Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Սուրճը՝ որպես զարդարանք. հրաշք-բաժակ ենք պատրաստում (ֆոտո)

14:08, 16 մարտի

Սուրճը ոչ միայն առույգացնող ըմպելիք է, առանց որի շատերը չեն պատկերացնում իրենց առավոտը, այլեւ handmade առարկաների պատրաստման հիմնական նյութերից մեկը: Սուրճի հատիկներն առարկային տնային, հարմարավետ, միաժամանակ՝ շքեղ եւ նուրբ տեսք են տալիս: Սուրճի հատիկներից ամբողջական նկարներ են պատրաստում: Բայց մենք կսկսենք փոքրից. զբաղվենք սուրճի հատիկներով բաժակ զարդարել:

Բացի բաժակից եւ սուրճի հատիկներից, մեզ նաեւ հարկավոր են բնական գույնի կտոր (ամենից հարմարը դեկորատիվ պարկն է) եւ նույն գույնի հաստ թել կամ բարակ պարան. դրանով մենք կզարդարենք բաճակի բռնակը: Անհրաժեշտ են նաեւ սոսինձ, երիզակ եւ ժապավեն՝ զարդարանքի համար:

Տեսողականորեն բաժակը բաժանեք ներքեւի եւ վերեւի հատվածների: Վերեւի հատվածին սոսնձեք պարկի կտորը: Ներսից կտորի ծայրի երկայնքով սոսնձեք երիզակը:

Հատակից սկսած դեպի վեր, բաժակին սոսինձով կողք կողքի սուրճի հատիկներն ամրացրեք՝ հասնելով մինչեւ կտորի հատվածը: Պարանն ամուր փաթաթեք բռնակին՝ սոսնձով ամրացնելով: Բռնակին ամրացրեք ժապավենը:

Եթե նախապես մեծ բաժակ վերցնեք, ապա կարող եք այն գործածել նաեւ որպես ծաղկաման:

Թող այս աշխատանքը սուրճի հատիկներից նոր գլուխգործոցներ պատրաստելու խթան հանդիսանա ձեզ համար:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել