Տիհանա Vibes. Dasein-ը սիրո եւ տարբերվող մարդկանց մասին է

«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

Դերասանուհի Ջեսիկա Բիլը պատմել է, թե ինչու է սիրում սնվել ցնցուղի տակ

14:14, 26 հունվարի

Դերասանուհի Ջեսիկա Բիլը սիրում է ուտել ցնցուղի տակ և պատրաստ է «ցնցուղում ուտելու» շարժում սկսել։ 41-ամյա դերասանուհին զվարճալի տեսանյութ է տարածել TikTok-ում՝ մանրամասնելով, թե ինչպես և ինչու է սնվում ցնցուղի տակ։

Երկրպագուները նրանից ավելի շատ մանրամասներ են խնդրել այն բանից հետո, երբ նա խոստովանել է իր սովորությունը դեկտեմբերի վերջին մեկ այլ տեսանյութում: «Շնորհակալություն ցնցուղի տակ ուտելու վերաբերյալ այս բոլոր հարցերի համար: Ես այնքան ուրախ եմ, որ բոլորն այդքան հետաքրքրված են: Ես շատ եմ ուզում շարժում սկսել՝ ցնցուղում ուտելու շարժում»,- ասել է Բիլը: «Կարծում եմ՝ այն մարդկանց համար, ովքեր միաժամանակ մի քանի գործողություն են անում, սա շատ առումներով թեթևացում կլինի»:

Նա թվարկեց իր «կանոնները», այդ թվում՝ ունենալով եզր կամ ինչ-որ բան, որտեղ «կարող ես գավաթը դնել»: «Ես սիրում եմ մի կտոր կծել կամ կում խմել և բաժակը դնել եզրին, իսկ հետո զբաղվել իմ գործերով: Ես դա շատ հաճելի եմ համարում: Միակ դժվարությունն այն է, որ երբ ծամում ես, պետք է բերանդ փակ պահես, ես դեռ սիրում եմ ծամելիս ջրի տակ անցնել և ինչ-ինչ պատճառներով ուզում եմ բերանս բացել»,- նշել է նա։


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել