«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք կկարողանայի՞ք պատասխանել այս հարցերին

Pop NEWS. Շաբաթվա ամենաքննարկված իրադարձությունները

Սիրո տոնը՝ Սիրուշոյի հետ. բացառիկ կադրեր՝ երգչուհու համերգից, որի տոմսերն անմիջապես սպառվել էին

Տիհանա Vibes. փեսացուն հյուսիսից եւ Տրնդեզի խարույկի բոցերը

Kinodaran-ի՝ մեծ աղմուկ հանած «Սուրբը» սերիալը նոր իրականություն է սահմանում Հայաստանում

«2024-ին, վերջապես, կամուսնանանք». Գևորգ Մկրտչյան

«Վիշապի լեգենդը» շքեղ շոուով «Երեւան պարկում» բացվեց ընդարձակ սահադաշտը

Համասյանի ու Ռիք Ռոզատոյի երաժշտությունը՝ ARARAT-ի լեգենդար համի ու Ձիթողցյանի կտավների ուղեկցությամբ

ՇոկTok. «Մարդիկ ինձ են օգնում. ես եմ որոշում օգնել ընտանիքների, թե`ոչ». Տարոն Սարգսյան

Ֆրանսիական շքեղություն՝ փարիզյան շնչով. Les Nereides զարդերը՝ 6 տարի Երեւանում

Stylish Faces․ Հասմիկ Կարապետյանը՝ իր համար արված խենթ քայլերի, երկրպագուների հանդեպ ամուսնու վերաբերմունքի եւ այլ թեմաների շուրջ

«Վարձով ընտանիք». նոր հումորային նախագիծ` Մարջան Ավետիսյանի, Էմմա Սապունջյանի, Լեւոն Հախվերդյանի մասնակցությամբ

«Լեռները կհիշեն». ինչպես են ընթանում նոր հեռուստասերիալի նկարահանումները

«Լեռները կհիշեն» հեռուստասերիալի դերասանկական կազմը՝ Խուստուփ լեռան բարձունքին

Սեւ կատակերգություն՝ ապրելու կարեւորության մասին. «Սեւազգեստ կանայք» ֆիլմի փակ դիտումը` Երեւանում

Սուրճը՝ որպես զարդարանք. հրաշք-բաժակ ենք պատրաստում (ֆոտո)

14:08, 16 մարտի

Սուրճը ոչ միայն առույգացնող ըմպելիք է, առանց որի շատերը չեն պատկերացնում իրենց առավոտը, այլեւ handmade առարկաների պատրաստման հիմնական նյութերից մեկը: Սուրճի հատիկներն առարկային տնային, հարմարավետ, միաժամանակ՝ շքեղ եւ նուրբ տեսք են տալիս: Սուրճի հատիկներից ամբողջական նկարներ են պատրաստում: Բայց մենք կսկսենք փոքրից. զբաղվենք սուրճի հատիկներով բաժակ զարդարել:

Բացի բաժակից եւ սուրճի հատիկներից, մեզ նաեւ հարկավոր են բնական գույնի կտոր (ամենից հարմարը դեկորատիվ պարկն է) եւ նույն գույնի հաստ թել կամ բարակ պարան. դրանով մենք կզարդարենք բաճակի բռնակը: Անհրաժեշտ են նաեւ սոսինձ, երիզակ եւ ժապավեն՝ զարդարանքի համար:

Տեսողականորեն բաժակը բաժանեք ներքեւի եւ վերեւի հատվածների: Վերեւի հատվածին սոսնձեք պարկի կտորը: Ներսից կտորի ծայրի երկայնքով սոսնձեք երիզակը:

Հատակից սկսած դեպի վեր, բաժակին սոսինձով կողք կողքի սուրճի հատիկներն ամրացրեք՝ հասնելով մինչեւ կտորի հատվածը: Պարանն ամուր փաթաթեք բռնակին՝ սոսնձով ամրացնելով: Բռնակին ամրացրեք ժապավենը:

Եթե նախապես մեծ բաժակ վերցնեք, ապա կարող եք այն գործածել նաեւ որպես ծաղկաման:

Թող այս աշխատանքը սուրճի հատիկներից նոր գլուխգործոցներ պատրաստելու խթան հանդիսանա ձեզ համար:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել