաժշտությունը՝ ARARAT-ի լեգենդար համի ու Ձիթողցյանի կտավների ուղեկցությամբ

ՇոկTok. «Մարդիկ ինձ են օգնում. ես եմ որոշում օգնել ընտանիքների, թե`ոչ». Տարոն Սարգսյան

Ֆրանսիական շքեղություն՝ փարիզյան շնչով. Les Nereides զարդերը՝ 6 տարի Երեւանում

Stylish Faces․ Հասմիկ Կարապետյանը՝ իր համար արված խենթ քայլերի, երկրպագուների հանդեպ ամուսնու վերաբերմունքի եւ այլ թեմաների շուրջ

«Վարձով ընտանիք». նոր հումորային նախագիծ` Մարջան Ավետիսյանի, Էմմա Սապունջյանի, Լեւոն Հախվերդյանի մասնակցությամբ

«Լեռները կհիշեն». ինչպես են ընթանում նոր հեռուստասերիալի նկարահանումները

«Լեռները կհիշեն» հեռուստասերիալի դերասանկական կազմը՝ Խուստուփ լեռան բարձունքին

Սեւ կատակերգություն՝ ապրելու կարեւորության մասին. «Սեւազգեստ կանայք» ֆիլմի փակ դիտումը` Երեւանում

Կարմիր գորգ. հայտնիների look-երը` «Սեւազգեստ կանայք» ֆիլմի պրեմիերային

ՇոկTok. «Հորս կարիքն այլեւս չեմ զգում». տիկտոկեր Նանո

Երեւանյան սրճարաններ, որտեղ ամենահամեղ քլաբ-սենդվիչներն են մատուցում

12:10, 7 փետրվարի

Ոմանք այս հոդվածում ներկայացված  տեղեկությունները կգնահատեն որպես գործողության կոչ, որ սկսեն ինքնուրույն պատրաստել բուտերբրոդներ, իսկ ոմանք էլ պարզապես կդիտեն «ախորժալի» լուսանկարները ու հոգոց կքաշեն՝ դժվարությամբ հավատարիմ մնալով վնասակար ու ոչ օգտակար ալյուրեղեն չուտելու իրենց խոստումին։ Իսկ ահա նրանց համար, ովքեր դեմ չեն գոնե ժամանակ առ ժամանակ համեղ ուտելիքները վայելել, NEWS.am STYLE-ը այցելել է մի քանի ռեստորան, որպեսզի իմանա, թե որտեղ են առաջարկում Երեւանի ամենահամեղ քլաբ սենդվիչները։

Mamoor

Սա այն ռեստորաններից է, որի մասին կարելի է միայն դրական գնահատական գրել՝ հյուրերի սպասարկումից սկսած մինչեւ առանձնահատուկ կերակրատեսակներ։ Լինելով այդ հաստատության մշտական հաճախորդներից մեկը, համտեսելով պանրի գնդեր ու հավի ձողիկներ, աղցաններ ու տաք խավարտներ՝ չէի կարող չհամտեսել ելակի սենդվիչ հենց այստեղ։ Թխած, բայց փափկությունը չկորցրած հացը շատ ներդաշնակ համ ունի հալած պանրի հետ։ Այն չի ծանրանում լցոնի ծանրությունից, որն իրենից ներկայացնում է խոզապուխտի ու հավի կրծքամսի, ձվածեղի, լոլիկի ու հազարի տերեւների կտորներ։

Նման փքված եռահարկ խավարտ ուտելը մի քիչ բարդ է, քանի որ մթերքները սկսում են դուրս գալ միջից, ստիպված ես լինում ավելի լայն բացել բերանը, կամ էլ շերտերի բաժանել։ Բուտերբրոդի չորս կտորից ու կարտոֆիլ ֆրից բաղկացած հսկայական չափաբաժինը դառնում է համեղ ապերատիվ՝ հիմնական կերակրատեսակից առաջ, եթե որոշել եք ընթրել ընկերների հետ կամ պարզապես մենակ վայելել այն։

Merci

Եթե դուք նախընտրում եք ընդմիջման ժամին ուտել տաք սենդվիչ, ապա պարտադիր այցելեք այս հաստատությունը։ Ի դեպ, ընդամենը 10 րոպե եք սպասելու, ինչը շատ հարմար է քաղցած մարդու համար։

Թարմ թխած հացով բուտերբրոդ՝ մեծ քանակությամբ լցոնով՝ խոզապուխտ, հավի կրծքամիս, լոլիկի ու մարինացված վարունգի կտորներ, պանիր, հազար։ Այստեղ սենդվիչի հետ միասին մատուցում են նաեւ կարտոֆիլ ֆրի, որը, իմ կարծիքով, համեմունքների շնորհիվ շատ ավելի համեղ ու ախորժալի է, քան բուն բուտերբրոդը։ Փոխարենը՝ հավի կրծքամիսը սենդվիչում բավականին մեծ է։

Just Café’

Ռեստորանի ճաշացանկում մայրցամաքային խոհանոցի բազմաթիվ համեղ կերակրատեսակներ կան, նաեւ պաստաներ, աղցաններ, ապուրներ ու, իհարկե, քլաբ-սենդվիչներ։

Դուք կարող եք պատվիրել սենդվիչ հավի կրծքամսով, խոզապուխտով, Գաուդա պանրով, մարինացված վարունգով, լոլիկով, ֆրի կարտոֆիլով ու սոուսով։ Եթե այլ ռեստորաններում սենդվիչները մի քիչ չոր էին, ապա այստեղ հավի կրծքամիսը շատ փափուկ էր, իսկ հացը ներծծված էր պանրով ու սոուսով։ Այստեղ, ասես, գտել են համերի ճիշտ հարաբերակցությունը՝ փխրուն հաց, հյութեղ կրծքամիս, համեմունքներ, որոնք Ձեզ հաստատ հաճույք կպատճառեն։

The Italian

Այս ռեստորանում պատրաստում են ոչ միայն իսկական իտալական պիցցա ու պաստա, այլեւ չորս շատ հագեցնող կտորից բաղկացած քլաբ-սենդվիչներ։ Բոլոր դասական սենդվիչների նման՝ այն բաղկացած է մսի երկու տեսակից, պանրից, հազարի տերեւներից, ֆիրմային սոուսից ու չերրի լոլիկից, որոնք ամանի վրա են դրված։ Նորմայից միակ շեղումը այն է, որ այդ կերակրատեսակը մատուցում են առանց կարտոֆիլ ֆրիի։ Այս ռեստորանում առհասարակ կարտոֆիլից պատրաստված որեւէ կերակրատեսակ չեն մատուցում:

Մարգարիտա Ավագյան

 

 

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել