Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Շաուրմա vs փաբ մենամարտ. Լիի բլոգը

19:10, 4 փետրվարի

Ես Լիանան եմ եւ շարունակում եմ շրջել Երեւանով, իսկ երեկ որոշեցի հավաքել ընկերներիս եւ շաուրմայանոցի ու փաբի մենամարտ կազմակերպել: Ոտքերս ինձ տարան Երեւանի կենտրոնական՝ իր շաուրմայով հայտնի հաստատությունը: Շաուրմա, շավերմա, շավուխա. ինչպես ասես, որ չեն կոչում այս ուտեստը: 2 շաուրմայի, քեբաբի, ջրի եւ կոլայի համար 2900 դրամ ենք վճարել)) (քեբաբը չկերանք՝ շատ քաղցր էր, իսկ շաուրման իսկապես համեղ էր): Հարմար չէ. յուրաքանչյուր ուտեստի համար հարկավոր է մոտենալ տարբեր սեղանների: Շաուրման անմիջապես են տալիս, իսկ քեբաբին ստիպված էինք սպասել մոտ 10 րոպե, ըմպելիքներն առանձին սրահից պետք է վերցնել: Ձեզ որեւէ համար կամ քարտ չեն տալիս, անձնակազմը հայերենով բարձր բղավում է, երբ ուտեստը պատրաստ է, ինչը խնդիրներ է առաջացնում զբոսաշրջիկների համար, որոնք հայերեն լեզուն չգիտեն, ուստի խոհանոցին մի քանի անգամ են մոտենում, որպեսզի հասկանան՝ խոսքն իրենց մասի՞ն է, թե՞ ոչ: Բոլոր սրահները մարդկանցով լի էին: Հաստատության հաճախորդները հիմնականում շաուրմա էին պատվիրում. իզուր չէ, որ այն հենց դրանով է հայտնի (Ես, որպես կանոն, ուրիշի ափսեի մեջ չեմ նայում, սակայն այստեղ հնարավորությունը բաց չթողեցի):

Իսկ այժմ քաղցրի մասին: Ես շատ եմ լսել երեւանյան երիտասարդության գիշերային կյանքի մասին, սակայն այն կարելի է բնութագրել ընդամենը մեկ բառով՝ ՓԱԲԵՐ: Դրանք շատ հաճելի, ուրախ եւ ամենակարեւորը՝ երեւանցիների կողմից սիրված վայրեր են:

Մի ձեռքում բռնելով լիմոնադի բաժակը, մյուսում՝ տաք Ամերիկանոն՝ ես կպատմեմ քաղաքի մի իսկական մարգարիտի մասին: Սրճարանը, որը մենք այցելեցինք, բավականին «օլդսքուլ»-ային էր՝ ռետրո ոճով ձեւավորված, ուներ նաեւ գետնախարիսխային հարկ եւ փոքրիկ պարահրապարակ: Վերեւի հարկում մարդիկ շատ էին, ոչ մի ազատ սեղան չկար:


Մատուցողները շատ բարեհամբույր եւ ժպտերես էին, տիրապետում էին նաեւ անգլերեն լեզվին: Թվում էր, թե անձնակազմն ու հաճախորդները միեւնույն շրջապատից են, որը բնական կերպով համալրվում է նոր ընկերներով: Մենք բավականին շատ էինք:

Փորձեցինք նարնջի սառը լիմոնադ, Մարգարիտա եւ եւս մի քանի կոկտեյլ, ֆրի կարտոֆիլ, մրգերով պաղպաղակ, իսկ մեր ընկերները գոհ մնացին նարգիլեից: Ափսոս, որ այդ օրը երեկոյան ժամը 10-ին գետնախարիսխային հարկը դեռ դատարկ էր, սակայն տեսանյութի վերջում դուք կհամոզվեք, որ երեւանյան երիտասարդությունը հանգստանալ այնտեղ կարողանում է եւ անում է դա ոգով, կարեւորը ժամանակին տեղում լինելն է:

P.S Զուգարանը ուրախացրեց պատերին կախված գրառումներով. այնտեղից ես դեռ երբեք այդքան գոհ դուրս չէի եկել:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել