Օֆին խոսել է երեւանյան այցի, հոր մահվան մասին եւ նկարահանվել News.am Style-ի ֆոտոշարքում

ՇոկTok. «Թատերականի ժողովուրդն ինձ ընդհանրապես չի սիրում». Դիանա Մխիթարյան

ՇոկTok. «Ես ու եղբայրս այնպես ենք արել, որ ոչ մայրս միայնակ լինի, ոչ` տատիկս». Գևորգ Մկրտչյան

«Ոսկե ծիրան» 19-րդ միջազգային կինոփառատոնի պաշտոնական բացումն ու կարմիր գորգը

Դեն Բիլզերյանը Երեւանում է․ Պոկերի արքան հանդիպել է երկրպագուներին ու ներկայացրել իր գիրքը

ՇոկTok. «Տղաների կողմից բացասական էր ընդունվում, որ ասում էի «привет пупсики»». Էվելինա Խանոյան

ՇոկTok. «Հայկական տիկտոկում վատ կոնտենտն ավելի շատ է, քան` լավը». Անդրանիկ

ՇոկTok. «Բոլորը մտածում էին, թե հղի եմ». Օվսաննա Խաչատրյան

«Ժառանգ80» նախագծի նկարահանման մեկնարկը տրված է

ՇոկTok. «Բուքմեյքերների գովազդ չեմ անի». Ռաֆո Համբարձումյանը` բլոգային կյանքի, տիկտոկերներին բլոկելու մասին

Ամերիաբանկի «Դարձիր փոփոխությունը» մրցույթի հաղթող թիմը ստացավ 3 մլն ՀՀ դրամ մրցանակ

ՇոկTok. Մագա Հարությունյանը` միլիոններ աշխատելու, սիրելիից բաժանվելու եւ Քինգ Ռուզիի հետ կոնֆլիկտի մասին

ՇոկTok. Անյա Սահակյանը` տղամարդու վրա ձեռք բարձրացնելու, ոստիկանություն ընկնելու, բաց տեսարաններում նկարահանվելու մասին

«Նոյը եւ՛ ինձ է նման, եւ՛ ամուսնուս». Լյուսի

ՇոկTok. «Իմ բոլոր ուզողները հիմնականում «ճիշտ աբրած տղերք են»». Ջուլիաննա Հարությունյան (julianna_loo_)

«Սիրո հասակ». մարտի 18-ից կմեկնարկի նոր հումորային նախագիծը

ՇոկTok. «Երբ ինձ հարցնում են, կուզեիր բոյով լինել, ասում եմ ոչ». Աստվածուհի (Ելենա Վարդերեսյան)

Նոր արկածներով եւ փորձություններով հումորային սիթքոմ. «Հյուրերն անցյալից»

Բանջարեղեն ուտելու 5 պատճառ

23:15, 6 հունիսի

1. Բանջարեղենը լցնում է ստամոքսը եւ թույլ չի տալիս չափից շատ ուտել
Հենց այս նպատակով խորհուրդ է տրվում ամեն անգամ սնունդ ընդունելուց առաջ մի մեծ չափաբաժին բանջարեղենի աղցան ուտել, իսկ հետո անցնել այլ սննդի:
2. Բանջարեղենը մաքրում է աղիները
Շատ հաճախ ավելորդ կիլոգրամներ հավաքելու պատճառը փորկապությունն է, իսկ հում բանջարեղենի օգտագործումը վերացնում է այդ խնդիրը: Չէ որ բջջանյութը, որը պարունակվում է բանջարեղենում, ավելի պես ավլում է աղիների պատերը մնացորդներից, տոքսիններից, արտաթորանքային քարերից եւ ավելորդ լորձից:

3. Բանջարեղենը մարսելու համար շատ էներգիա է ծախսվում
Բանջարեղենն ինքնին ցածր կալորիական է, այսինքն էներգիայի աննշան քանակություն է պարունակում, որը չի հերիքում նույնիսկ մարսելու համար: Այդ պատճառով օրգանիզմը ստիպված է ծախսել սննդի այլ տեսակներից ստացված էներգիան (կալորիաները):

4. Բանջարեղենը երկար ժամանակով հագեցնում է
Մի մեծ ափսե բանջարեղենի աղցանից հետո հագեցածության զգացումը մնում է երկար ժամանակ եւ ուտելու ցանկություն չի լինում, ինչը հատկապես արժեքավոր է երեկոյան:

5. Բանջարեղենից հետո քաղցրեղենի ցանկություն չի լինում
Բանջարեղենը, ի տարբերություն պարզ ածխաջրերի, արյան մեջ շաքարի մակարդակի կտրուկ բարձրացում չի առաջացնում` ենթաստամոքսային գեղձի աշխատանքը պահելով նորմալ ռեժիմում: Այսինքն ինսուլինի կտրուկ արտանետում արյան մեջ, որի ազդեցությամբ գլյուկոզան արագ դուրս է գալիս արյունից եւ դուք դարձյալ քաղցր ուտելու ցանկություն եք ունենում, տեղի չի ունենում:
Այնպես որ, բոլոր նիհարողներ, ամեն օր բանջարեղեն ընդունեք սննդից առաջ, որպես դեղահաբ. ամեն ճաշը եւ ընթրիքը սկսեք հում բանջարեղենից մի բաժին աղցանով: Միաժամանակ բացառեք պարզ ածխաջրերը եւ քնից 3-4 ժամ առաջ մի կերեք, երաշխավորված է, որ 2 շաբաթում 3-5 կգ ավելորդ քաշ կկորցնեք:


Աղբյուրը` otvetnavse.com


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
«Եվրատեսիլ 2019». ձեզ դո՞ւր է գալիս Սրբուկի մրցութային «Walking out» երգը
Այո
Ոչ