«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Քաղցր «խխունջներ» թեյի հետ. NEWS.am STYLE-ի բաղադրատոմսը

15:45, 16 հունվարի

Եթե սիրում եք կակաո, ապա այս դյուրին բաղադրատոմսը հենց ձեզ համար է: Այս քաղցր խխունջները կուրախացնեն թեյի սեղանի շուրջ հավաքված ձեր ընտանիքի անդամներին: Դրանք պատրաստելու համար ընդամենը 30 րոպե է հարկավոր:

Խխունջները պատրաստելու համար անհրաժեշտ են.

առանց խմորիչի շերտավոր խմոր՝ 400 գրամ;

կակաոյի փոշի՝ 2 ճ/գ;

շաքարավազ՝ 2 ճ/գ;

ձվի դեղնուց՝ 1 հատ:

Շերտավոր խմորը հալեցնում ենք, ջեռոցը տաքացնում մինչեւ 200ºС: Թավայի վրա թխելու համար նախատեսված թուղթ կամ փայլաթիթեղ ենք դնում:

Կակաոն մաղում ենք եւ լցնում խմորի վրա՝ եզրերից 0.5 սմ-անոց հատվածներ թողնելով:

Ավելացնում ենք շաքարավազն ու խմորը ռուլետի տեսքով փաթաթում, վրան քսում ձվի դեղնուցը:

Սուր դանակով 1 սմ հաստությամբ կտրատում ենք եւ կտորները դնում թավայի վրա:

Տաքացած ջեռոցում թխում ենք 15 րոպե: Բարի ախորժակ:

 

Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել