«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Խոտաբույսերով մուս՝ մարմնի համար

19:37, 14 օգոստոսի

Ինչպես կարելի է պատրաստել խոտաբույսերի եւ թարմ ցիտրուսի բույրով մուս՝ մարմնի համար։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներն են՝ 60մլ. շամպուն, 50մլ. պետիտգրեյնի յուղ, 6մլ. դափնու յուղ, 6մլ. սեւ հաղարջի յուղ, 8 կաթիլ բիսաբոլոլ, 6մլ. խոնավեցնող քսուք, 6գր. խնձորի փոշի, 2գր. կարբոպոլ, 60մլ. չգազավորված հանքային ջուր, 1 կաթիլ կանաչ գունանյութ, 8 կաթիլ շամպունի կոնսերվանտ, աղավնիճի եւ կիտրոնատերեւի (lemongrass) եթերային յուղեր։

1. Հանքային ջուրը պետք է տաքացնել եւ լուծել կարբոպոլի փոշին։ Լավ խառնելուց հետո լուծույթը անհրաժեշտ է թողնել մինչ առավոտ։Արդյունքում ստացվում է համասեռ զանգվածով գել։

2. Այնուհետեւ հարկավոր է պետիտգրեյնի յուղի մեջ տարալլուծել խոնավեցնող քսուքն ու խնձորի փոշին։

3. Առանձին տարայի մեջ պետք է միախառնել բոլոր յուղերը՝ լցնելով նաեւ բիսաբոլոլը։

Վերջին փուլում եռացրած ջրի վրա պետք է տաքացնել շամպունը, ձեռքի հարիչով խառնել, ապա ավելացնել երկրորդ եւ երրորդ զանգվածները։ Այնուհետեւ հարկավոր է լցնել գունանյութը, կոնսերվանտը եւ եթերային յուղերը։ Մուսը հարելուց հետո անհրաժեշտ է ավելացնել նաեւ կարբոպոլի գելը։

Մուսը պատրաստ է։ Հարկավոր է այն լցնել չոր տարայի մեջ եւ ամուր փակել։


 

Աղբյուրը՝ Otvetin

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել