«Ժառանգ80» նախագծի նկարահանման մեկնարկը տրված է

ՇոկTok. «Բուքմեյքերների գովազդ չեմ անի». Ռաֆո Համբարձումյանը` բլոգային կյանքի, տիկտոկերներին բլոկելու մասին

Ամերիաբանկի «Դարձիր փոփոխությունը» մրցույթի հաղթող թիմը ստացավ 3 մլն ՀՀ դրամ մրցանակ

ՇոկTok. Մագա Հարությունյանը` միլիոններ աշխատելու, սիրելիից բաժանվելու եւ Քինգ Ռուզիի հետ կոնֆլիկտի մասին

ՇոկTok. Անյա Սահակյանը` տղամարդու վրա ձեռք բարձրացնելու, ոստիկանություն ընկնելու, բաց տեսարաններում նկարահանվելու մասին

«Նոյը եւ՛ ինձ է նման, եւ՛ ամուսնուս». Լյուսի

ՇոկTok. «Իմ բոլոր ուզողները հիմնականում «ճիշտ աբրած տղերք են»». Ջուլիաննա Հարությունյան (julianna_loo_)

«Սիրո հասակ». մարտի 18-ից կմեկնարկի նոր հումորային նախագիծը

ՇոկTok. «Երբ ինձ հարցնում են, կուզեիր բոյով լինել, ասում եմ ոչ». Աստվածուհի (Ելենա Վարդերեսյան)

Նոր արկածներով եւ փորձություններով հումորային սիթքոմ. «Հյուրերն անցյալից»

«Սա մի սիրո պատմություն է». Արամեի «Շատ սիրունա» տեսահոլովակի backstage-ը

Ու՞մ բաժին կհասնի տունը. Սամսոնի՞ն, թե՞ Շավոյին. «Բլբուլյանները 2»-ի նկարահանումները կադրից դուրս

#ՇոկTOK․ Աշայվին՝ Սիրուշոյի հետ հանդիպելու ցանկության, տիկին Գրետայի հետ կոնֆլիկտի մասին եւ ոչ միայն

Ինչպես են ընթանում «Պոլլի» գեղարվեստական ֆիլմի նկարահանումները

H2Օ Emotional Exposition. Kivera Naynomis բրենդի ցուցադրությունը

«Ամեն տարի գարնանը». նոր հեռուստասերիալի դերասանական կազմն ու նկարահանումները

Ի՞նչ սպասել 2022 թվականից. աստղաբան Գուրգեն Հովհաննիսյանը՝ Կապույտ ջրային վագրի տարվա մասին

Ի՞նչ դիմահարդարմամբ դիմավորել 2022-ը՝ Կապույտ ջրային վագրի տարին. խորհուրդներ Ագա Քանքանյանից

Ինչպե՞ս սնվել Ամանորին, որպեսզի ավելորդ քաշ չհավաքեք

19:19, 1 հունվարի

Մենք անհամբերությամբ սպասում ենք տոներին, որպեսզի մեզ սովորականից մի փոքր ավելին թույլ տանք։ Սակայն, ինչպե՞ս վայելել ուտեստները, աղցաններն ու քաղցրվենիքները եւ միեւնույն ժամանակ չվնասել առողջությունը։

Ամեն ինչ, սակայն ոչ միանգամից

Երբ սեղանին առկա են բազմազան համեղ ուտեստներ դժվար է միանգամից «չհարձակվել», սակայն, ափսեի մեջ հարկավոր է յուրաքանչյուր ուտեստից լցնել քիչ չափաբաժնով, որպեսզի ստամոքսում ծանրություն չզգաք։ պատկերացնենք, որ մի քանի գդալ մայրաքաղաքային, կեսարի փոխարեն մենք սահմանափակվենք յուրաքանչյուրից մի գդալ, ահա այդ դեպքում կստացվի ադեկվատ տոնական ընթրիք, որը չի նվասի Ձեր կառուցվածքին։

Ջուր շատ օգտագործեք

Մինչ սեղանին մոտենալը անհրաժեշտ է խմել մեկ բաժակ ջուր, որպեսզի լավացնեք նյութափոխանակությունը։ Շատ կարեւոր է, որպեսզի ջուր չօգտագործեք ուտելու ժամանակ, հատկապես, խոսքը վերաբերում է գազավորված ըմպելիքներին եւ հյութերին։ Եթե դուք ծարավ եք, ապա մեկ կում մաքուր ջուր ըմպեք։

Սովորեք համադրել ուտելիքները

Փորձեք չխառնել ինչ պատահի, այլ կենտրոնացեք բանջարեղենի եւ սպիտակուցների վրա։ Ընթրիքից անմիջապես հետո չի կարելի օգտագործել միրգ եւ քաղցրավենիք, քանի որ այլ ուտեստների հետ համադրելուց դրանք համապատասխան ձեւով չեն մարսվում։

Դեսերտից առաջ արժե գոնե 2-3 ժամ ընդմիջում տալ։

Աղբյուրը՝  Bazaar


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության