SHINE & FOOD

POPcorn blog

«Ազնավուր» կենտրոնում բացվեց սգո մատյան` ի հիշատակ Շառլ Ազնավուրի

Ազնավուրի հրապարակում շարունակվում է շանսոնյեի հիշատակին նվիրված մոմավառությունը

News.am Style շաբաթվա ամփոփում

Shine&Food

PROFFY. Անասնաբույժի մասնագիտության առանձնահատկությունները

Yerevan Color Run 2018

POPcorn blog. Ինչ պետք չէ անել ծանոթանալիս

Երեւանում ցուցադրված աշխարհի ամենամեծ գաթան հայտնվեց «Գինեսի» ռեկորդներում

Shine&Food

Մկոյի նոր դերը, Նազենիի ու Սոֆիի «անկախ» սելֆիներն ու «Մանկական Եվրատեսիլ»-ի մեր պատվիրակը. շաբաթվա ամփոփում

POPcorn blog. Երևանում նշում են անկախության տոնը

«Հյուսիսային պողոտայի բանտարկյալը» ներկայացման պրեմիերան

Մարինկա Խաչատրյանի ռոմանտիկ հոլովակը, Վան Դամի ժամանումն ու Comedy Club-ի կարմիր գորգը. շաբաթվա ամփոփում

Shine&Food: Այ քեզ բերքի տոն

Երևանում մեկնարկեց Comedy Club փառատոնը

Yerevan Music Night 2018

Պանրով եւ սնկով լցոնված պղպեղ. բաղադրատոմս NEWS.am STYLE-ից

19:14, 15 հոկտեմբերի

Շատ պարզ բաղադրատոմս է, իմպրովիզացիա՝ հաշվի առնելով սնկի եւ պանրի հանդեպ իմ մեծ սերը: Այս ուտեստը պատրաստելու համար շատ ժամանակ պետք չէ, բայց այն կարող է ուրախացնել ձեր ընտանիքի անդամներին եւ հյուրերին՝ հրաշալի լրացում դառնալով հիմնական ուտեստին:

Մեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ մթերքները.

Բուլղարական պղպեղ - 6 հատ

Սունկ - 200 գրամ

Պանիր - 200 գրամ

Պղպեղի վերին բաժինը կտրում ենք, մաքրում սերմերն այնպես, որպեսզի պատերը չվնասվեն: Արեւածաղկի ձեթով սունկը տապակում ենք (ես շամպինյոն եմ օգտագործել), ավելացնում ենք աղ եւ սեւ պղպեղ՝ ըստ ճաշակի:

Պանիրը կտրատում ենք եւ սկսում լցոնել պղպեղը:

Նախ լցնում ենք պանիրը, հետո՝ սունկը: Այնուհետեւ լցոնված պղպեղը տապակում ենք արեւածաղկի ձեթով:

Բարի ախորժակ...

 Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության