Բլոգ Լի. «Թանգարանային գիշերը» Երեւանում

Երեւանում 14-րդ անգամ անցկացվեց «Թանգարանային գիշերը»

«Եվրատեսիլ 2018». ամփոփիչ հոլովակ NEWS.am STYLE-ից

Արքայազն Հարրիի եւ Մեգան Մարքլի հարսանեկան արարողությունը

Հայ դերասանուհիները՝ գայթակղիչ հոլովակում

Բլոգ Լի. Գինու փառատոն․ Զբոսաշրջիկներն ու մասնակիցները՝ միջոցառման մասին

Երեւանում մեկնարկել են Գինու օրերը

Սրբուհի Սարգսյանի եւ Allusion Band-ի համերգը՝ նվիրված հաղթանակի օրվան

«Եվրատեսիլ 2018». Սեւակ Խանաղյանն իր պարտության մասին

«Շոկի մեջ ենք, որ Սեւակը չանցավ եզրափակիչ»․ Wiwibloggs-ի Ուիլյամն ու Դեբանը՝ «Եվրատեսիլի» առաջին կիսաեզրափակիչի արդյունքների մասին

«Եվրատեսիլ 2018». Սեւակ Խանաղյանի ելույթը՝ առաջին կիսաեզրափակիչում

«Եվրատեսիլ 2018»․ Սեւակ Խանաղյանի ելույթը ժյուրիի համար

«Եվրատեսիլ 2018»-ի մասնակիցների ողջույնները Հայաստանին

«Ուզում եմ ինձնով հպարտանաք, այնպես, ինչպես ես ձեզնով». Սևակ Խանաղյան

Ֆիլիպ Կիրկորովը` Սևակ Խանաղյանի մասին

Բլոգ Լի. բացահայտում եմ հրաշք Գեղարդը

Քիմ Քարդաշյանը Շերի համերգին ներկայացել է Շերի կերպարով

Սրբուհի Սարգսյանը վերադարձել է Երեւան

Մսային բոքոն «Համովիկ». բաղադրատոմս NEWS.am STYLE-ից

17:20, 20 նոյեմբերի

Մսով այս ուտեստը պատրաստեցի հյուրերիս համար, որոնք էլ հենց առաջին համտեսողները եղան: Մսային բոքոնը բոլորի միաձայն հավանությանն արժանացավ, հատկապես՝ արական սեռի ներկայացուցիչների: Ի դեպ, այն կարելի է մատուցել ինչպես տաք, այնպես էլ սառը: Մասնավորապես, բոքոնը կարող է նաեւ ներառվել տոնական ճաշացանկում:

Մսային բոքոն պատրաստելու համար անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները.

Տավարի աղացած միս - 250 գրամ

հավի աղացած միս - 250 գրամ

ստեպտին - 1 հատ

սոխ - 1 հատ

ձու - 2 հատ

մայոնեզ - 30 գրամ (ես թթվասերով փոխարինեցի)

արեւածաղկի ձեթ - 30 մլ

պաքսիմատ - 30 գրամ

ռեհան

համեմ

Եվ այսպես՝ նախ ստեպղինը եւ սոխը մանր խորանարդներով կտրատեք:

Տապակեք՝ մինչեւ վարդագույն դառնան:

Տավարի եւ հավի աղացած միսը խառնեք, ավելացրեք համեմունքները, կարելի է նաեւ աղացած պղպեղղ ավելացնել:

Ձուն խառնեք պաքսիմատի եւ մայոնեզի (թթվասերի) հետ ու ավելացրեք աղացած մսին:

Այս ամբողջ զանգվածը խառնեք սոխին եւ ստեպղինին:

Խառնեք:

Զանգվածը փաթաթեք փայլաթիթեղով եւ բողոքի տեսք տվեք: 50 րոպե եփեք 180 աստիճան տաքացված ջեռոցում:

Բարի ախորժակ...

 

Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Մեկնե՞լ, թե՞ մնալ. ինչպես է իր ապագան տեսնում հայ երիտասարդությունը
Այո, մեկնել
Ոչ, մնալ