Կին պատգամավորների լուքերը ԱԺ առաջին նիստին

Հայտնի է «Գահերի խաղ»-ի ցուցադրության օրը

Պահարան. Տաք, հարմար ու ոճային. ինչ հագնել ձմռանը

Զարդատուփ. մինիմալիզմի համեստ հմայքը զարդերում

Էլեն ԴեՋեներեսը հյուրընկալել է Անի Գաբրիելյանին

POPcorn blog. Փաստեր, որ չգիտեք Կոկո Շանելի մասին

Ackerman Talks. հոնքերի մասին

Պահարան. այս ձմռան ամենանորաձեւ վերարկուներն ու ժակետները

POPcorn blog. Ամանորյա ֆիլմեր, որոնք այնքան էլ հայտնի չեն, բայց հայտնիներից պակաս լավը չեն

Շահեն Օգանեսյանը կատարում է «Чистые пруды» երգը «Ձայնը» նախագծի եզրափակչում

Shine & Food: Միասին զարդարում ենք ամանորյա սեղանը յուրահատուկ ձեւով

Պահարան. ամանորը casual ոճում

Զարդատուփ: Նվերներ զարդարելու արվեստը

Շահեն Օգանեսյանը ռուսական «Ձայնը» նախագծի եզրափակչում է

POPcorn blog. Ամենատարօրինակ ամանորյա ավանդույթներն աշխարհում

Պարզվում է՝ խոզի բուդը այդքան էլ վատ չէ. բժիշկ-սննդաբանի խորհուրդները

Գաղտնի միլիոնատեր․ Հայկ Սարգսյան

Պարզվում է՝ խոզի բուդը այդքան էլ վատ չէ. բժիշկ-սննդաբանի խորհուրդները

Պանրով եւ սնկով լցոնված պղպեղ. բաղադրատոմս NEWS.am STYLE-ից

19:14, 15 հոկտեմբերի

Շատ պարզ բաղադրատոմս է, իմպրովիզացիա՝ հաշվի առնելով սնկի եւ պանրի հանդեպ իմ մեծ սերը: Այս ուտեստը պատրաստելու համար շատ ժամանակ պետք չէ, բայց այն կարող է ուրախացնել ձեր ընտանիքի անդամներին եւ հյուրերին՝ հրաշալի լրացում դառնալով հիմնական ուտեստին:

Մեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ մթերքները.

Բուլղարական պղպեղ - 6 հատ

Սունկ - 200 գրամ

Պանիր - 200 գրամ

Պղպեղի վերին բաժինը կտրում ենք, մաքրում սերմերն այնպես, որպեսզի պատերը չվնասվեն: Արեւածաղկի ձեթով սունկը տապակում ենք (ես շամպինյոն եմ օգտագործել), ավելացնում ենք աղ եւ սեւ պղպեղ՝ ըստ ճաշակի:

Պանիրը կտրատում ենք եւ սկսում լցոնել պղպեղը:

Նախ լցնում ենք պանիրը, հետո՝ սունկը: Այնուհետեւ լցոնված պղպեղը տապակում ենք արեւածաղկի ձեթով:

Բարի ախորժակ...

 Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության