«Այո, ես Նատալյա Արայիկովնա եմ»․ Նատալյա Եփրիկյանը՝ իր «Այո, ես Նատալյա Արայիկովնա եմ»․ Նատալյա Եփրիկյանը՝ իր մասին եւ ոչ միայն

Քենդալ Ջենները Ջիմմի Ֆելլոնի շոուի ժամանակ փորձել է դեղին ռեզինե կոշիկի համը

PROFFY. Ինչպես են պատրաստվում հայկական տիկնիկները

Զարդատուփ։ Ամենահաճելի նվերը Վալենտինի տոնի առթիվ

Թամարա Գվերդծիթելին երգել է ի հիշատակ Միշել Լեգրանի

Ինչու է Միխայիլ Գալուստյանի գրասենյակում ռետինե ձեռք, եւ ինչու է Սվետլակովը Մարտիրոսյանից ավելի զվարճալի

Պահարան. Արվեստը հագուստին

«Հայերը նույնիսկ Ամերիկայում են հայերեն խոսում»․ Թինա Քանդելակի

Քիմ Քարդաշյանը՝ Ջիմի Ֆելոնի շոուին

Զարդատուփ: Երբ երեխաների աշխատանքները կենդանանում են

Պահարան. Այս տարվա ամենանորաձև պայուսակները

Project LA Ահա նորից գիշեր

PROFFY. Ինչպե՞ս Հայաստանում մոդել դառնալ

Նոր «Ֆորսաժ»՝ թրեյլեր

Պահարան. Զինվորական ոճը կանանց զգեստապահարանում

Զարդատուփ. Երբ քեզ զգում ես ինչպես թագուհի

Պահարան. Տարազն ու ավանդական դետալները` առօրյա հագուստում

Զարդատուփ: Զարդերը կարո՞ղ են բնութագրել կրողին

Պանրով, սնկով ու կարտոֆիլով թխվածքաճաշ. բաղադրատոմս NEWS.am STYLE-ից

17:10, 23 հոկտեմբերի

Այս թեթեւ կերակրատեսակի պատրաստման համար քիչ ժամանակ ու ջանք է պահանջվում, փոխարենն այն շատ համեղ ու հագեցնող է ստացվում։

Թխվածքաճաշի պատրաստման համար պահանջվում է․

Կարտոֆիլ՝ 5-6 հատ

Սունկ ցանկացած տեսակի՝ 400 գրամ

Սոխ՝ 1 հատ

Թթվասեր՝1 բաժակ

Պանիր՝ 100 գրամ

Համեմունքներ

Կարտոֆիլը մաքրեք, կտրատեք օղակներով, հավելեք աղ ու համեմունք՝ ըստ ճաշակի

Սոխը տապակեք, հավելեք սունկը, աղը, պղպեղը

Ամանի տակ սերուցքային կարագ քսեք։ Առաջին շերտով կարտոֆիլը դրեք։ Վերեւից սունկն ու սոխը լցրեք, հետո նորից կարտոֆիլի շերտը։

Թթվասերը խառնեք կտրատած պանրի, աղի, կանաչու հետ ու լցրեք թխվածքաճաշի վրա։ Դրեք ջեռոցում ու պատրաստեք մինչեւ դարչնագույն չորուկ կազմելը։

Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության