Exclusive. հայտնի հաղորդավար Արման Մարգարյանը` իրեն բերման ենթարկելու մասին

Պահարան. ամենանորաձեւ գործվածքների տեսակներն ու առանձնահատկությունները

«Այո, ես Նատալյա Արայիկովնա եմ»․ Նատալյա Եփրիկյանը՝ իր «Այո, ես Նատալյա Արայիկովնա եմ»․ Նատալյա Եփրիկյանը՝ իր մասին եւ ոչ միայն

Քենդալ Ջենները Ջիմմի Ֆելլոնի շոուի ժամանակ փորձել է դեղին ռեզինե կոշիկի համը

PROFFY. Ինչպես են պատրաստվում հայկական տիկնիկները

Զարդատուփ։ Ամենահաճելի նվերը Վալենտինի տոնի առթիվ

Թամարա Գվերդծիթելին երգել է ի հիշատակ Միշել Լեգրանի

Ինչու է Միխայիլ Գալուստյանի գրասենյակում ռետինե ձեռք, եւ ինչու է Սվետլակովը Մարտիրոսյանից ավելի զվարճալի

Պահարան. Արվեստը հագուստին

«Հայերը նույնիսկ Ամերիկայում են հայերեն խոսում»․ Թինա Քանդելակի

Քիմ Քարդաշյանը՝ Ջիմի Ֆելոնի շոուին

Զարդատուփ: Երբ երեխաների աշխատանքները կենդանանում են

Պահարան. Այս տարվա ամենանորաձև պայուսակները

Project LA Ահա նորից գիշեր

PROFFY. Ինչպե՞ս Հայաստանում մոդել դառնալ

Նոր «Ֆորսաժ»՝ թրեյլեր

Պահարան. Զինվորական ոճը կանանց զգեստապահարանում

Զարդատուփ. Երբ քեզ զգում ես ինչպես թագուհի

Շաուրմա vs փաբ մենամարտ. Լիի բլոգը

19:10, 4 փետրվարի

Ես Լիանան եմ եւ շարունակում եմ շրջել Երեւանով, իսկ երեկ որոշեցի հավաքել ընկերներիս եւ շաուրմայանոցի ու փաբի մենամարտ կազմակերպել: Ոտքերս ինձ տարան Երեւանի կենտրոնական՝ իր շաուրմայով հայտնի հաստատությունը: Շաուրմա, շավերմա, շավուխա. ինչպես ասես, որ չեն կոչում այս ուտեստը: 2 շաուրմայի, քեբաբի, ջրի եւ կոլայի համար 2900 դրամ ենք վճարել)) (քեբաբը չկերանք՝ շատ քաղցր էր, իսկ շաուրման իսկապես համեղ էր): Հարմար չէ. յուրաքանչյուր ուտեստի համար հարկավոր է մոտենալ տարբեր սեղանների: Շաուրման անմիջապես են տալիս, իսկ քեբաբին ստիպված էինք սպասել մոտ 10 րոպե, ըմպելիքներն առանձին սրահից պետք է վերցնել: Ձեզ որեւէ համար կամ քարտ չեն տալիս, անձնակազմը հայերենով բարձր բղավում է, երբ ուտեստը պատրաստ է, ինչը խնդիրներ է առաջացնում զբոսաշրջիկների համար, որոնք հայերեն լեզուն չգիտեն, ուստի խոհանոցին մի քանի անգամ են մոտենում, որպեսզի հասկանան՝ խոսքն իրենց մասի՞ն է, թե՞ ոչ: Բոլոր սրահները մարդկանցով լի էին: Հաստատության հաճախորդները հիմնականում շաուրմա էին պատվիրում. իզուր չէ, որ այն հենց դրանով է հայտնի (Ես, որպես կանոն, ուրիշի ափսեի մեջ չեմ նայում, սակայն այստեղ հնարավորությունը բաց չթողեցի):

Իսկ այժմ քաղցրի մասին: Ես շատ եմ լսել երեւանյան երիտասարդության գիշերային կյանքի մասին, սակայն այն կարելի է բնութագրել ընդամենը մեկ բառով՝ ՓԱԲԵՐ: Դրանք շատ հաճելի, ուրախ եւ ամենակարեւորը՝ երեւանցիների կողմից սիրված վայրեր են:

Մի ձեռքում բռնելով լիմոնադի բաժակը, մյուսում՝ տաք Ամերիկանոն՝ ես կպատմեմ քաղաքի մի իսկական մարգարիտի մասին: Սրճարանը, որը մենք այցելեցինք, բավականին «օլդսքուլ»-ային էր՝ ռետրո ոճով ձեւավորված, ուներ նաեւ գետնախարիսխային հարկ եւ փոքրիկ պարահրապարակ: Վերեւի հարկում մարդիկ շատ էին, ոչ մի ազատ սեղան չկար:


Մատուցողները շատ բարեհամբույր եւ ժպտերես էին, տիրապետում էին նաեւ անգլերեն լեզվին: Թվում էր, թե անձնակազմն ու հաճախորդները միեւնույն շրջապատից են, որը բնական կերպով համալրվում է նոր ընկերներով: Մենք բավականին շատ էինք:

Փորձեցինք նարնջի սառը լիմոնադ, Մարգարիտա եւ եւս մի քանի կոկտեյլ, ֆրի կարտոֆիլ, մրգերով պաղպաղակ, իսկ մեր ընկերները գոհ մնացին նարգիլեից: Ափսոս, որ այդ օրը երեկոյան ժամը 10-ին գետնախարիսխային հարկը դեռ դատարկ էր, սակայն տեսանյութի վերջում դուք կհամոզվեք, որ երեւանյան երիտասարդությունը հանգստանալ այնտեղ կարողանում է եւ անում է դա ոգով, կարեւորը ժամանակին տեղում լինելն է:

P.S Զուգարանը ուրախացրեց պատերին կախված գրառումներով. այնտեղից ես դեռ երբեք այդքան գոհ դուրս չէի եկել:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության