Ի՞նչ սպասել 2022 թվականից. աստղաբան Գուրգեն Հովհաննիսյանը՝ Կապույտ ջրային վագրի տարվա մասին

Ի՞նչ դիմահարդարմամբ դիմավորել 2022-ը՝ Կապույտ ջրային վագրի տարին. խորհուրդներ Ագա Քանքանյանից

Կայացավ Kami Friends-ի, Արամ MP3-ի, Ֆելիքս Խաչատրյանի «Շնորհավոր» տեսահոլովակի շնորհանդեսը

Fours fashion for fashion. նորաձեւության ցուցադրություն փոքրիկ մոդելների մասնակցությամբ

Կայացավ Աղաս Մանուկյանի «Գործ չկա» stand up-ի պրեմիերան

Նոր նախագիծ` Guess&Eat. հավով ապուր

Մհեր Մխիթարյանի «Պոնտեր» Stand Up-ն ու հայտնի հյուրերը

Նոր նախագիծ` Guess&Eat. բաստուրմա` թունա ձկից

Fit&Style, մաս 4. յոգա

«Անսովոր է, որ նկարահանումները անցկացվում են մեր տանը». Գրիգի և Սոնայի անձնական առօրյան շուտով եթերում

Գոհար Հարությունյանի զույգի 4-ամյակը

«Բլբուլյանները» սիթքոմը կադրից դուրս

Fit&Style, մաս 3. մարզում ենք ամբողջ մարմինը

Նոր նախագիծ՝ Guess&Eat․ պաելա կարակատիցայի թանաքով

Fit&Style, մաս 2․ առողջ լինելը ոճային է

«Սողոմոնի երգերը» ֆիլմի հայաստանյան պրեմիերան, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը

Fit&Style. առողջ լինելը ոճային է

Պայթյուն նկարահանման հրապարակում. «Արյունոտ խաղադրույք» սերիալը՝ կադրից դուրս

Ուղեցույց քաղցրակերների համար. Երեւանի 5 լավագույն հրուշակարանները

11:06, 14 նոյեմբերի

Աշնանային մելամաղձոտությունից խուսափելու լավագույն միջոցներից մեկը քաղցրեղենն է: Անձրեւոտ եղանակը, մոխրակապույտ ամպերով ծածկված երկինքը, թափանցող քամին տաք թեյի ու համեղ թխվածքի են տրամադրում: NEWS.am Style-ը ներկայացնում է, թե Երեւանում որտեղ է հնարավոր համտեսել ամենափքուն կրուասանները, դարչինով բուլկիները, նրբահամ միլֆեյը, թարմ չիզքեյքը եւ այլ կարկանդակներ, որոնք ձեր օրը համեղ եւ ուրախ կդարձնեն:

Crumbs The Bread Factory

Այս փուռ-հրուշակարանում բոլոր սննդակարգերի մասին մոռանում ես, երբ արդեն մտնելիս քեզ թարմ հացի, կաթնահունց բուլկիի կամ էկլերի բույրն է դիմավորում: Այստեղ կարելի է համտեսել նաեւ ախորժալի սենդվիչներ, բեյգլներ, բուրգերներ: Նոր համերի սիրահարներին խորհուրդ ենք տալիս համտեսել ընկույզով, չամիչով եւ մեղրով կարկանդակները: Աղանդերի համը կոզինախ է հիշեցնում: Այն ավելի համեղ է մեկ գավաթ կապուչինոյով կամ բերգամոտով թեյով:

Միջին գինը՝ 2500 դրամ:

Baguette & Co

Զուր չէ, որ այս հաստատությունը քաղաքում ամենահայտնի փուռն է համարվում: Այստեղ կարող ես գտնել ե՛ւ կարկանդակներ, ե՛ւ բուրգերներ, ե՛ւ սենդվիչներ, ինչպես նաեւ փխրուն բեզե, տիրամիս, էկլեր, նուշի կրեմով կրուասան: Սա ուղղակի դրախտ է քաղցրակերների եւ համի ու որակի իրական արժեքն իմացողների համար: Անպայման փորձեք հատապտուղներով միլֆեյը, որը նրբահամ, փխրուն, ոչ քաղցրածոր աղանդեր է: Այն գեղագիտական եւ համային վայելքի դասական քաղցրավենիք է:

Միջին գինը՝ 2500 դրամ:

Louis Charden

Այս սրճարան-հրուշակարանը ինտերիերից մինչեւ թխվածքներ ֆրանսիական նրբաճաշակությամբ է լուծված: Այստեղ ավանդական հաց են թխում, ինչպես նաեւ հավելումներով հաց, բագետներ, դարչինով եւ չամիչով բուլկիներ: Փքուն կաթնահունց բլիթներից բացի, աչքի են զարնում հրուշակագործական փոքրաչափ արտադրանքը, չիզքեյքերը, ազնվամորիով եւ ելակով տարտը, շտրուդելը եւ, իհարկե, մակարոնները: Շոկոլադի սիրահարներն անպայման պետք է համտեսեն փայտիկով «Էսկիմո» աղանդերը:

Միջին գինը՝ 2500 դրամ:

Malocco Café

Այս հաստատության ցանկացած աղանդեր արվեստի իսկական ստեղծագործություն է: Արտաքին գեղեցկությունը համապատասխանում է ներքին բովանդակությանը. օգտագործվում են որակյալ եւ թարմ մթերքներ: Ամենահայտնի աղանդերներից է հատապտղային մուսը եւ նրբահամ պանակոտան: Քաղցրեղենից բացի, այստեղ մատուցում են մսով լցոնված կրուասաններ, սենդվիչներ, նախաճաշ, նրբահամ աղցաններ եւ մսով ճաշատեսակներ:

Միջին գինը՝ 3000 դրամ:

Mono

Այս վայրն իր աղանդերներով վաղուց է հռչակվել: Ահռելի ընտրություն կա՝ սերուցքով, կրեմով, պրալինով, հատապտուղներով թխվածքներ, փխրուն թղվածքաբլիթներ, ձեռքով պատրաստված կոնֆետներ: Նրանց, ովքեր խառը եւ նոր համեր են նախընտրում, այլ ոչ սովորական դասականը, առաջարկում ենք վայելել Normand կարկանդակի համը: Նրա մեջ համակցված են պնդուկը, նուշը, խնձորի տատինը եւ կարամելային մուսը: Ձեզ մի զրկեք փոքր, հաճելի եւ համեղ ուրախությունից:

Միջին գինը՝ 2000 դրամ:

 

Մարգարիտա Ավագյան


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
«Եվրատեսիլ 2019». ձեզ դո՞ւր է գալիս Սրբուկի մրցութային «Walking out» երգը
Այո
Ոչ