«Ժառանգ80» նախագծի նկարահանման մեկնարկը տրված է

ՇոկTok. «Բուքմեյքերների գովազդ չեմ անի». Ռաֆո Համբարձումյանը` բլոգային կյանքի, տիկտոկերներին բլոկելու մասին

Ամերիաբանկի «Դարձիր փոփոխությունը» մրցույթի հաղթող թիմը ստացավ 3 մլն ՀՀ դրամ մրցանակ

ՇոկTok. Մագա Հարությունյանը` միլիոններ աշխատելու, սիրելիից բաժանվելու եւ Քինգ Ռուզիի հետ կոնֆլիկտի մասին

ՇոկTok. Անյա Սահակյանը` տղամարդու վրա ձեռք բարձրացնելու, ոստիկանություն ընկնելու, բաց տեսարաններում նկարահանվելու մասին

«Նոյը եւ՛ ինձ է նման, եւ՛ ամուսնուս». Լյուսի

ՇոկTok. «Իմ բոլոր ուզողները հիմնականում «ճիշտ աբրած տղերք են»». Ջուլիաննա Հարությունյան (julianna_loo_)

«Սիրո հասակ». մարտի 18-ից կմեկնարկի նոր հումորային նախագիծը

ՇոկTok. «Երբ ինձ հարցնում են, կուզեիր բոյով լինել, ասում եմ ոչ». Աստվածուհի (Ելենա Վարդերեսյան)

Նոր արկածներով եւ փորձություններով հումորային սիթքոմ. «Հյուրերն անցյալից»

«Սա մի սիրո պատմություն է». Արամեի «Շատ սիրունա» տեսահոլովակի backstage-ը

Ու՞մ բաժին կհասնի տունը. Սամսոնի՞ն, թե՞ Շավոյին. «Բլբուլյանները 2»-ի նկարահանումները կադրից դուրս

#ՇոկTOK․ Աշայվին՝ Սիրուշոյի հետ հանդիպելու ցանկության, տիկին Գրետայի հետ կոնֆլիկտի մասին եւ ոչ միայն

Ինչպես են ընթանում «Պոլլի» գեղարվեստական ֆիլմի նկարահանումները

H2Օ Emotional Exposition. Kivera Naynomis բրենդի ցուցադրությունը

«Ամեն տարի գարնանը». նոր հեռուստասերիալի դերասանական կազմն ու նկարահանումները

Ի՞նչ սպասել 2022 թվականից. աստղաբան Գուրգեն Հովհաննիսյանը՝ Կապույտ ջրային վագրի տարվա մասին

Ի՞նչ դիմահարդարմամբ դիմավորել 2022-ը՝ Կապույտ ջրային վագրի տարին. խորհուրդներ Ագա Քանքանյանից

«Թարմ խեցգետնից պատրաստված քաբաբը ռումբ է, չեք կարող կշտանալ համից». Коммерсантъ.FM

19:29, 3 ապրիլի

«Коммерсантъ. FM»-ի տեսաբան Պյոտր Վորոնկովը ռադիոընկերության եթերում պատմել է Հայաստանի գեղեցկության եւ հենց այս եղանակին ճանապարհորդելու առավելությունների մասին։

«Հայաստանն այսօր։ Ցանկանում էի ճանապարհորդություն առաջարկել մայիսյան տոներին, սակայն այդ ամենը կապված է իրարանցման, գների եւ նյարդերի հետ։ Թեեւ եթե մտածել եք, անպայման մեկնեք։ Պարզապես Հայաստանի լեռների, գետերի, ամբողջ բնության, տեսարժան վայրերի, կոլորիտի եւ բույրերի վեհություն, իմ կարծիքով, իրարանցում տանել չեն կարողանում։ Ի՞նչ կասեք շիկացած ավազի վրա պատրաստված հայկական խիտ սուրճը խմելու եւ ամբողջ ընթացքում ինչ-որ տեղ շտապելու մասին՝  նայելով ժամացույցին։

Դա նույնքան անմիտ է, որքան 2 րոպեի ընթացքում փորձել պատմել աշխարհում առաջին քրիստոնեական պետության հուշարձանների հնության մասին։ Մի անգան պարտադիր ծրագրերի շարք կնվիրեմ այդ թեմային։ Բայց ճանապարհորդության համար ամենահարմար եղանական է սկսվում»,- նշել է Վորոնկովը։

Լրագրողի խոսքով՝ հիմա Հայաստան այցելելու ճիշտ ժամանակն է, քանի որ հյուծող շոգ չէ. «Ամենուր կանաչ է, ծաղիկներ, իսկ օդն այնքան լի է թարմությամբ, որ այն կարելի է ճաշակել որպես տեղի գլխավոր նրբահամ կերակուր։ Ի դեպ, կերակուրների մասին՝ խորոված, քաբաբ, տոլմա. այս հիասքանչ ճաշացանկը ձեզ կառաջարկեն Կովկասի շատ այլ երկրներում։ Այդ պատճառով մեկնում ենք Սեւանա լիճ՝ ճաշակելու յուրօրինակ կերակուր։ Դա եւս քաբաբ է, բայց պատրաստված խեցգետնից. համից չես կշտանա։

Իսկ ձուկ խորհուրդ կտամ փորձել Գառնի-Գեղարդում՝ ձորակում, ուր հոսում է Ազատ գետը։ Հարցրեք տեղացիներից. ճանապարհով վարում եք դեպի ներքեւ. այնտեղ իշխան եւ ստերլետ են բուծում։

Պատրաստում են սրճարանում։ Բանջարեղենով եւ համեմունքով շոգեխաշում են այնպես, ինչպես կյանքում երբեք չեք փորձել։ Իսկ ստերլետը պատրաստում են գրիլի վրա։ Կրկին ապշեցուցիչ համեղ է։ Արդեն ժամանակ է, թեեւ նոր էի սկել պատմել Հայաստանի մասին»…

Լուսանկարները՝ Exler.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում







@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
«Եվրատեսիլ 2019». ձեզ դո՞ւր է գալիս Սրբուկի մրցութային «Walking out» երգը
Այո
Ոչ