Exclusive. հայտնի հաղորդավար Արման Մարգարյանը` իրեն բերման ենթարկելու մասին

Պահարան. ամենանորաձեւ գործվածքների տեսակներն ու առանձնահատկությունները

«Այո, ես Նատալյա Արայիկովնա եմ»․ Նատալյա Եփրիկյանը՝ իր «Այո, ես Նատալյա Արայիկովնա եմ»․ Նատալյա Եփրիկյանը՝ իր մասին եւ ոչ միայն

Քենդալ Ջենները Ջիմմի Ֆելլոնի շոուի ժամանակ փորձել է դեղին ռեզինե կոշիկի համը

PROFFY. Ինչպես են պատրաստվում հայկական տիկնիկները

Զարդատուփ։ Ամենահաճելի նվերը Վալենտինի տոնի առթիվ

Թամարա Գվերդծիթելին երգել է ի հիշատակ Միշել Լեգրանի

Ինչու է Միխայիլ Գալուստյանի գրասենյակում ռետինե ձեռք, եւ ինչու է Սվետլակովը Մարտիրոսյանից ավելի զվարճալի

Պահարան. Արվեստը հագուստին

«Հայերը նույնիսկ Ամերիկայում են հայերեն խոսում»․ Թինա Քանդելակի

Քիմ Քարդաշյանը՝ Ջիմի Ֆելոնի շոուին

Զարդատուփ: Երբ երեխաների աշխատանքները կենդանանում են

Պահարան. Այս տարվա ամենանորաձև պայուսակները

Project LA Ահա նորից գիշեր

PROFFY. Ինչպե՞ս Հայաստանում մոդել դառնալ

Նոր «Ֆորսաժ»՝ թրեյլեր

Պահարան. Զինվորական ոճը կանանց զգեստապահարանում

Զարդատուփ. Երբ քեզ զգում ես ինչպես թագուհի

NEWS.am STYLE-ի handmade անկյունը. «Էդվարդ» վզնոց Աննա Սարգսյանից

19:13, 6 նոյեմբերի

Երիտասարդ եւ տաղանդավոր դիզայներների համար շատ դժվար է ճանաչում ձեռք բերել: Հենց սկսնակների համար էլ NEWS.am STYLE-ը բացում է նոր խորագիրը: Եթե կարողանում եք սեփական ձեռքերով ինչ-որ բան պատրաստել, ապա նամակներ եւ լուսանկարներ ուղարկեք [email protected] հասցեով:

Հերթական նամակը Աննա Սարգսյանից է:

«Այս յուրօրինակ վզնոցը գեղեցիկ է, էկոլոգիապես մաքուր եւ շատ հեշտ է պատրաստել:

Այստեղ գլխավորը կորիզներն են: Կարող են լինել ձիթապտղի, ընդ որում՝ սեւ եւ կանաչ ձիթապտղի կորիզները տարբերվում են գույնով եւ գեղեցիկ հակադրություն են ստեղծում: Կարող եք օգտագործել նաեւ բալի կամ հոնի կորիզներ:

Կարծում եմ՝ յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհու համար հաճելի է գովեստներ լսել ոչ միայն խոհարարական, այլեւ ստեղծագործական հմտությունների վերաբերյալ:

Եվ այսպես: Խնջույքից կամ թեյի սեղանից հետո մնացած կորիզները լավ լվանալ, մաքրել ուտելի մնացորդները, չորացնել եւ սրաքարով սուր ծայրերը հարթեցնել՝ այն դարձնելով հարթ եւ մի քանի միլիմետր տրամագծով մակերես:

Հետո դիմում ենք երկու հարթաշուրթի օգնությանը: Մեկով մեջտեղից բռնում ենք կորիզը, իսկ երկրորդով` ոչ շատ մեծ մեխը: Մեխը կրակի վրա տաքացնում ենք եւ դրանով կորիզի վրա անցք բացում: Այն պետք է երկու կողմից ծակել, ինչպես թունելն են փորում:

Պատրաստի ուլունքները լաքապատել եւ անցկացնել ամուր թելի վրա»:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության