Stylish Faces. Աստղիկ Սաֆարյան. «Ասել եմ՝ չեմ սիրում, ու հեռացել եմ սիրելով»

Տիհանա Vibes. Dasein-ը սիրո եւ տարբերվող մարդկանց մասին է

«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Գիտնականն ու հայտնի կոմպոզիտորը պարզել է, թե ինչպես է հնչում պաստան

22:59, 8 ապրիլի

Երբեւէ մտածե՞լ եք, թե ինչպես է հնչում ձեր սիրելի պաստան: Աշխարհի առաջատար մակարոնեղեն արտադրող համարվող Barilla ընկերության հետաքրքրասեր ուղեղները դիմել են Օքսֆորդի ակադեմիական եւ «Էմմի» մրցանակի դափնեկիր կոմպոզիտորին՝ հենց սա պարզելու համար:

Al Bronzo սաունդթրեքը ունի երգեր հատուկ Al Bronzo մակարոնեղենի յուրաքանչյուր տեսակի համար՝ Bucatini, Mezzi Rigatoni, Spaghetti, Penne Rigate, Fusilli եւ Linguine:

Օքսֆորդի համալսարանի փիլիսոփայության պրոֆեսոր Չարլզ Սփենսը մակարոնի  ցանկացած տեսակ գնահատել է կոնցեպտուալ պրիզմայով եւ ստեղծել է «հնչունային համեմունքներ»՝ մարդկանց կողմից տվյալ սննդի ըմբռնումը բարելավելու համար:

«Barilla Al Bronzo-ի հյուսվածքն ու սոուսը ստեղծում են ամենաեզակի ձայնային համեմունքների հատկությունները, որոնք մենք երբեւէ հայտնաբերել ենք»,-ասում է Սփենսը:

Barilla-ն դիմել է White Lotus-ի կոմպոզիտոր եւ «Էմմի»-ի եռակի դափնեկիր Քրիստոբալ Տապիա դե Վիրոյին՝ պաստայի հնչյունները կյանքի կոչելու համար:

Դե Վիրոն օգտագործել է Սփենսի գիտական ​​գաղափարները՝ սաունդթրեքը ստեղծելու համար՝ վեց թրեքից բաղկացած հավաքածու, որը «պատվիրված երաժշտական ​​պարտիտուր է՝ նախատեսված պաստա ուտելու ձեր փորձը բարձրացնելու համար»:

«Al Bronzo-ի սաունդթրեքի հետ դուք հնարավորություն ունեք զգալ մակարոնեղենը բոլոր զգայարաններով»,-ասում է Ջենիֆեր Պինգը՝ Barilla US-ի մարքեթինգի փոխնախագահը:

Սաունդթրեքը, որը ոգեշնչված է Barilla-ի՝ 2021 թ-ի երգացանկից, հասանելի է AlBronzoSoundtrack.com-ում եւ Spotify-ում:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել