«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Կոկտեյլ բարմենից. «Մոխիտո»

22:14, 18 փետրվարի

Հավանաբար հավաքների ու ակումբների բոլոր սիրահարները հավանում են «Մոխիտո» կոկտեյլը։ Սակայն աշխարհում ամենահանրահայտ եւ թարմացնող ըմպելիքներից մեկը կարելի է եւ տանը պարտարստել։ Ահա երեւանյան ակուբներից մեկում աշխատող բարմեն Արմեն Վարդանյանի բաղադրատոմսը.

Անհրաժշտ կլինեն.

Թարմ անանուխ - 10 գրամ

Շաքարավազ - 10 գրամ

Լայմ - 1 հատ

Սպիտակ ռոմ - 80 մլ

Տոնիկ - 400 մլ

Այս բոլորը կարելի է ձեռքբերել երեւանյան սուպերմարքեթներից։

Պատրաստման եղանակը.

1. Կոկտեյլի յուրաքանչյուր բաժնի համար անհրաժշետ է կես լայմ։ Այդ կեսերը բաժանում ենք չորս մասի, եւ դրանց հյութը քամում բաժակի մեջ։

2. Անանուխի տերեւները կտրում ենք բավականին մեծ ու լցնում բաժակը լայմի ու շաքարավազի հետ։

3. Բաժակի մեջ ավելացնում ենք շաքարավազն ու տրորում պարունակությունը, ինչի ընթացքում լայմի ու անանուխի եթերային յուղերը հենց անհրաժեշտ բույն են տալիս։

4. Բաժակը մինչեւ վերջ լցնում ենք սառույցով, ավելացնում ռոմն ու տոնիկը։ Քաղցր կոկտեյլի սիրահարները կարող են Sprite օգտագործել։


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել