Ամանորը սարերի հետեւում չէ, եւ բոլոր տանտիրուհիներն ուզում են հարազատներին եւ հյուրերին որեւէ նոր ուտեստով զարմացնել: Սակայն հայտնի է, որ տոնական օրերին ոչ բոլոր տնտեսուհիներն են համարձակվում փորձեր անել: Այնպես որ՝ առաջարկում եմ այս պարզ, բայց ինքնատիպ եւ համեղ ուտեստը նախապես պատրաստել, առանց հատուկ առիթի:
«Ամանորյա» ուտեստի պատրաստման համար մեզ անհհրաժեշտ են.
Խոզի միս՝ 250 գրամ;
Տավարի միս՝ 250 գրամ;
Սոխ՝ 1 հատ;
Ձու՝ 3 հատ;
Մանրացված պաքսիմատ՝ 2 ճ/գ;
Աղացած սեւ պղպեղ;
Աղ;
Կանաչեղեն:
Սոխը խորանարդաձեւ կտրատեք, կանաչեղենը մանրացրեք:
Աղացած տավարի միսը խառնեք խոզի մսին, ավելացրեք սոխը, կանաչեղենը, պաքսիմատը, ձուն, աղն ու պղպեղը:
Ստացված զանգվածը երկու մասի բաժանեք:
Մի մասին բոքոնի տեսք տվեք: Վերեւից դրեք նախապես խաշած երկու ձուն, մսի մնացած մասով ծածկեք:
Փաթաթեք փայլաթիթեղով եւ 50 րոպե եփեք ջեռոցում:
Ձեր հարազատներին զարմացրեք եւ ուրախացրեք սովորական օրերին, մի՛ սպասեք տոներին:
Բարի ախորժակ...
Ձեր՝ Մաշա
Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում
23:16, 28 մարտի
Ռիհաննան անհավանական տեսք ունի չինական Vogue-ի շապիկին22:15, 28 մարտի
Ռեբել Ուիլսոնը ուզում է «դրական հաղորդագրություն» տարածել՝ բացահայտելով, որ կորցրել է կուսությունը 35 տարեկանում21:35, 28 մարտի
TikTok-ը նվաճել է նիհարելու նոր թրենդը. «Կախարդական» Oatzempic ըմպելիքը20:30, 28 մարտի
Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան20:25, 28 մարտի
Հոլիվուդյան աստղեր, ովքեր նկարահանվել են պոռնոֆիլմերում20:12, 28 մարտի
Միխայիլ Շուֆուտինսկի. Ես սիրում եմ Երևանն ու Հայաստանը19:47, 28 մարտի
Wine Story. Ինչպես ընտրել ճիշտ գինի Սուրբ Զատիկին18:36, 28 մարտի
Միխայիլ Շուֆուտինսկու ճեպազրույցը Երեւանում (ՈՒՂԻՂ)17:02, 28 մարտի
Աբու Դաբին նախատեսում է դրախտ ստեղծել գեյմերների համար. աշխարհում առաջին կիբեռսպորտի կղզին16:33, 28 մարտի
Breitling-ի վերջին Navitimer ժամացույցները նշում են ընկերության պատմական կապը ավիացիայի և տիեզերքի հետ15:11, 28 մարտի
Մարտին Սկորսեզեն Fox Nation-ում կպատմի սուրբերի մասին14:10, 28 մարտի
Կառլ Լագերֆելդի ֆուտուրիստիկ բնակարանը Փարիզում վաճառվել է 10,8 մլն դոլարով