Էմմա Մկրտչյանը` մանկության վառ հուշերի, Երեւանում բնակվելու եւ իր սիրտը կոտրելու մասին

Գոհար Հարությունյանը` մանկության, հայրիկի բացի եւ 16 տարեկանում նշանադրությունը չեղարկելու մասին

«Խորոտիկ-մորոտիկ»․ Սոֆի Մխեյանը՝ իր նոր տեսահոլովակի մասին

«Չէի կարողանում պատկերացնել, որ մայրս չկա». Աղաս Մանուկյանը` իր մեծ կորստի եւ անցած ճանապարհի մասին

BACKSTAGE. Ինչպես են անցել «Սիրուն Սոնայի» վերջին նկարահանումները

«Հորս վերաբերմունքը փոխվեց իմ հանդեպ»․ Վիկտորիա Սահակյանը՝ դիպլոմ չստանալու եւ չստացված սիրո մասին

Ինչպես են ընթացել Արամեի նոր տեսահոլովակի նկարահանումները քաղաքից դուրս

Ամենամեծ կորուստը, կյանքի նպատակը եւ ծնողների խորհուրդը․ Բլից հարցեր Ժաննա Բուտուլյանի հետ

Լիա Զախարյանը՝ հայկական շոուբիզնեսի ամենահմայիչ մարդու, ամենամեծ կորստի և առօրյայի մասին․ ԲԼԻՑ ՀԱՐՑԵՐ

Քրիստինե Պեպելյանը՝ իր նոր նախագծի եւ որդու՝ Արեգի մասին

Քիմ Քարդաշյանի 60 մլն դոլորանոց առանձնատունը

Մանուկ Ալեքսանյանը՝ սեզոնի թրենդների, հակաթրենդների եւ Pillow Challenge-ի մասին

Մարիամ Ալեքսանյանը՝ մոլերից մեկում խայտառակ լինելու եւ ամուսնության հարցից խուսափելու մասին․ ԲԼԻՑ ՀԱՐՑԵՐ

Մանկության ամենավառ հուշից մինչեւ զավեշտալի սիրո խոստովանությունը․ բլից հարցեր՝ Դիանա Տոռեսի հետ

Մատնահարդարման 5 տարածված միֆեր

90-ականներին ծնողներս թույլ չեն տվել, որ ես ու քույրս մտածենեք տան հոգսերի մասին»․ Իրինա Թովմասյան

5 խորհուրդ առողջ մազեր ունենալու համար. Ջեք Թեքեյան

BACKSTAGE. Գոշը, Քրիստինա Եղոյանը, Լիանա Վանոյանը, Արուս Տիգրանյանը եւ այլ դերասաններ` «Կինստարգրամ» նոր սիթքոմում (ֆոտո/վիդեո)

Չինական «Ջիո Ձե» պելմեններ. NEWS.am STYLE-ի բաղադրատոմսը՝ Չինաստանից

18:14, 13 փետրվարի
NEWS.am STYLE-ի թղթակիցը շարունակում է ռեպորտաժներ ներկայացնել Չինաստանից։ Պելմենների սիրահարները պետք է իմանան, որ ավանդական ռուսական դարձած այդ ուտեստը Ռուսաստան է «եկել» Չինաստանից։ Ընդ որում, պելմենների տեսակներն այստեղ շատ են։
Այսպես, չինական «Ջիո Ձե» պելմենները՝ ըստ Հանան նահանգի տարբերակի, կարող են պատրաստվել ցանկացած եւ միանգամից մի քանի տեսակ մսից։ Մսի հետ կարող են լինել նաեւ ծովախեցգետիններ։ Խմորը նույնն է, ինչ մյուս պելմենների համար։
Տիկին Ցզոն խմորին տեսք է հաղորդում, հետո բաժանում փոքրիկ մասերի, գրտնակում է, ապա փոքրիկ շրջանակների մեջ փայտիկներով միս դնում եւ փակում։
Հետո դրանք անմիջապես լցնում է կաթսայի մեջ։ Չինացիները պելմենները սառնարանում չեն պահում։
7 րոպե եւ արդյունքն ակնհայտ է։ Տեղի բերք ու բարիքով լի սեղանին դրվում է նաեւ տանը պատրաստված ցորենի օղի։
Միշտ Ձեր  շեֆ խոհարար Չինաստանից՝ Տա Վեյ
 

Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության