ՇոկTok. «Տղաների կողմից բացասական էր ընդունվում, որ ասում էի «привет пупсики»». Էվելինա Խանոյան

ՇոկTok. «Հայկական տիկտոկում վատ կոնտենտն ավելի շատ է, քան` լավը». Անդրանիկ

ՇոկTok. «Բոլորը մտածում էին, թե հղի եմ». Օվսաննա Խաչատրյան

«Ժառանգ80» նախագծի նկարահանման մեկնարկը տրված է

ՇոկTok. «Բուքմեյքերների գովազդ չեմ անի». Ռաֆո Համբարձումյանը` բլոգային կյանքի, տիկտոկերներին բլոկելու մասին

Ամերիաբանկի «Դարձիր փոփոխությունը» մրցույթի հաղթող թիմը ստացավ 3 մլն ՀՀ դրամ մրցանակ

ՇոկTok. Մագա Հարությունյանը` միլիոններ աշխատելու, սիրելիից բաժանվելու եւ Քինգ Ռուզիի հետ կոնֆլիկտի մասին

ՇոկTok. Անյա Սահակյանը` տղամարդու վրա ձեռք բարձրացնելու, ոստիկանություն ընկնելու, բաց տեսարաններում նկարահանվելու մասին

«Նոյը եւ՛ ինձ է նման, եւ՛ ամուսնուս». Լյուսի

ՇոկTok. «Իմ բոլոր ուզողները հիմնականում «ճիշտ աբրած տղերք են»». Ջուլիաննա Հարությունյան (julianna_loo_)

«Սիրո հասակ». մարտի 18-ից կմեկնարկի նոր հումորային նախագիծը

ՇոկTok. «Երբ ինձ հարցնում են, կուզեիր բոյով լինել, ասում եմ ոչ». Աստվածուհի (Ելենա Վարդերեսյան)

Նոր արկածներով եւ փորձություններով հումորային սիթքոմ. «Հյուրերն անցյալից»

«Սա մի սիրո պատմություն է». Արամեի «Շատ սիրունա» տեսահոլովակի backstage-ը

Ու՞մ բաժին կհասնի տունը. Սամսոնի՞ն, թե՞ Շավոյին. «Բլբուլյանները 2»-ի նկարահանումները կադրից դուրս

#ՇոկTOK․ Աշայվին՝ Սիրուշոյի հետ հանդիպելու ցանկության, տիկին Գրետայի հետ կոնֆլիկտի մասին եւ ոչ միայն

Ինչպես են ընթանում «Պոլլի» գեղարվեստական ֆիլմի նկարահանումները

H2Օ Emotional Exposition. Kivera Naynomis բրենդի ցուցադրությունը

Արագ պատրաստվող սնկով ու թթվասերով կարկանդակ՝ NEWS.am STYLE-ի բաղադրատոմսը

19:12, 2 հոկտեմբերի

Սնկով ու թթվասերով շերտավոր կարկանդակը ոչ միայն շատ համեղ ու ախորժալի է, այլև հագեցնող։ Քանի որ կարկանդակը կարելի է պատրաստի շերտավոր խմորից պատրաստել, այն ձեզնից շատ ժամանակ չի պահանջի։ Ամեն դեպքում ես՝ որպես մի մարդ, որը դժվարությամբ է օրվա ընթացքում հասցնում սկսել ու ավարտին հասցնել իր բոլոր գործերը, նախապատվությունը տալիս եմ հենց պատրաստի խմորին։

Եվ այսպես, սնկով կարկանդակ պատրաստելու համար պահանջվում է

Շերտավոր խմոր՝ 250 գ

Թարմ սունկ (ձեր ճաշակով)՝ 300 գ

Սոխ՝ 1 գլուխ

Յուղոտ թթվասեր (15-20 տոկոսանոց) – 3 ճաշի գդալ

Ձու (դեղնուցը)՝ 1 հատ

Պանիր պինդ -100 գրամ

Սև աղացած պղպեղ՝ 0․5 ճ գդալ

Չոր կամ թարմ կանաչի՝ ըստ ցանկության

Սոխը կտրատում ու տապակում ենք արևածաղկի ձեթով։ Մանրացնում ու տապակում ենք սունկը ու խառնում տապակած սոխին։ Ես պահածոյացված շամպինյոն եմ օգտագործում։ Հավելում ենք թթվասերը։ Ըստ ճաշակի աղ ավելացնում, սև պղպեղ, ու համեմունքներ։ Ես օրինակ թարմ սամիթ եմ հավելում։ Վրայից քերում պանիրը։

Այնուհետև խմորը գրտնակում ենք, դնում տապակի մեջ ու մոտ 4 սմ բարձրության եզրեր թողնում։ Հավելյալ խմորը զգուշությամբ կտրում ենք դանակով։ Ամբողջ երկայնքով խմորը պատառաքաղով ծակում ենք, որպեսզի այն թխվելիս չձևափոխվի, այնուհետ լցնում ենք միջուկը։

Վրայից դեղնուց քսում։ Կարկանդակը դնում ենք նախապես միացված ջերմոցում, թխում այն 30-35 րոպե:


Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
«Եվրատեսիլ 2019». ձեզ դո՞ւր է գալիս Սրբուկի մրցութային «Walking out» երգը
Այո
Ոչ