Ինչպես են Comedy Club-ում ծաղրում Օլիմպիադան, էսկորտ ծառայություններն ու Տիմուր Բատրուդինովի եւ Օլգա Բուզովայի սիրային հարաբերությունները

«Դեպի Եվրատեսիլ». հայտնի է եզրափակիչ անցած երկրորդ հնգյակը

Մարմնավաճառ Նաստյա Ռիբկան ու նրա սեքս մարզիչը՝ միլիարդատեր Օլեգ Դերիպասկայի և Սերգեյ Պրիխոդկոյի հետ սեքսի ու ռուսական վերնախավի զվարճանքների մասին

Ժաննա Բուտուլյանն արաբական է պարում

Միրիամ Բաղդասարյանը հիացրեց կանադական «Ձայնը» նախագծի ժյուրիին

Առանց կրծկալ Անժելա Սարաֆյանը՝ Variety Magazine-ի ճաշկերույթին

«Դեպի Եվրատեսիլ». եզրափակիչ անցած առաջին հնգյակը հայտնի է

Երիտասարդ երգիչն ուժերը փորձելու է նաև «Դեպի Եվրատեսիլ» ազգային մրցույթում

Շպարվիր NEWS.am STYLE-ի հետ. տաք գույներով հոլիվուդյան make up` նորաձեւ աղջիկների համար

Shine&Food. Չինական ուտեստներ՝ չինական Ամանորի կապակցությամբ

Բլոգ Լի. Որտեղ, ինչքանով եւ ինչ կարելի է ուտել Երեւանի փողոցներում

Ինչպես պետք է հայ տղամարդն իրեն պահի կանանց հետ․ NEWS.am STYLE-ի հարցումը

Fan Attack. Հասմիկ Շիրոյան VS երկրպագուներ

Երեւանյան էսքիզներ

POPcorn blog. փորձում ենք հին իրերից նոր հագուստ ստանալ միայն մկրատի օգնությամբ

14-ամյա Սաթենիկի գեղեցիկ կատարումը՝ «Ты супер!» նախագծում

24-ամյա Լիանա Ավանեսյանի ելույթը՝ ուկրաինական «Ձայնը» նախագծում

Սրբուհի Սարգսյանի փայլուն ելույթը՝ ուկրաինական «Ձայնը» նախագծում

NEWS.am STYLE-ի handmade անկյունը. «Էդվարդ» վզնոց Աննա Սարգսյանից

19:13, 6 նոյեմբերի

Երիտասարդ եւ տաղանդավոր դիզայներների համար շատ դժվար է ճանաչում ձեռք բերել: Հենց սկսնակների համար էլ NEWS.am STYLE-ը բացում է նոր խորագիրը: Եթե կարողանում եք սեփական ձեռքերով ինչ-որ բան պատրաստել, ապա նամակներ եւ լուսանկարներ ուղարկեք [email protected] հասցեով:

Հերթական նամակը Աննա Սարգսյանից է:

«Այս յուրօրինակ վզնոցը գեղեցիկ է, էկոլոգիապես մաքուր եւ շատ հեշտ է պատրաստել:

Այստեղ գլխավորը կորիզներն են: Կարող են լինել ձիթապտղի, ընդ որում՝ սեւ եւ կանաչ ձիթապտղի կորիզները տարբերվում են գույնով եւ գեղեցիկ հակադրություն են ստեղծում: Կարող եք օգտագործել նաեւ բալի կամ հոնի կորիզներ:

Կարծում եմ՝ յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհու համար հաճելի է գովեստներ լսել ոչ միայն խոհարարական, այլեւ ստեղծագործական հմտությունների վերաբերյալ:

Եվ այսպես: Խնջույքից կամ թեյի սեղանից հետո մնացած կորիզները լավ լվանալ, մաքրել ուտելի մնացորդները, չորացնել եւ սրաքարով սուր ծայրերը հարթեցնել՝ այն դարձնելով հարթ եւ մի քանի միլիմետր տրամագծով մակերես:

Հետո դիմում ենք երկու հարթաշուրթի օգնությանը: Մեկով մեջտեղից բռնում ենք կորիզը, իսկ երկրորդով` ոչ շատ մեծ մեխը: Մեխը կրակի վրա տաքացնում ենք եւ դրանով կորիզի վրա անցք բացում: Այն պետք է երկու կողմից ծակել, ինչպես թունելն են փորում:

Պատրաստի ուլունքները լաքապատել եւ անցկացնել ամուր թելի վրա»:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Ո՞ւմ կցանկանայիք տեսնել «Եվրատեսիլ 2018»-ի բեմում
Թամար Կապրելյան
Սեւակ Խանաղյան
Կամիլ
Հասմիկ Շիրոյան