«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Անկրկնելի աղանդեր՝ ամենասեքսուալ խոհարարից

10:40, 25 հոկտեմբերի

Այս հոլովակը կհետաքրքրի միայն կանանց եւ աղջիկներին, քանզի մեկտեղված են հաճելին եւ օգտակարը։ Տեսանյութում կարելի է տեսնել, թե ինչպես է կրքոտ խոհարար-մոդելը ներկայացնում համեղ աղանդերի բաղադրատոմս։

Պերուից 27-ամյա Ֆրանկո Ներիեգան, հրապարակելով այս մեկ հոլովակը, արդեն հասցրել է գրավել միլիոնավոր օգտատերերի սրտերը եւ ստանալ աշխարհի ամենասեքսուալ խոհարարի կոչումը։ Եվ բոլորին դուր է եկել ոչ միայն նրա առաջարկած բաղադրատոմսը, այլեւ հենց ինքը՝ Ֆրանկոն։

«Հիանալի բաղադրատոմս բոլոր քաղցրասերների համար։ Հարկավոր է ամեն ինչ լցնել եւ հարիչով խառնել»,- խոսքը սկսում է հմայիչ երիտասարդը։

«Առաջին հերթին խառնում ենք 2 թեյի գդալ նուշի կարագը, 1 բաժակ նուշի կաթ, 3 թեյի գդալ շաքարը, մի քիչ դարչինը եւ մի կտոր կոկոսը»,- շարունակում է Ներիեգան։

Այնուհետեւ կրքոտ խոհարարը առանձին ափսեի մեջ լցնում է իսպանական չիա համեմունք  (եղեսպակի սերմեր) եւ ժելատին։ Ստացված լուծույթի մեջ ավելացնում է արդեն խառնված զանգվածը։ Իսկ վերջում աղադները զարդարում է ելակով եւ մոշով։

Դե ինչ, կարծում ենք՝ հոլովակը դիտելուց եւ Ֆրանկոյով հիանալուց բացի, կօգտվեք նաեւ բաղադրատոմսից։

 

 

Աղբյուրը՝ Daily Mail 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել