«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք կկարողանայի՞ք պատասխանել այս հարցերին

Մարգարիտա Սիմոնյանը երկրպագուներին ցնցել է ճակնդեղով պատրաստված «Նապոլեոն»-ի բաղադրատոմսով

14:35, 8 հուլիսի

RT-ի գլխավոր խմբագիր Մարգարիտա Սիմոնյանը շատ է սիրում պատրաստել, սակայն խիտ գրաֆիկի պատճառով հաճախ չի ստացվում ուրախացնել ընտանիքին. միայն կիրակի օրերին։

«Ցավոք սրտի, պատրաստում եմ գրեթե միայն հանգստյան օրերին։ Փոխարենը արդյունաբերական մասշտաբներով։ Կիրակի օրերին սեղանի շուրջ սովորաբար հավաքվում է 15-20 մարդ՝ հարազատներ ու ընկերներ, եւ մենք որոշակի խոհանոցի ճաշատեսակներ ենք պատրաստում»,- մի անգամ խոստովանել է Սիմոնյանը։  

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Маргарита Симоньян (@_m_simonyan_)

Այս անգամ նա իսկապես որոշել է զարմացնել հետեւորդներին. լրագրողը կիսվել է նապոլեոնի բաղադրատոմսով՝ պատրասված եփած ճակնդեղից։ «Այսօր կպատրաստենք «Նապոլեոն» եփած ճակնդեղից, նշի թերթիկներից եւ գորգոնզոլայից։ Համապատասխանում է բորբոսով ցանկացած պանիր։ Մինչ այդ ճակնդեղը եփում ենք գազօջախում, ավելացնում աղ եւ կիտրոնի հյութ»,- գրել է Սիմոնյանը։

Ապա Մարգարիտայի խոսքով՝ սոխը հարկավոր է կտրատել կիսաշրջանաձեւ եւ տապակել թարմ ծոթորով։ «Ճակնդեղի վրա դնում ենք գորգոնզոլա (կարելի է բորբոսով ցանկացած պանիր), սոխ, նշի թերթեր (վաճառվում են օնլայն խանութներում) եւ կրկնում ենք շերտը»,- այսպես պատրաստվում է արտասովոր «Նապոլեոնը»։

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Маргарита Симоньян (@_m_simonyan_)


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել