«IQ-իկ»․ փոքրիկները՝ երաժշտության մասին

Ոչ մի բաց հագուստ հայրենիքում. Քիմ Քարդաշյանի ոճը` հայաստանյան այցի ժամանակ

Exclusive: Քարդաշյանների երեխաների զբոսանքը` Հյուսիսային պողոտայում

Քիմ Քարդաշյանը լուսանկարվեց եւ ինքնագրեր բաժանեց վաղ առավոտից իրեն սպասող երկրպագուներին

Երկրպագուները ողջունում են Քիմ Քարդաշյանին Երեւանում

Աշխարհահռչակ դիջեյ Արմին Վան Բյուրենը ժամանեց Երեւան

Ինչպե՞ս է նշել իր տարեդարձը Լիա Զախարյանը, եւ ովքե՞ր են եղել իր հյուրերը

Իսպանիայի հմայիչ թագուհի Լետիսիայի ոճային կերպարները

Exclusive. Քրիստինա Կարապետյանն ու Կարո Նաղդալյանը մկրտեցին իրենց որդուն

65 մ երկարություն եւ 410 կգ քաշ. Երեւանում պատրաստված աշխարհի ամենամեծ գաթան տարեցտարի գերազանցում է իր չափսերը

Աշոտ Շարմազանովիչը, նրա փաստաբանն ու քաղաքական ծանոթ իրավիճակներ. «Save Միլիոն» ներկայացման պրեմիերան եւ հայտնի հյուրերը

Ամառ 2019. հայ հայտնիները՝ լողազգեստով

Սրբուկը, Իվետան եւ Ֆելիքսը Գյումրիում ելույթ չեն ունեցել Անկախության 28-ամյակին

Թագուհի Մաքսիմայի գլխի ոճային աքսեսուարների հավաքածուն

Ո՞վ է Women’s Club-ի նոր մասնակիցը

Ի՞նչ look-ով են հայտնիները ներկայացել «Ազնիվ գողերը» ֆիլմի կարմիր գորգին

Շեյխա Մոզայի անկրկնելի ոճը

Հարկատուներին զայրացնում է․ որքան գումար է Ֆրանսիան ծախսում Բրիջիտ Մակրոնի վրա

Մարգարիտա Սիմոնյանը երկրպագուներին ցնցել է ճակնդեղով պատրաստված «Նապոլեոն»-ի բաղադրատոմսով

14:35, 8 հուլիսի

RT-ի գլխավոր խմբագիր Մարգարիտա Սիմոնյանը շատ է սիրում պատրաստել, սակայն խիտ գրաֆիկի պատճառով հաճախ չի ստացվում ուրախացնել ընտանիքին. միայն կիրակի օրերին։

«Ցավոք սրտի, պատրաստում եմ գրեթե միայն հանգստյան օրերին։ Փոխարենը արդյունաբերական մասշտաբներով։ Կիրակի օրերին սեղանի շուրջ սովորաբար հավաքվում է 15-20 մարդ՝ հարազատներ ու ընկերներ, եւ մենք որոշակի խոհանոցի ճաշատեսակներ ենք պատրաստում»,- մի անգամ խոստովանել է Սիմոնյանը։  

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Маргарита Симоньян (@_m_simonyan_)

Այս անգամ նա իսկապես որոշել է զարմացնել հետեւորդներին. լրագրողը կիսվել է նապոլեոնի բաղադրատոմսով՝ պատրասված եփած ճակնդեղից։ «Այսօր կպատրաստենք «Նապոլեոն» եփած ճակնդեղից, նշի թերթիկներից եւ գորգոնզոլայից։ Համապատասխանում է բորբոսով ցանկացած պանիր։ Մինչ այդ ճակնդեղը եփում ենք գազօջախում, ավելացնում աղ եւ կիտրոնի հյութ»,- գրել է Սիմոնյանը։

Ապա Մարգարիտայի խոսքով՝ սոխը հարկավոր է կտրատել կիսաշրջանաձեւ եւ տապակել թարմ ծոթորով։ «Ճակնդեղի վրա դնում ենք գորգոնզոլա (կարելի է բորբոսով ցանկացած պանիր), սոխ, նշի թերթեր (վաճառվում են օնլայն խանութներում) եւ կրկնում ենք շերտը»,- այսպես պատրաստվում է արտասովոր «Նապոլեոնը»։

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Маргарита Симоньян (@_m_simonyan_)


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում








@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության