Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Արագ պատրաստվող սնկով ու թթվասերով կարկանդակ՝ NEWS.am STYLE-ի բաղադրատոմսը

19:12, 2 հոկտեմբերի

Սնկով ու թթվասերով շերտավոր կարկանդակը ոչ միայն շատ համեղ ու ախորժալի է, այլև հագեցնող։ Քանի որ կարկանդակը կարելի է պատրաստի շերտավոր խմորից պատրաստել, այն ձեզնից շատ ժամանակ չի պահանջի։ Ամեն դեպքում ես՝ որպես մի մարդ, որը դժվարությամբ է օրվա ընթացքում հասցնում սկսել ու ավարտին հասցնել իր բոլոր գործերը, նախապատվությունը տալիս եմ հենց պատրաստի խմորին։

Եվ այսպես, սնկով կարկանդակ պատրաստելու համար պահանջվում է

Շերտավոր խմոր՝ 250 գ

Թարմ սունկ (ձեր ճաշակով)՝ 300 գ

Սոխ՝ 1 գլուխ

Յուղոտ թթվասեր (15-20 տոկոսանոց) – 3 ճաշի գդալ

Ձու (դեղնուցը)՝ 1 հատ

Պանիր պինդ -100 գրամ

Սև աղացած պղպեղ՝ 0․5 ճ գդալ

Չոր կամ թարմ կանաչի՝ ըստ ցանկության

Սոխը կտրատում ու տապակում ենք արևածաղկի ձեթով։ Մանրացնում ու տապակում ենք սունկը ու խառնում տապակած սոխին։ Ես պահածոյացված շամպինյոն եմ օգտագործում։ Հավելում ենք թթվասերը։ Ըստ ճաշակի աղ ավելացնում, սև պղպեղ, ու համեմունքներ։ Ես օրինակ թարմ սամիթ եմ հավելում։ Վրայից քերում պանիրը։

Այնուհետև խմորը գրտնակում ենք, դնում տապակի մեջ ու մոտ 4 սմ բարձրության եզրեր թողնում։ Հավելյալ խմորը զգուշությամբ կտրում ենք դանակով։ Ամբողջ երկայնքով խմորը պատառաքաղով ծակում ենք, որպեսզի այն թխվելիս չձևափոխվի, այնուհետ լցնում ենք միջուկը։

Վրայից դեղնուց քսում։ Կարկանդակը դնում ենք նախապես միացված ջերմոցում, թխում այն 30-35 րոպե:


Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել