«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Երեք խորհուրդ, թե ինչպես կարելի է մանիկյուրը երկար պահպանել

20:22, 22 հունվարի

Մանիկյուրի կյանքը երկարացնելն այդքան էլ բարդ չէ. բավական է ընդամենը պահպանել մանիկյուր քսելու ու այն խնամելու մի քանի հասարակ կանոններ: 

Թույլ տուր, որ լաքի յուրաքանչյուր շերտը չորանա

Եթե դու ինքդ ես տանը մանիկյուր անում, դու կարող ես այն ավելի դիմացկուն դարձնել: Սրահում սովորաբար յուրաքանչյուր հաջորդ շերտը քսում են նախորդն ավարտելուց անմիջապես հետո: Որպեսզի լաքն ավելի երկար պահպանվի, մանիկյուրին քիչ ավելի երկար ժամանակ հատկացրու՝ թող, որ յուրաքանչյուր շերտն ամբողջովին չորանա եւ մոտավորապես 10 րոպե ընդմիջումից հետո քսիր հաջորդ շերտը:
Կարեւոր է . եղունգները պետք է ներկել 4 շերտով՝ հիմք, 2 շերտ լաք, թոփ: Հենց այս սխեման կարող է մանիկյուրին երկարակեցություն ապահովել:

Արագ չորացող լաքեր մի գործածիր

Լաքերը, որոնք չորանում են «60 վայրկյանում» նույնքան արագ էլ ջնջվում են: Ոչ մի անակնկալ չկա՝ արագ չորացող միջոցները պարզապես ավելի շատ լուծիչ են պարունակում ու դրա համար էլ վայրկենապես չորանում են: Ի դեպ, նման լաքերը նաեւ ավելի վնասակար են եղունգի համար, քան սովորականները, դրա համալ էլ ավելի լավ է այնուամենայնիվ ժամանակ ծախսել չորացնելու վրա:

«Կնքիր» եղունգի ծայրը

Պրոֆեսիոնալ հնարք, որի մասին նույնպես չարժե մոռանալ՝ եղունգները փակիր թոփով, միշտ վրձնով ներկիր ամենածայրի մասը, չվախենալով կեղտոտել մատդ: Բանն այն է, որ լաքը միշտ սկսում է ջնջվել եղունգի ծայրից, ու այս ձեւով դուք կկարողանաք այն ավելի դիմացկուն դարձնել:
 

Աղբյուր՝ Cosmo


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել