Սպասում ենք մեծ պրեմիերայի. Թամարա Գվերդծիթելին Երեւանի «Սանսեթ Բուլվար» մյուզիքլի փորձին

ՇոկTok. «Մեզ գրել էին` թող ձեր օդանավի հետ մի բան լինի` դուք տեղ չհասնեք». Անի Արզումանյան

ՇոկTok. Անժելա Փարսադանյանը` ընկերոջից բաժանվելու, առողջական խնդրի ու կյանքի դժվարությունների մասին

2023-ի makeup թրենդներն ու հատուկ դիմահարդարում՝ Մարտի 8-ի համար՝ Սեդա Գրիգորյանից

Ի՞նչ նվեր են ակնկալում եւ ի՞նչ են պատրաստվում նվիրել մարտի 8-ին երիտասարդները

Հենզել Բրուտենցը վերադարձավ մեծ էկրաններ․ «Գործակալ 044. Օպերացիա Գառնի» ֆիլմի պրեմիերան, դերասանների հույզերն ու միջոցառման հյուրերը

Nemra-ի ռոքային 11-ամյակը․ խմբի ու երկրպագուների «երկխոսությունը»՝ բեմում ու բեմից դուրս

ՇոկTok. «Տիկտոկում ամենաքիչը 10000 դրամ եմ աշխատել». տիկտոկեր Նինա Տիտանյան

Միշլենի երկու աստղ ունեցող շեֆ-խոհարար Ֆլորենս Դալիանի գաստրո շոուն «Հայրիկ» Seven Visions Hotels, The Dvin ռեստորանում

Տիկտոկեր Նինա Տիտանյանի նոր կերպարը` «Բլբուլյանները 4» սիթքոմում

ՇոկTok. «Կյանքումս երբեք էլ մատուցող չեմ աշխատի». տիկտոկեր Ալեքս

«Սյուրպրիզ» սիթքոմի երկրորդ եթերաշրջանում կան նոր դերասաններ

«Chef’s Forest» նախագծի հեղինակ Հարութ Խաչատրյանը բադ է պատրաստել հողի տակ՝ ձնառատ լեռների ֆոնին

«Հանդիսատեսը բարձր տրամադրությամբ է հեռանալու դահլիճից». Աղաս Մանուկյանը` «Կյանքս» STAND UP-ի մասին

Քրիստինե Պեպելյանը՝ ԱՄՆ-ում իր առօրյայի, վոկալ ստուդիա հիմնելու եւ որդու՝ Արեգի հետ ժամանակ անցկացնելու մասին

50000-ից մինչեւ 400000 դրամ. ինչպես են նախընտրում հագնվել երիտասարդները եւ որքան արժեն նրանց look-երը

Տիկտոկերներ Մայիս Վարդանյանի ու Մոնիկա Պետրոսյանի սիրո պատմությունը

«Հիմա չենք նախատեսում երեխա ունենալ». Անդրանիկի եւ Օվսաննայի սիրո պատմությունն ու առաջիկա ծրագրերը

StyleCocktails․ երեք «գայթակղիչ» կոկտեյլ Սուրբ Վալենտինի տոնին

20:28, 8 փետրվարի

Փետրվարի 14-ի՝ սիրահարների տոնի, ռոմանտիկ երեկոն կարող է էլ ավելի գայթակղիչ դառնալ սեփական ձեռքերով պատրաստված կոկտեյլների շնորհիվ: NEWS.am STYLE-ը բարմեն Սեւա Չիստովի եւ «Cantaloupe pub»-ի հետ առաջարկում է երեք կոկտեյլ։ Դրանք հեշտ են պատրաստվում, հիանալի համ ունեն եւ կօգնեն ձեզ երեկոն դարձնել ավելի դյութիչ ու սիրառատ:

The Kiss

IMG_9200.JPG (26 KB)

Ի դեպ, անվանումը Սեւան կոկտեյլը պատրաստելուց հետո հնարեց։ Ինչպես նշեց բարմենը, սա ներկայացված կոկտեյլներից ամենաթույլն է։ Հրաշալի տարբերակ՝ սիրելիին «կոկտեյլային համբույր» պարգեւելու համար։

Բաղադրության մեջ մտնում են՝ ջին, կամպարի, կարամելային օշարակ, լիմոնի ֆրեշ եւ լոռամրգի հյութ։

Mojo

IMG_9237.JPG (27 KB)

Ավելի թունդ կոկտեյլների սիրահարներին առաջարկում ենք համտեսել Mojo-ն։ Այն առաջին կոկտեյլից տարբերվում է ինչպես ավելի մուգ երանգով, այնպես էլ՝ համային զգալի հատկանիշներով։ Դրա պատրաստման համար անհրաժեշտ է ջին, կարմիր վերմուտ, սեւ հաղարջի օշարակ, լիմոն, ալոեի հյութ։

Desert

IMG_9285.JPG (24 KB)

Անապատ՝ այսպես է անվանվում երրորդ կոկտեյլը։ Ինչպես նշեց ռուս բարմենը՝ իր մոտ ցանկացած կոկտեյլ, սովորաբար, կարմիր տեսք է ստանում, քանի որ նախընտրում է օգտագործել հենց այդ երանգի բաղադրիչներ, սակայն այս մեկը տարբերվեց գունային գամմայով ու բաղադրությամբ։ Այս «անապատային» կոկտեյլը եւս կարող եք համտեսել Կանտալուպում՝ Սեւայի հմուտ մատուցմամբ։

Բաղադրիչները հետեւյալն են՝ ռոմ, կարամելի սպիտակ եւ սեւ օշարակներ, մարակույայի օշարակ, նարնջի ու անանասի հյութեր, լիմոն։

Իհարկե, դժվար կլինի ընտրություն կատարել երեք տարբեր ախորժաբեր կոկտեյլների միջեւ։

Հուսանք՝ մեր ֆոտոռեպորտաժը կօգնի ավելի հեշտ կողմնորոշվել այդ հարցում։ Համբույրից մինչեւ Անապատ՝ կոկտեյլների պատրաստման եղանակները՝ NEWS.am STYLE-ի տեսանյութում։

Լուսանկարները՝ Արսեն Սարգսյանի

Տեսանյութը՝ Հայկ Տոնոյանի


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
«Եվրատեսիլ 2019». ձեզ դո՞ւր է գալիս Սրբուկի մրցութային «Walking out» երգը
Այո
Ոչ