Սպասում ենք մեծ պրեմիերայի. Թամարա Գվերդծիթելին Երեւանի «Սանսեթ Բուլվար» մյուզիքլի փորձին

ՇոկTok. «Մեզ գրել էին` թող ձեր օդանավի հետ մի բան լինի` դուք տեղ չհասնեք». Անի Արզումանյան

ՇոկTok. Անժելա Փարսադանյանը` ընկերոջից բաժանվելու, առողջական խնդրի ու կյանքի դժվարությունների մասին

2023-ի makeup թրենդներն ու հատուկ դիմահարդարում՝ Մարտի 8-ի համար՝ Սեդա Գրիգորյանից

Ի՞նչ նվեր են ակնկալում եւ ի՞նչ են պատրաստվում նվիրել մարտի 8-ին երիտասարդները

Հենզել Բրուտենցը վերադարձավ մեծ էկրաններ․ «Գործակալ 044. Օպերացիա Գառնի» ֆիլմի պրեմիերան, դերասանների հույզերն ու միջոցառման հյուրերը

Nemra-ի ռոքային 11-ամյակը․ խմբի ու երկրպագուների «երկխոսությունը»՝ բեմում ու բեմից դուրս

ՇոկTok. «Տիկտոկում ամենաքիչը 10000 դրամ եմ աշխատել». տիկտոկեր Նինա Տիտանյան

Միշլենի երկու աստղ ունեցող շեֆ-խոհարար Ֆլորենս Դալիանի գաստրո շոուն «Հայրիկ» Seven Visions Hotels, The Dvin ռեստորանում

Տիկտոկեր Նինա Տիտանյանի նոր կերպարը` «Բլբուլյանները 4» սիթքոմում

ՇոկTok. «Կյանքումս երբեք էլ մատուցող չեմ աշխատի». տիկտոկեր Ալեքս

«Սյուրպրիզ» սիթքոմի երկրորդ եթերաշրջանում կան նոր դերասաններ

«Chef’s Forest» նախագծի հեղինակ Հարութ Խաչատրյանը բադ է պատրաստել հողի տակ՝ ձնառատ լեռների ֆոնին

«Հանդիսատեսը բարձր տրամադրությամբ է հեռանալու դահլիճից». Աղաս Մանուկյանը` «Կյանքս» STAND UP-ի մասին

Քրիստինե Պեպելյանը՝ ԱՄՆ-ում իր առօրյայի, վոկալ ստուդիա հիմնելու եւ որդու՝ Արեգի հետ ժամանակ անցկացնելու մասին

50000-ից մինչեւ 400000 դրամ. ինչպես են նախընտրում հագնվել երիտասարդները եւ որքան արժեն նրանց look-երը

Տիկտոկերներ Մայիս Վարդանյանի ու Մոնիկա Պետրոսյանի սիրո պատմությունը

«Հիմա չենք նախատեսում երեխա ունենալ». Անդրանիկի եւ Օվսաննայի սիրո պատմությունն ու առաջիկա ծրագրերը

Մթերքներ, որոնք պետք է բացառել սննդակարգից՝ մաշկը երիտասարդ պահելու համար (մաս 2)

20:14, 6 նոյեմբերի

Կաթ

Կաթնային սպիտակուցի լակտոգլոբուլինի պատճառով ավելանում է ինսուլինի արտադրությունը, որը գործում է ճարպագեղձերի վրա։ Աճում է ճարպագեղձերի արտազատումը, ինչը նպաստում է բորբոքման զարգացմանը։ Տարիքի հետ շատերի մոտ առաջանում է կաթնաշաքարի անհանդուրժողականություն, քանի որ օրգանիզմում նվազում է այն քայքայող ֆերմենտի քանակը։ Սա է այն հարցի պատասխանը, թե ինչու են «դեռահասների» պզուկները հայտնվում այն ​​տարիներին, երբ արդեն ժամանակն է պայքարել կնճիռների դեմ։

Գլյուտեն

Գլյուտենի վերացումը դարձել է, թերեւս, վերջին տարիների սննդի ամենանորաձեւ սովորությունը։ Եվ, չնայած կողմնակից չենք այս կամ այն ​​ապրանքից առանց ցուցումների հրաժարվելուն, գլյուտենի հետ զգույշ վարվելու իմաստ կա: Դեմքի վրա ցանի պատճառը կարող է լինել գլյուտենի հանդեպ անհանդուրժողականությունը։ Եթե ​​տարիներ շարունակ չեք կարողանում դիմակայել ցաներին, փորձեք առնվազն մեկ ամիս հրաժարվել գլյուտեն պարունակող սննդից եւ հետեւել օրգանիզմի արձագանքին:

Աղբյուրը՝ GraziaMagazine

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության