Նարեկ Գեւորգյանն իր կատարմամբ գերեց ռուսական «Գոլոսի» ժյուրիի անդամներին

PROFFY. Հայկական գորգի առեղծվածը

Shine&Food: Խոհանոցային լայֆհաքեր․ ինչպե՞ս առանձնացնել սպիտակուցը դեղնուցից

Ի՞նչ գումար են պատրաստ տրամադրել հայերը մեկ օրվա շոփինգին. NEWS.am STYLE-ի հարցումը

VARDA

Սոնա Դունոյանը հրաշալի կատարեց հայկական երգը ռուսական «Գոլոսում»

Թաիլանդացի տրանսվեստիտներ, հայ մայր եւ հարսանիք Կիպրոսում․Գարիկ Մարտիրոսյանն ու Ժաննա Լեւինան՝ «Երեկոյան Ուրգանտ» շուոի հյուր

Կրծքով նկարող նկարչուհին, Տիգրան Քեոսայանը եւ Անդրեյ Բեբուրիշվիլիի սեքսուալ արկածները նոր Comedy club-ում

Father and Son Arutiunov blast the stage at Russian Voice

POPcorn blog. Խաղում ենք Stand Up-ի Մաշայի հետ

Comedy смотрит Comedy. Эпизод 2.

Victoria's Secret 2018 Fashion Show Walks

Comedy club

Էմոցիոնալ Արթուրո Սանդովալն ու Լեւոն Մալխասյանի անակնկալը. Yerevan Jazz Fest 2018-ի բացման համերգը

«Հայ կանայք շատ գեղեցիկ են. արդեն ուզում եմ այստեղ երկար մնալ». Արթուրո Սանդովալ

«Թոփ մոդել ԱՊՀ-2018»

PROFFY. Գեղեցիկ վարսահարդարում՝ մի քանի րոպեում

Shine&Food: Որքա՞ն կալորիա է հարկավոր նիհարելու համար

Ձվածեղ լոլիկի մեջ կամ «պայծառ ձմեռային նախաճաշ». բաղադրատոմս NEWS.am STYLE-ից

18:04, 18 դեկտեմբերի

Կարող է թվալ, որ ձվածեղը սովորական նախաճաշ է, բայց հենց դրանով ենք սկսում մեր օրը: Իսկ ձմռանը բոլորս վառ գույների կարիք ենք զգում, եւ լոլիկի մեջ ձվածեղը կարող է պայծառ երանգներով լցնել ձմեռային գորշ օրը:

Լոլիկի մեջ ձվածեղի համար մեզ անհրաժեշտ են.

2 խոշոր լոլիկ;

2 փոքր ձու;

30 գրամ պանիր;

2 փոքր կտոր կարագ;

1 թ/գ արեւածաղկի ձեթ;

Աղ եւ պղպեղ:

Կտրում ենք լոլիկի վերին հատվածը, դանակի եւ թեյի գդալի օգնությամբ դուրս բերում միջուկը:

Հարկավոր է զգուշորեն դա անել՝ լոլիկը չվնասելու համար, հակառակ դեպքում ստիպված կլինեք լոլիկն աղցանի համար օգտագործել, իսկ ձվածեղի համար այլ լոլիկ վերցնել:

Եթե, ամեն դեպքում, լոլիկը վնասել եք եւ չեք ուզում նորն օգտագործել, կարող եք այն փայլաթիթեղով փաթաթել եւ այդպես եփել:

Լոլիկների մեջ մեկական փոքր կտոր կարագ եւ կտրատված պանիր դրեք:

Մի քիչ պանիր թողեք՝ վերջում ավելացնելու համար: Լոլիկների մեջ մեկական ձու դրեք, ավելացրեք աղ, պղպեղ եւ դրեք ջեռոցը: Տարայի մեջ ես ավելացրեցի նաեւ լոլիկի միջուկը, մի քիչ պանիր եւ արեւածաղկի ձեթ: 15-20 րոպե եփեք 220-230 С ջերմաստիճանով:

Բարի ախորժակ...

 

Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության