Մարմնավաճառ Նաստյա Ռիբկան ու նրա սեքս մարզիչը՝ միլիարդատեր Օլեգ Դերիպասկայի և Սերգեյ Պրիխոդկոյի հետ սեքսի ու ռուսական վերնախավի զվարճանքների մասին

Ժաննա Բուտուլյանն արաբական է պարում

Միրիամ Բաղդասարյանը հիացրեց կանադական «Ձայնը» նախագծի ժյուրիին

Առանց կրծկալ Անժելա Սարաֆյանը՝ Variety Magazine-ի ճաշկերույթին

«Դեպի Եվրատեսիլ». եզրափակիչ անցած առաջին հնգյակը հայտնի է

Երիտասարդ երգիչն ուժերը փորձելու է նաև «Դեպի Եվրատեսիլ» ազգային մրցույթում

Շպարվիր NEWS.am STYLE-ի հետ. տաք գույներով հոլիվուդյան make up` նորաձեւ աղջիկների համար

Shine&Food. Չինական ուտեստներ՝ չինական Ամանորի կապակցությամբ

Բլոգ Լի. Որտեղ, ինչքանով եւ ինչ կարելի է ուտել Երեւանի փողոցներում

Ինչպես պետք է հայ տղամարդն իրեն պահի կանանց հետ․ NEWS.am STYLE-ի հարցումը

Fan Attack. Հասմիկ Շիրոյան VS երկրպագուներ

Երեւանյան էսքիզներ

POPcorn blog. փորձում ենք հին իրերից նոր հագուստ ստանալ միայն մկրատի օգնությամբ

14-ամյա Սաթենիկի գեղեցիկ կատարումը՝ «Ты супер!» նախագծում

24-ամյա Լիանա Ավանեսյանի ելույթը՝ ուկրաինական «Ձայնը» նախագծում

Սրբուհի Սարգսյանի փայլուն ելույթը՝ ուկրաինական «Ձայնը» նախագծում

Ինչպես պետք է գեր աղջիկները լուսանկարվեն

Շպռոտի սեքսուալ ֆոտոշարքը՝ Վալենտինի տոնին ընդառաջ

Հայկական թեյ կամ առաջին օգնություն մրսածության ժամանակ. NEWS.am STYLE-ի բաղադրատոմսը

17:06, 11 դեկտեմբերի

Հայկական թեյը պատրաստվում է բարձրլեռնային օգտակար խոտաբույսերից եւ բուրավետ համեմունքների: Ուրցը նպաստում է դիմադրողականության բարձրացմանը, մեխակն ու անանուխը հակաբակտերիալ հատկություն ունեն, իսկ կոճապղպեղը ջերմացնում է երկար ձմեռային երեկոներին: Թունդ խմիչքի սիրահարները կարող են 50 մլ կոնյակին ավելացնել, եւ մրսածությունը վստահաբար կշրջանցի ձեզ:

Հայկական թեյ պատրաստելու համար հարկավոր է.

Ուրց՝ 2 ճ/գ;

Սրոհունդ (зверобой)` 2 ճ/գ;

Անանուխ՝ 2 ճ/գ;

Դարչին՝ 2 փայտիկ;

Մեխակ՝ 7-8 հատ;

Կոճապղպեղ (աղացած)՝ 0.5 թ/գ (կամ արմատի 2 սմ-անոց հատված);

Ջուր՝ 1.5 լիտր;

Կոնյակ՝ 50 մլ (ըստ ցանկության):

Ուրցը, սրոհունդը եւ անանուխն աճում են Հայաստանի լեռներում, իսկ մնացած բաղադրիչներն էլ կարելի է գտնել խանութներում:

Նախ ջուրը հասցրեք եռման աստիճանի, այնուհետեւ ավելացրեք դարչինը, մեխակն ու կոճապղպեղը:

Ցածրացրեք կրակն ու 5-6 րոպե եռացրեք համեմունքներով ջուրը: Թեյնիկը եռացրած ջրով ողողեք, ավելացրեք սրոհունդը, անանուխը եւ ուրցը:

Վրան լցրեք համեմունքներով եռացրած ջուրը: 5-7 րոպե թրմեք:

Առողջ եղեք...

Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Ո՞ւմ կցանկանայիք տեսնել «Եվրատեսիլ 2018»-ի բեմում
Թամար Կապրելյան
Սեւակ Խանաղյան
Կամիլ
Հասմիկ Շիրոյան