Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

Ինչու պետք է ռուս զբոսաշրջիկները գան Հայաստան, եւ ինչ չեն գտնի նրանք Վրաստանում

13:27, 13 օգոստոսի

Նույնիսկ երբ ռուսների համար դժվարացել է Վրաստան մեկնելը, «Կովկասի իսկական հյուրընկալ մթնոլորտում խորասուզվելու» զբոսաշրջիկների ցանկությունը չի կորել։

Ռուսաստանյան «Արգումենտի ի ֆակտի» հրատարակությունը ռեպորտաժ է պատրաստել, որում Հայաստանն անվանել է Վրաստանի այլընտրանքը, ուր կարելի է «կովկասյան գինի եւ չաչա խմել, խորոված ու լավաշ ուտել...»։

 

«Հայկական խոհանոցի հարստության մասին կարելի է մեծ գիրք գրել եւ ոչ մեկը։ Առաջարկում ենք կենտրոնանալ Հայաստանի ամենանշանակալի եւ հետաքրքիր ճաշատեսակների ու ըմպելիքների վրա։ Ժամանելով այս փոքրիկ երկիր՝ դուք չեք տեսնի բազմաթիվ խինկալիներ ու խաչապուրիներ, ինչպես Վրաստանում։ Հայերի խոհանոցը բոլորովին այլ է, թեեւ շատ դեպքերում պատրաստվում է նույն մթերքով, ինչը կա նաեւ հարեւանների մոտ»,- ասված է ռեպորտաժում։

«Արգումենտի ի ֆակտի»-ն նաեւ խորհուրդ է տալիս Հայաստանում գինի խմել։ «Խաղողի հիմնակական հայկական սորտերն են արենին ու ոսկեհատը։ Դրանցից շատ հետաքրքիր, հագեցած եւ բուրավետ գինիներ են պատրաստվում։ Եվ եթե հայկական գինի եք փորձելու, ավելի լավ է սկսել հենց այդ սորտերից»,- ասված է նյութում։

Լուսանկարները՝ АиФ/ Мария Тихменева


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել