Լալա Մնացականյանի հոգեհանգստի արարողությունը՝ Կոնդի Սուրբ Հովհաննես եկեղեցում (ՈւՂԻՂ)

«Կապ» մշակույթի և մարդկանց միջև

Հումորը հաղթահարելու մեխանիզմներից մեկն է, որը եթե չանես կգժվես. Նարեկ Մարգարյան

Համլետ. նոր հայացք դասական դրամային

Այնքան ճշմարտություններ ասվեցին այդ օրը, որ ծրագիրը փակեցին. Արթուր Բախտամյան

Գունավոր մարդիկ, բարձր տրամադրություն. Գույների փառատոնը՝ Երեւանում

Football Fest. մրցույթներ, չելենջներ ու մարտահրավերներ

Երևանում պաշտոնապես բացվեց Armflix-ի գրասենյակը

Էսօր քշել չկա, էսօր գինու փառատոն ա

Տոտալ դրամա Երեւանում

«Ազգային երգիչ 2»-ի մեծ համերգը, Սամվելի նոր երգը, ու մասնակիցներն՝ իրենց նոր բենդի մասին (VIDEO)

Stylish Faces. Աստղիկ Սաֆարյան. «Ասել եմ՝ չեմ սիրում, ու հեռացել եմ սիրելով»

Տիհանա Vibes. Dasein-ը սիրո եւ տարբերվող մարդկանց մասին է

«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

Տակառում պահված աշխարհի ամենահին կոնյակը վաճառվում է 32000 դոլարով

20:12, 21 հունիսի

Hermitage-ի 100-ամյա հազվագյուտ կոնյակը վաճառվում է 31693 դոլարով։ Ընդհանուր առմամբ այս հնեցված էլիքսիրը հասանելի է 68 մեկ լիտրանոց շշերով:

Այս բացառիկ կոնյակը, որը ստացել է Siècle d'Or անվանումը՝ ի պատիվ ֆրանսիական Ոսկե դարի, անզուգական բաղադրիչների օգտագործման արդյունք է: Այս կոնյակը, որը պատրաստված է Գրան Շամպայնի Լինյեր Սոնեվիլ շրջանի Ունի Բլան խաղողից, ամրացված է ավանդական Charentais պղնձե կաղապարներով եւ շշալցված է:

Hermitage Siècle d'Or 40,5% ABV. ներկայացված է Կումբրիական բյուրեղյա զտիչներով, ոչը ձեռքի աշխատանք է՝ պատրաստվածՄեծ Բրիտանիայում, զարդարված է ոսկու թերթիկներով եւ անհատական ​​համարակալված է: Կոլեկցիոներական իրը դրված է փայտե . տուփի մեջ, որտեղ կա Hermitage Cognac-ի հիմնադիր եւ նախագահ Դեյվիդ Բեյքերի նամակը, որում տեղեկություններ են հայտնվում կոնյակի մասին:

Հնագույն կոնյակի համը հիանալի է՝ անզուգական հավասարակշված եւ խորը: Կակաոն, այրված իրիսը, սունկը, կոճապղպեղը, մրգերը եւ կումվատը բույրին տալիս են հարուստ ինտենսիվություն, որը կարելի է գտնել միայն ամենահազվագյուտ կոնյակներում:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել