«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Հինգ մթերք, որոնք տաք թավային անգամ մոտեցնել չի կարելի

13:33, 8 հունիսի

ԼՈԼԻԿ. Կանացի գեղեցկության ու առողջության համար այդքան անհրաժեշտ մագնիում ու ցինկ միկրոտարրերն առատորեն պարունակվում են հում լոլիկում։ Բայց հենց այդ բանջարեղենն «ամուսնանում է» շիկացած թավայի ու դրա վրա լցվող տաք ձեթի հետ, կորցնում է այդ նյութերի 100 տոկոսը։

ՔԱՂՑՐ ՊՂՊԵՂ. Կարմիր, դեղին, կանաչ՝ այս բանջարեղենը պարզապես չեմպիոն է վիտամին С-ի պարունակությամբ, որի խտությունը տաքացնելուց հետո, ավաղ, քառակի կրճատվում է։

ՍԽՏՈՐ. Հում սխտորի մեջ С, PP ու B խմբի վիտամինները, այդ թվում՝ խոլինը, պարզապես «կյանքի ուրախությունն» են տոնում, սակայն ջերմային մշակման ժամանակ սխտորի օգտակար նյութերի 70 տոկոսն անմիջապես վերանում է։

ԲՐՈԿՈԼԻ. Այս բանջարեղենը չեմպիոն է А, С վիտամինների ու կալցիումի պարունակությամբ։ Բայց բավական է այն թեկուզ նվազագույն ջերմային մշակման ենթարկեք (էլ չասենք լիարժեք եփելու մասին), դրա օգտակարությունը 40 տոկոսով կնվազի։

ԲԱԶՈՒԿ. Եվս մեկ չեմպիոն բանջարեղենի շարքում, բայց դրանում պարունակվող ֆոլաթթուն, որը ծայրահեղ անհրաժեշտ է արյունատար ու իմունային համակարգերի ճիշտ աճի ու զարգացման համար, «տաք միջավայրում» հայտնվելիս անմիջապես 30 տոկոսով նվազում է:

 

Աղբյուրը՝ Otvetnavse.com


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել