ՇոկTok. «Մեզ գրել էին` թող ձեր օդանավի հետ մի բան լինի` դուք տեղ չհասնեք». Անի Արզումանյան

ՇոկTok. Անժելա Փարսադանյանը` ընկերոջից բաժանվելու, առողջական խնդրի ու կյանքի դժվարությունների մասին

2023-ի makeup թրենդներն ու հատուկ դիմահարդարում՝ Մարտի 8-ի համար՝ Սեդա Գրիգորյանից

Ի՞նչ նվեր են ակնկալում եւ ի՞նչ են պատրաստվում նվիրել մարտի 8-ին երիտասարդները

Հենզել Բրուտենցը վերադարձավ մեծ էկրաններ․ «Գործակալ 044. Օպերացիա Գառնի» ֆիլմի պրեմիերան, դերասանների հույզերն ու միջոցառման հյուրերը

Nemra-ի ռոքային 11-ամյակը․ խմբի ու երկրպագուների «երկխոսությունը»՝ բեմում ու բեմից դուրս

ՇոկTok. «Տիկտոկում ամենաքիչը 10000 դրամ եմ աշխատել». տիկտոկեր Նինա Տիտանյան

Միշլենի երկու աստղ ունեցող շեֆ-խոհարար Ֆլորենս Դալիանի գաստրո շոուն «Հայրիկ» Seven Visions Hotels, The Dvin ռեստորանում

Տիկտոկեր Նինա Տիտանյանի նոր կերպարը` «Բլբուլյանները 4» սիթքոմում

ՇոկTok. «Կյանքումս երբեք էլ մատուցող չեմ աշխատի». տիկտոկեր Ալեքս

«Սյուրպրիզ» սիթքոմի երկրորդ եթերաշրջանում կան նոր դերասաններ

«Chef’s Forest» նախագծի հեղինակ Հարութ Խաչատրյանը բադ է պատրաստել հողի տակ՝ ձնառատ լեռների ֆոնին

«Հանդիսատեսը բարձր տրամադրությամբ է հեռանալու դահլիճից». Աղաս Մանուկյանը` «Կյանքս» STAND UP-ի մասին

Քրիստինե Պեպելյանը՝ ԱՄՆ-ում իր առօրյայի, վոկալ ստուդիա հիմնելու եւ որդու՝ Արեգի հետ ժամանակ անցկացնելու մասին

50000-ից մինչեւ 400000 դրամ. ինչպես են նախընտրում հագնվել երիտասարդները եւ որքան արժեն նրանց look-երը

Տիկտոկերներ Մայիս Վարդանյանի ու Մոնիկա Պետրոսյանի սիրո պատմությունը

«Հիմա չենք նախատեսում երեխա ունենալ». Անդրանիկի եւ Օվսաննայի սիրո պատմությունն ու առաջիկա ծրագրերը

Որքա՞ն լավ են իրար ճանաչում Մաշան եւ Արշավիրը. զույգի 9 տարվա սիրո պատմությունը

Մթերքներ, որոնք չի կարելի ուտել ընթրիքին

22:21, 27 դեկտեմբերի

Կարմիր միս

Սպիտակուցներով հարուստ այս մթերքն ավելի լավ է թողնել ճաշին: Այն պարունակում է թիրոզին ամինաթթու, որը բարձրացնում է արյան մեջ ադրենալինի մակարդակը, գրգռում է նյարդային համակարգը եւ արթուն է պահում օրգանիզմը։

Խմորեղեն

Ալյուրից պատրաստված սնունդը, որպես կանոն, պարունակում է շատ շաքար։ Արդյունքում կտրուկ բարձրանում է արյան շաքարի մակարդակը, ապա շուտով այն ակնթարթորեն իջնում է՝ առաջացնելով սովի դաժան զգացում։

Ընկուզեղեն

Բարձր կալորիականությամբ եւ յուղոտ սնունդ։ 100 գրամ ընկույզը պարունակում է ավելի քան 500 կալորիա (հատկապես քչերը կարող են կանգ առնել այդքան փոքր բուռի վրա): Հարկ է նաեւ նշել, որ յուղայնության բարձր պարունակության պատճառով ընկույզը դժվար է մարսվում, հետեւբար, օրգանիզմը գիշերը ստիպված կլինի իր ողջ ուժերը ուղղել մարսողության գործընթացին:

Թթու եւ պահածոներ

Նման մթերքները օրվա ցանկացած ժամի պետք է սպառել չափավոր, իսկ երեկոյան՝ առավել եւս։ Թթուն ստամոքսի համար ծանր կերակուր է, որը հեղուկ է պահում օրգանիզմում, ուստի վտանգում եք ոչ միայն բավարար չափով չքնել, այլեւ արթնանալ ուռած դեմքով։

Քաղցր մրգեր եւ հատապտուղներ

Սեխը, ձմերուկը, ծիրանը, դեղձը եւ այլ մրգեր չի կարելի ուտել կեսօրից հետո՝ դրանք պարունակում են մեծ քանակությամբ ածխաջրեր եւ շաքար։ Եթե ձեր երեկոն դեռ չեք պատկերացնում առանց քաղցրավենիքի, ապա կարող եք մի քանի միրգ ուտել, բայց ավելի լավ է չտարվեք:

Աղբյուրը՝ Ivona.ua


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
«Եվրատեսիլ 2019». ձեզ դո՞ւր է գալիս Սրբուկի մրցութային «Walking out» երգը
Այո
Ոչ