Stylish Faces. Հնարքներ՝ Հայկ Freestyle-ից. «Ռեկորդ եմ ուզում գրանցել Գինեսում»

Սոսո Պավլիաշվիլին իր 60-ամյակը նշելու առթիվ ժամանել է Երեւան (ՈւՂԻՂ)

Լալա Մնացականյանի հոգեհանգստի արարողությունը՝ Կոնդի Սուրբ Հովհաննես եկեղեցում (ՈւՂԻՂ)

«Կապ» մշակույթի և մարդկանց միջև

Հումորը հաղթահարելու մեխանիզմներից մեկն է, որը եթե չանես կգժվես. Նարեկ Մարգարյան

Համլետ. նոր հայացք դասական դրամային

Այնքան ճշմարտություններ ասվեցին այդ օրը, որ ծրագիրը փակեցին. Արթուր Բախտամյան

Գունավոր մարդիկ, բարձր տրամադրություն. Գույների փառատոնը՝ Երեւանում

Football Fest. մրցույթներ, չելենջներ ու մարտահրավերներ

Երևանում պաշտոնապես բացվեց Armflix-ի գրասենյակը

Էսօր քշել չկա, էսօր գինու փառատոն ա

Տոտալ դրամա Երեւանում

«Ազգային երգիչ 2»-ի մեծ համերգը, Սամվելի նոր երգը, ու մասնակիցներն՝ իրենց նոր բենդի մասին (VIDEO)

Stylish Faces. Աստղիկ Սաֆարյան. «Ասել եմ՝ չեմ սիրում, ու հեռացել եմ սիրելով»

Տիհանա Vibes. Dasein-ը սիրո եւ տարբերվող մարդկանց մասին է

«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

«Չոբստեր»՝ «Ֆրանկենշտեյնի ուտելիքը»․ օմարով լցոնված հավ

22:16, 31 մայիսի

Նյու Յորքի Maison Barnes ռեստորանում օրիգինալ եւ անսովոր ուտեստ է մատուցվում՝ 250 դոլար արժողությամբ․ մի ամբողջ տապակած հավ՝ լցոնված Մեն նահանգի օմարի գլխով, գրում է NYP-ն։ Ճաշատեսակը, որը կոչվում է Chobster, հիշեցնում է 1950-ականների գիտաֆանտաստիկ ֆիլմը:

Շեֆ-խոհարար Ռոմեն Պոմիերը հորինել է Chobster-ը, երբ իր ղեկավար Դանիել Բուլուդը խնդրել է նրան ստեղծել խորհրդանշական ճաշատեսակ, որը կտարբերի Maison Barnes-ի ճաշացանկը Café Boulud-ի ճաշացանկից:

чоб1.jpg (65 KB)

Այս ուտեստը պատրաստելու համար Պոմիեն եւ նրա թիմը նախ օմարի գլուխը լցնում են կոնյակի ջնարակի մեջ, այնուհետեւ այն դնում են ֆրանսիական Сассо հավի մեջ:

Լցոնած հավը եփում են ջեռոցում, իսկ օմարի մնացած մասերը եփում ու կեղեւազրկում են։

чоб3.jpg (60 KB)

Երբ ճաշատեսակը մատուցվում է, հավի կողային կցորդները հանվում են, եւ օմարի գլուխը դուրս է գալիս խոռոչից: Սոուսը պատրաստելու համար այն տեղադրում են բադի մամլիչում։ Արդյունքը դասական Nantua սոուսի տարբերակն է, որը սովորաբար պատրաստվում է խեցգետիններից:

чоб2.jpg (52 KB)

Այնուհետեւ հավի եւ օմարի կտորները շարվում են կոկիկ շարքով, իսկ սոուսը գդալով լցնում են ափսեի մեջ: Թարմ կանաչ ծնեբեկը եւ վայրի բրինձը հիանալի սեզոնային հավելումներ են:

чоб4.jpg (46 KB)

Chobster կարող են համտեսել միայն մի քանի բախտավորներ: Այն ամեն երեկո կարելի է պատվիրել ընդամենը չորս կամ հինգ սեղանի համար, «որովհետև դա լիովին բացառիկ ուտեստ է»:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել