Էմմա Մկրտչյանը` մանկության վառ հուշերի, Երեւանում բնակվելու եւ իր սիրտը կոտրելու մասին

Գոհար Հարությունյանը` մանկության, հայրիկի բացի եւ 16 տարեկանում նշանադրությունը չեղարկելու մասին

«Խորոտիկ-մորոտիկ»․ Սոֆի Մխեյանը՝ իր նոր տեսահոլովակի մասին

«Չէի կարողանում պատկերացնել, որ մայրս չկա». Աղաս Մանուկյանը` իր մեծ կորստի եւ անցած ճանապարհի մասին

BACKSTAGE. Ինչպես են անցել «Սիրուն Սոնայի» վերջին նկարահանումները

«Հորս վերաբերմունքը փոխվեց իմ հանդեպ»․ Վիկտորիա Սահակյանը՝ դիպլոմ չստանալու եւ չստացված սիրո մասին

Ինչպես են ընթացել Արամեի նոր տեսահոլովակի նկարահանումները քաղաքից դուրս

Ամենամեծ կորուստը, կյանքի նպատակը եւ ծնողների խորհուրդը․ Բլից հարցեր Ժաննա Բուտուլյանի հետ

Լիա Զախարյանը՝ հայկական շոուբիզնեսի ամենահմայիչ մարդու, ամենամեծ կորստի և առօրյայի մասին․ ԲԼԻՑ ՀԱՐՑԵՐ

Քրիստինե Պեպելյանը՝ իր նոր նախագծի եւ որդու՝ Արեգի մասին

Քիմ Քարդաշյանի 60 մլն դոլորանոց առանձնատունը

Մանուկ Ալեքսանյանը՝ սեզոնի թրենդների, հակաթրենդների եւ Pillow Challenge-ի մասին

Մարիամ Ալեքսանյանը՝ մոլերից մեկում խայտառակ լինելու եւ ամուսնության հարցից խուսափելու մասին․ ԲԼԻՑ ՀԱՐՑԵՐ

Մանկության ամենավառ հուշից մինչեւ զավեշտալի սիրո խոստովանությունը․ բլից հարցեր՝ Դիանա Տոռեսի հետ

Մատնահարդարման 5 տարածված միֆեր

90-ականներին ծնողներս թույլ չեն տվել, որ ես ու քույրս մտածենեք տան հոգսերի մասին»․ Իրինա Թովմասյան

5 խորհուրդ առողջ մազեր ունենալու համար. Ջեք Թեքեյան

BACKSTAGE. Գոշը, Քրիստինա Եղոյանը, Լիանա Վանոյանը, Արուս Տիգրանյանը եւ այլ դերասաններ` «Կինստարգրամ» նոր սիթքոմում (ֆոտո/վիդեո)

Ձվածեղ լոլիկի մեջ կամ «պայծառ ձմեռային նախաճաշ». բաղադրատոմս NEWS.am STYLE-ից

18:04, 18 դեկտեմբերի

Կարող է թվալ, որ ձվածեղը սովորական նախաճաշ է, բայց հենց դրանով ենք սկսում մեր օրը: Իսկ ձմռանը բոլորս վառ գույների կարիք ենք զգում, եւ լոլիկի մեջ ձվածեղը կարող է պայծառ երանգներով լցնել ձմեռային գորշ օրը:

Լոլիկի մեջ ձվածեղի համար մեզ անհրաժեշտ են.

2 խոշոր լոլիկ;

2 փոքր ձու;

30 գրամ պանիր;

2 փոքր կտոր կարագ;

1 թ/գ արեւածաղկի ձեթ;

Աղ եւ պղպեղ:

Կտրում ենք լոլիկի վերին հատվածը, դանակի եւ թեյի գդալի օգնությամբ դուրս բերում միջուկը:

Հարկավոր է զգուշորեն դա անել՝ լոլիկը չվնասելու համար, հակառակ դեպքում ստիպված կլինեք լոլիկն աղցանի համար օգտագործել, իսկ ձվածեղի համար այլ լոլիկ վերցնել:

Եթե, ամեն դեպքում, լոլիկը վնասել եք եւ չեք ուզում նորն օգտագործել, կարող եք այն փայլաթիթեղով փաթաթել եւ այդպես եփել:

Լոլիկների մեջ մեկական փոքր կտոր կարագ եւ կտրատված պանիր դրեք:

Մի քիչ պանիր թողեք՝ վերջում ավելացնելու համար: Լոլիկների մեջ մեկական ձու դրեք, ավելացրեք աղ, պղպեղ եւ դրեք ջեռոցը: Տարայի մեջ ես ավելացրեցի նաեւ լոլիկի միջուկը, մի քիչ պանիր եւ արեւածաղկի ձեթ: 15-20 րոպե եփեք 220-230 С ջերմաստիճանով:

Բարի ախորժակ...

 

Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
«Եվրատեսիլ 2019». ձեզ դո՞ւր է գալիս Սրբուկի մրցութային «Walking out» երգը
Այո
Ոչ