«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Նրանց համար, ովքեր պատրաստվում են մեկնել քաղաքից դուրս. Մարգարիտա Սիմոնյանը կիսվել է խորովածի բաղադրատոմսով

19:23, 10 մայիսի

Մարգարիտա Սիմոնյանը ոչ միայն հայտնի հեռուստալրագրող է, գրող, հասարակական գործիչ։ «RT» հեռուստաընկերության գլխավոր խմբագիրն Instagram-ի հետեւորդներին ծանոթ  է նաեւ բոլորովին այլ տեսանկյունից. նա հրաշալի եւ իմաստուն մայր է, ինչպես նաեւ նրբաճաշակ խոհարար։

Հատուկ նրանց համար, ովքեր հանգստյան օրերի նախօրեին արդեն իսկ ծրագրել են այն քաղաքից դուրս անցկացնել, Սիմոնյանը, որն այժմ հարազատ Ադլերում է, կիսվել է խորովածի բաղադրատոմոսով։ Լրագրողը խոստովանել է, որ տանը սովորաբար խոզի միսը չեն տապակում, դրա փոխարեն հորթի թիակ են գնում, սակայն Ադլերում չեն կարողացել գտնել այն։  

«Արդեն իսկ երեկոյան խոզի միսը մարինացնում ենք սոխի (խոշոր կտրատել, մի քիչ ճմռել ձեռքերով), խմելի սունելիի եւ մանրացրած գինձի հետ։ Նույն կերպ մարինացնում եմ գառան միսը, բայց ավելացնում եմ նաեւ քիմիոն։ Երեկոյան մսին մի փոքր աղ եմ ավելացնում, որպեսզի սոխն ավելի շատ ջուր թողնի, իսկ միսը չչորանա։ Աղը ավելացնում եմ արդեն կրակի մոտ»,- ասել է Մարգարիտան։ Քեոսայան-Սիմոնյան զույգը սեղանին պարտադիր պետք է հավի ազդերերից եւ սրտից պատրաստված խորոված լինի։

«Հավի ազդերերը մարինացնում եմ կոկոսի կաթով քարրիի պաստայի (ցանկալի է դեղին), եղեղգնաշաքարի, ձկան սոուսի (աղի փոխարեն) եւ կոճապղպեղի հետ։ Մոսկվայում ավելացնում եմ նաեւ լայմի տերեւներ (վաճառվում է համացանցում)։ Ադլերում դա չկա, փոխարենը տատիկի բանջարանոցում կիտրոն է աճում, եւ դրա տերեւները հրաշալիորեն փոխարինում են լայմին։ Սիրտը մարինացնում եմ սոյայի սոուսում։ Տիգրանն այդպես սիրում է»,- կիսվել է Մարգարիտան։


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել