«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Հայկական «ժինգյալով հացը» հայտնվել են Michelin ուղեցույցում՝ շնորհիվ Գլենդելում գտնվող հացի փռի

17:20, 13 հուլիսի

Հայկական «ժինգյալով հացը» (կանաչիով հաց) հայտնվել է Michelin ուղեցույցում՝ Գլենդելում գտնվող «Zhengyalov Hatz» հացի փռի շնորհիվ։

«Քանի՞ տեսակի կանաչի եւ խոտաբույսեր կարող եք նշել: Այս նվազագույն զարդարված հայկական հացում երկու հմուտ խոհարարներ հունցում, փաթաթում եւ թխում են մեկ տասնյակից ավելի տեսակի խոտաբույսերով լցոնված տորտիլիաներ: Կարծես նրանք դա անում էին իրենց ողջ կյանքում՝ աշխատելով թրթնջուկի, սպանախի, կանաչ սոխի եւ ճակնդեղի տերեւների հետ՝ պատրաստելով խիտ, կանաչավուն միջուկ, որը միաժամանակ քաղցր է, թթու, կծու եւ թարմացնող:

Բավականին հեշտ է ուտել մեկը որպես միջուտեստ, իսկ մի քանիսը` ճաշին։ Հարմար է, որ այստեղ պետք չէ գուշակել, թե ուրիշ ինչ պատվիրել։ Ճաշացանկում բացի օկրոշկայից (սամիթով եւ վարունգով կծու յոգուրտ) եւ փախլավայից (շերտավոր ֆիլո խմոր ու աղացած ընկույզ) այլ բան չկա», - նշում է Michelin Guide-ը:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել