Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Հայտնի թուրք խոհարար Սոլթ Բեն պարծեցել է կտրոնով, որը կազմել է 108500 դոլար, եւ հայտնվել բուռն քննադատության թիրախում

20:27, 24 հունվարի

Հայտնի թուրք խոհարար Սոլթ Բեն դարձել է կատաղի քննադատության թիրախ՝ Դուբայի իր ռեստորանից 108500 դոլար արժողությամբ կտրոն ցուցադրելուց հետո։

«Փողը գալիս է, փողը գնում է»,- Instagram-ում գրել է 40-ամյա թուրք խոհարարը, ում իսկական անունը Նուսրեթ Գյոքչեն է։

Քննադատներն ասում են, որ նման ձեւով պարծենալը վիրավորանք է թուրքերի համար, ովքեր պայքարում են 60 տոկոս աճող գնաճի եւ 10 տոկոս գործազրկության դեմ, հաղորդում է Newsflash-ը:

Nusr-Et Steakhouse Dubai-ի Four Season Resort-ի անանուն հաճախորդները մեծ գումարներ էին ծախսել տավարի մսի, կարտոֆիլի ֆրիի, աղցանի, փախլավայի եւ մրգերի վրա: Նրանց նաեւ վայելել են ոսկեպատ շքեղ միս, մեկ ֆիլե մինյոն (270 դոլար) եւ երեք սթեյք (1390 դոլար): Որպես խմիչք՝ նրանք ընտրել էին չորս մարտինի ($130), 2009 թ-ի Chateau Petrus-ի երկու շիշ ($53,900), մեկ շիշ Petrus՝ 2011 թ-ի ($17,700) եւ հինգ չափաբաժին Louis XIII էքսկլյուզիվ կոնյակ ($7,500): Նրանք նույնիսկ 24500 դոլար թեյավճար են թողել:

Սոլթ Բեի պարծենկոտությունը այնքան էլ դուր չի եկել Instagram-ի զայրացած օգտատերերին:

«Սա այն դեպքն է, երբ մարդիկ ավելի շատ փող ունեն, քան առողջ բանականություն»,-ասել է մեկը:

«Իմ ատաղձագործը կարող է ավելի լավ պատրաստել»,-նկատել է մեկ ուրիշը: Իսկ թուրքական Yeniçağ թերթը, ըստ տեղեկությունների, մեղադրել է Սոլթ Բեյին իր հարստությունը ցուցադրելու մեջ, մինչդեռ «քաղաքացիները պայքարում են 3 ցենտ նվազագույն աշխատավարձով ապրուստը հոգալու համար»:

Սոլթ Բեն համաշխարհային համբավ ձեռք բերեց 2017 թվականին Instagram-ում հրապարակված տեսանյութից հետո, որտեղ նա յուրահատուկ ձեւով է ուտեստը համեմում աղով։ Այնուհետեւ նա հիմնեց ավելի քան 20 ռեստորաններից բաղկացած ցանց, ներառյալ Մանհեթենում փակված բուրգերների խանութը:

Նա նախկինում եւս բուռն արձագանք է ստացել իր ռեստորաններից թանկարժեք հաշիվներ կիսելու համար:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել