«Այո, ես Նատալյա Արայիկովնա եմ»․ Նատալյա Եփրիկյանը՝ իր «Այո, ես Նատալյա Արայիկովնա եմ»․ Նատալյա Եփրիկյանը՝ իր մասին եւ ոչ միայն

Քենդալ Ջենները Ջիմմի Ֆելլոնի շոուի ժամանակ փորձել է դեղին ռեզինե կոշիկի համը

PROFFY. Ինչպես են պատրաստվում հայկական տիկնիկները

Զարդատուփ։ Ամենահաճելի նվերը Վալենտինի տոնի առթիվ

Թամարա Գվերդծիթելին երգել է ի հիշատակ Միշել Լեգրանի

Ինչու է Միխայիլ Գալուստյանի գրասենյակում ռետինե ձեռք, եւ ինչու է Սվետլակովը Մարտիրոսյանից ավելի զվարճալի

Պահարան. Արվեստը հագուստին

«Հայերը նույնիսկ Ամերիկայում են հայերեն խոսում»․ Թինա Քանդելակի

Քիմ Քարդաշյանը՝ Ջիմի Ֆելոնի շոուին

Զարդատուփ: Երբ երեխաների աշխատանքները կենդանանում են

Պահարան. Այս տարվա ամենանորաձև պայուսակները

Project LA Ահա նորից գիշեր

PROFFY. Ինչպե՞ս Հայաստանում մոդել դառնալ

Նոր «Ֆորսաժ»՝ թրեյլեր

Պահարան. Զինվորական ոճը կանանց զգեստապահարանում

Զարդատուփ. Երբ քեզ զգում ես ինչպես թագուհի

Պահարան. Տարազն ու ավանդական դետալները` առօրյա հագուստում

Զարդատուփ: Զարդերը կարո՞ղ են բնութագրել կրողին

Ուղեցույց քաղցրակերների համար. Երեւանի 5 լավագույն հրուշակարանները

11:06, 14 նոյեմբերի

Աշնանային մելամաղձոտությունից խուսափելու լավագույն միջոցներից մեկը քաղցրեղենն է: Անձրեւոտ եղանակը, մոխրակապույտ ամպերով ծածկված երկինքը, թափանցող քամին տաք թեյի ու համեղ թխվածքի են տրամադրում: NEWS.am Style-ը ներկայացնում է, թե Երեւանում որտեղ է հնարավոր համտեսել ամենափքուն կրուասանները, դարչինով բուլկիները, նրբահամ միլֆեյը, թարմ չիզքեյքը եւ այլ կարկանդակներ, որոնք ձեր օրը համեղ եւ ուրախ կդարձնեն:

Crumbs The Bread Factory

Այս փուռ-հրուշակարանում բոլոր սննդակարգերի մասին մոռանում ես, երբ արդեն մտնելիս քեզ թարմ հացի, կաթնահունց բուլկիի կամ էկլերի բույրն է դիմավորում: Այստեղ կարելի է համտեսել նաեւ ախորժալի սենդվիչներ, բեյգլներ, բուրգերներ: Նոր համերի սիրահարներին խորհուրդ ենք տալիս համտեսել ընկույզով, չամիչով եւ մեղրով կարկանդակները: Աղանդերի համը կոզինախ է հիշեցնում: Այն ավելի համեղ է մեկ գավաթ կապուչինոյով կամ բերգամոտով թեյով:

Միջին գինը՝ 2500 դրամ:

Baguette & Co

Զուր չէ, որ այս հաստատությունը քաղաքում ամենահայտնի փուռն է համարվում: Այստեղ կարող ես գտնել ե՛ւ կարկանդակներ, ե՛ւ բուրգերներ, ե՛ւ սենդվիչներ, ինչպես նաեւ փխրուն բեզե, տիրամիս, էկլեր, նուշի կրեմով կրուասան: Սա ուղղակի դրախտ է քաղցրակերների եւ համի ու որակի իրական արժեքն իմացողների համար: Անպայման փորձեք հատապտուղներով միլֆեյը, որը նրբահամ, փխրուն, ոչ քաղցրածոր աղանդեր է: Այն գեղագիտական եւ համային վայելքի դասական քաղցրավենիք է:

Միջին գինը՝ 2500 դրամ:

Louis Charden

Այս սրճարան-հրուշակարանը ինտերիերից մինչեւ թխվածքներ ֆրանսիական նրբաճաշակությամբ է լուծված: Այստեղ ավանդական հաց են թխում, ինչպես նաեւ հավելումներով հաց, բագետներ, դարչինով եւ չամիչով բուլկիներ: Փքուն կաթնահունց բլիթներից բացի, աչքի են զարնում հրուշակագործական փոքրաչափ արտադրանքը, չիզքեյքերը, ազնվամորիով եւ ելակով տարտը, շտրուդելը եւ, իհարկե, մակարոնները: Շոկոլադի սիրահարներն անպայման պետք է համտեսեն փայտիկով «Էսկիմո» աղանդերը:

Միջին գինը՝ 2500 դրամ:

Malocco Café

Այս հաստատության ցանկացած աղանդեր արվեստի իսկական ստեղծագործություն է: Արտաքին գեղեցկությունը համապատասխանում է ներքին բովանդակությանը. օգտագործվում են որակյալ եւ թարմ մթերքներ: Ամենահայտնի աղանդերներից է հատապտղային մուսը եւ նրբահամ պանակոտան: Քաղցրեղենից բացի, այստեղ մատուցում են մսով լցոնված կրուասաններ, սենդվիչներ, նախաճաշ, նրբահամ աղցաններ եւ մսով ճաշատեսակներ:

Միջին գինը՝ 3000 դրամ:

Mono

Այս վայրն իր աղանդերներով վաղուց է հռչակվել: Ահռելի ընտրություն կա՝ սերուցքով, կրեմով, պրալինով, հատապտուղներով թխվածքներ, փխրուն թղվածքաբլիթներ, ձեռքով պատրաստված կոնֆետներ: Նրանց, ովքեր խառը եւ նոր համեր են նախընտրում, այլ ոչ սովորական դասականը, առաջարկում ենք վայելել Normand կարկանդակի համը: Նրա մեջ համակցված են պնդուկը, նուշը, խնձորի տատինը եւ կարամելային մուսը: Ձեզ մի զրկեք փոքր, հաճելի եւ համեղ ուրախությունից:

Միջին գինը՝ 2000 դրամ:

 

Մարգարիտա Ավագյան


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության