Երեւանում 14-րդ անգամ անցկացվեց «Թանգարանային գիշերը»

«Եվրատեսիլ 2018». ամփոփիչ հոլովակ NEWS.am STYLE-ից

Արքայազն Հարրիի եւ Մեգան Մարքլի հարսանեկան արարողությունը

Հայ դերասանուհիները՝ գայթակղիչ հոլովակում

Բլոգ Լի. Գինու փառատոն․ Զբոսաշրջիկներն ու մասնակիցները՝ միջոցառման մասին

Երեւանում մեկնարկել են Գինու օրերը

Սրբուհի Սարգսյանի եւ Allusion Band-ի համերգը՝ նվիրված հաղթանակի օրվան

«Եվրատեսիլ 2018». Սեւակ Խանաղյանն իր պարտության մասին

«Շոկի մեջ ենք, որ Սեւակը չանցավ եզրափակիչ»․ Wiwibloggs-ի Ուիլյամն ու Դեբանը՝ «Եվրատեսիլի» առաջին կիսաեզրափակիչի արդյունքների մասին

«Եվրատեսիլ 2018». Սեւակ Խանաղյանի ելույթը՝ առաջին կիսաեզրափակիչում

«Եվրատեսիլ 2018»․ Սեւակ Խանաղյանի ելույթը ժյուրիի համար

«Եվրատեսիլ 2018»-ի մասնակիցների ողջույնները Հայաստանին

«Ուզում եմ ինձնով հպարտանաք, այնպես, ինչպես ես ձեզնով». Սևակ Խանաղյան

Ֆիլիպ Կիրկորովը` Սևակ Խանաղյանի մասին

Բլոգ Լի. բացահայտում եմ հրաշք Գեղարդը

Քիմ Քարդաշյանը Շերի համերգին ներկայացել է Շերի կերպարով

Սրբուհի Սարգսյանը վերադարձել է Երեւան

Սարգիս Գրիգորյանի կինը՝ Մանոն նախագահական նստավայրի առջև ֆլեշմոբ է անցկացրել

Ուղեցույց քաղցրակերների համար. Երեւանի 5 լավագույն հրուշակարանները

11:06, 14 նոյեմբերի

Աշնանային մելամաղձոտությունից խուսափելու լավագույն միջոցներից մեկը քաղցրեղենն է: Անձրեւոտ եղանակը, մոխրակապույտ ամպերով ծածկված երկինքը, թափանցող քամին տաք թեյի ու համեղ թխվածքի են տրամադրում: NEWS.am Style-ը ներկայացնում է, թե Երեւանում որտեղ է հնարավոր համտեսել ամենափքուն կրուասանները, դարչինով բուլկիները, նրբահամ միլֆեյը, թարմ չիզքեյքը եւ այլ կարկանդակներ, որոնք ձեր օրը համեղ եւ ուրախ կդարձնեն:

Crumbs The Bread Factory

Այս փուռ-հրուշակարանում բոլոր սննդակարգերի մասին մոռանում ես, երբ արդեն մտնելիս քեզ թարմ հացի, կաթնահունց բուլկիի կամ էկլերի բույրն է դիմավորում: Այստեղ կարելի է համտեսել նաեւ ախորժալի սենդվիչներ, բեյգլներ, բուրգերներ: Նոր համերի սիրահարներին խորհուրդ ենք տալիս համտեսել ընկույզով, չամիչով եւ մեղրով կարկանդակները: Աղանդերի համը կոզինախ է հիշեցնում: Այն ավելի համեղ է մեկ գավաթ կապուչինոյով կամ բերգամոտով թեյով:

Միջին գինը՝ 2500 դրամ:

Baguette & Co

Զուր չէ, որ այս հաստատությունը քաղաքում ամենահայտնի փուռն է համարվում: Այստեղ կարող ես գտնել ե՛ւ կարկանդակներ, ե՛ւ բուրգերներ, ե՛ւ սենդվիչներ, ինչպես նաեւ փխրուն բեզե, տիրամիս, էկլեր, նուշի կրեմով կրուասան: Սա ուղղակի դրախտ է քաղցրակերների եւ համի ու որակի իրական արժեքն իմացողների համար: Անպայման փորձեք հատապտուղներով միլֆեյը, որը նրբահամ, փխրուն, ոչ քաղցրածոր աղանդեր է: Այն գեղագիտական եւ համային վայելքի դասական քաղցրավենիք է:

Միջին գինը՝ 2500 դրամ:

Louis Charden

Այս սրճարան-հրուշակարանը ինտերիերից մինչեւ թխվածքներ ֆրանսիական նրբաճաշակությամբ է լուծված: Այստեղ ավանդական հաց են թխում, ինչպես նաեւ հավելումներով հաց, բագետներ, դարչինով եւ չամիչով բուլկիներ: Փքուն կաթնահունց բլիթներից բացի, աչքի են զարնում հրուշակագործական փոքրաչափ արտադրանքը, չիզքեյքերը, ազնվամորիով եւ ելակով տարտը, շտրուդելը եւ, իհարկե, մակարոնները: Շոկոլադի սիրահարներն անպայման պետք է համտեսեն փայտիկով «Էսկիմո» աղանդերը:

Միջին գինը՝ 2500 դրամ:

Malocco Café

Այս հաստատության ցանկացած աղանդեր արվեստի իսկական ստեղծագործություն է: Արտաքին գեղեցկությունը համապատասխանում է ներքին բովանդակությանը. օգտագործվում են որակյալ եւ թարմ մթերքներ: Ամենահայտնի աղանդերներից է հատապտղային մուսը եւ նրբահամ պանակոտան: Քաղցրեղենից բացի, այստեղ մատուցում են մսով լցոնված կրուասաններ, սենդվիչներ, նախաճաշ, նրբահամ աղցաններ եւ մսով ճաշատեսակներ:

Միջին գինը՝ 3000 դրամ:

Mono

Այս վայրն իր աղանդերներով վաղուց է հռչակվել: Ահռելի ընտրություն կա՝ սերուցքով, կրեմով, պրալինով, հատապտուղներով թխվածքներ, փխրուն թղվածքաբլիթներ, ձեռքով պատրաստված կոնֆետներ: Նրանց, ովքեր խառը եւ նոր համեր են նախընտրում, այլ ոչ սովորական դասականը, առաջարկում ենք վայելել Normand կարկանդակի համը: Նրա մեջ համակցված են պնդուկը, նուշը, խնձորի տատինը եւ կարամելային մուսը: Ձեզ մի զրկեք փոքր, հաճելի եւ համեղ ուրախությունից:

Միջին գինը՝ 2000 դրամ:

 

Մարգարիտա Ավագյան


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Մեկնե՞լ, թե՞ մնալ. ինչպես է իր ապագան տեսնում հայ երիտասարդությունը
Այո, մեկնել
Ոչ, մնալ