ՇոկTok. «Տղաների կողմից բացասական էր ընդունվում, որ ասում էի «привет пупсики»». Էվելինա Խանոյան

ՇոկTok. «Հայկական տիկտոկում վատ կոնտենտն ավելի շատ է, քան` լավը». Անդրանիկ

ՇոկTok. «Բոլորը մտածում էին, թե հղի եմ». Օվսաննա Խաչատրյան

«Ժառանգ80» նախագծի նկարահանման մեկնարկը տրված է

ՇոկTok. «Բուքմեյքերների գովազդ չեմ անի». Ռաֆո Համբարձումյանը` բլոգային կյանքի, տիկտոկերներին բլոկելու մասին

Ամերիաբանկի «Դարձիր փոփոխությունը» մրցույթի հաղթող թիմը ստացավ 3 մլն ՀՀ դրամ մրցանակ

ՇոկTok. Մագա Հարությունյանը` միլիոններ աշխատելու, սիրելիից բաժանվելու եւ Քինգ Ռուզիի հետ կոնֆլիկտի մասին

ՇոկTok. Անյա Սահակյանը` տղամարդու վրա ձեռք բարձրացնելու, ոստիկանություն ընկնելու, բաց տեսարաններում նկարահանվելու մասին

«Նոյը եւ՛ ինձ է նման, եւ՛ ամուսնուս». Լյուսի

ՇոկTok. «Իմ բոլոր ուզողները հիմնականում «ճիշտ աբրած տղերք են»». Ջուլիաննա Հարությունյան (julianna_loo_)

«Սիրո հասակ». մարտի 18-ից կմեկնարկի նոր հումորային նախագիծը

ՇոկTok. «Երբ ինձ հարցնում են, կուզեիր բոյով լինել, ասում եմ ոչ». Աստվածուհի (Ելենա Վարդերեսյան)

Նոր արկածներով եւ փորձություններով հումորային սիթքոմ. «Հյուրերն անցյալից»

«Սա մի սիրո պատմություն է». Արամեի «Շատ սիրունա» տեսահոլովակի backstage-ը

Ու՞մ բաժին կհասնի տունը. Սամսոնի՞ն, թե՞ Շավոյին. «Բլբուլյանները 2»-ի նկարահանումները կադրից դուրս

#ՇոկTOK․ Աշայվին՝ Սիրուշոյի հետ հանդիպելու ցանկության, տիկին Գրետայի հետ կոնֆլիկտի մասին եւ ոչ միայն

Ինչպես են ընթանում «Պոլլի» գեղարվեստական ֆիլմի նկարահանումները

H2Օ Emotional Exposition. Kivera Naynomis բրենդի ցուցադրությունը

Ձվածեղ լոլիկի մեջ կամ «պայծառ ձմեռային նախաճաշ». բաղադրատոմս NEWS.am STYLE-ից

18:04, 18 դեկտեմբերի

Կարող է թվալ, որ ձվածեղը սովորական նախաճաշ է, բայց հենց դրանով ենք սկսում մեր օրը: Իսկ ձմռանը բոլորս վառ գույների կարիք ենք զգում, եւ լոլիկի մեջ ձվածեղը կարող է պայծառ երանգներով լցնել ձմեռային գորշ օրը:

Լոլիկի մեջ ձվածեղի համար մեզ անհրաժեշտ են.

2 խոշոր լոլիկ;

2 փոքր ձու;

30 գրամ պանիր;

2 փոքր կտոր կարագ;

1 թ/գ արեւածաղկի ձեթ;

Աղ եւ պղպեղ:

Կտրում ենք լոլիկի վերին հատվածը, դանակի եւ թեյի գդալի օգնությամբ դուրս բերում միջուկը:

Հարկավոր է զգուշորեն դա անել՝ լոլիկը չվնասելու համար, հակառակ դեպքում ստիպված կլինեք լոլիկն աղցանի համար օգտագործել, իսկ ձվածեղի համար այլ լոլիկ վերցնել:

Եթե, ամեն դեպքում, լոլիկը վնասել եք եւ չեք ուզում նորն օգտագործել, կարող եք այն փայլաթիթեղով փաթաթել եւ այդպես եփել:

Լոլիկների մեջ մեկական փոքր կտոր կարագ եւ կտրատված պանիր դրեք:

Մի քիչ պանիր թողեք՝ վերջում ավելացնելու համար: Լոլիկների մեջ մեկական ձու դրեք, ավելացրեք աղ, պղպեղ եւ դրեք ջեռոցը: Տարայի մեջ ես ավելացրեցի նաեւ լոլիկի միջուկը, մի քիչ պանիր եւ արեւածաղկի ձեթ: 15-20 րոպե եփեք 220-230 С ջերմաստիճանով:

Բարի ախորժակ...

 

Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության