Exclusive. հայտնի հաղորդավար Արման Մարգարյանը` իրեն բերման ենթարկելու մասին

Պահարան. ամենանորաձեւ գործվածքների տեսակներն ու առանձնահատկությունները

«Այո, ես Նատալյա Արայիկովնա եմ»․ Նատալյա Եփրիկյանը՝ իր «Այո, ես Նատալյա Արայիկովնա եմ»․ Նատալյա Եփրիկյանը՝ իր մասին եւ ոչ միայն

Քենդալ Ջենները Ջիմմի Ֆելլոնի շոուի ժամանակ փորձել է դեղին ռեզինե կոշիկի համը

PROFFY. Ինչպես են պատրաստվում հայկական տիկնիկները

Զարդատուփ։ Ամենահաճելի նվերը Վալենտինի տոնի առթիվ

Թամարա Գվերդծիթելին երգել է ի հիշատակ Միշել Լեգրանի

Ինչու է Միխայիլ Գալուստյանի գրասենյակում ռետինե ձեռք, եւ ինչու է Սվետլակովը Մարտիրոսյանից ավելի զվարճալի

Պահարան. Արվեստը հագուստին

«Հայերը նույնիսկ Ամերիկայում են հայերեն խոսում»․ Թինա Քանդելակի

Քիմ Քարդաշյանը՝ Ջիմի Ֆելոնի շոուին

Զարդատուփ: Երբ երեխաների աշխատանքները կենդանանում են

Պահարան. Այս տարվա ամենանորաձև պայուսակները

Project LA Ահա նորից գիշեր

PROFFY. Ինչպե՞ս Հայաստանում մոդել դառնալ

Նոր «Ֆորսաժ»՝ թրեյլեր

Պահարան. Զինվորական ոճը կանանց զգեստապահարանում

Զարդատուփ. Երբ քեզ զգում ես ինչպես թագուհի

Ինչպես իսկական իռլանդական սուրճ պատրաստել

19:10, 14 նոյեմբերի

Իռլանդական սուրճ՝ միշլենյան Chapter One ռեստորանի դասական բաղադրատոմսով:

Եվ այսպես.

մշկընկույզ

1.5 ճ/գ դարչնագույն շաքարավազ

4 ճ/գ սերուցք

1 գավաթ տաք սուրճ

50 մլ վիսկի

Պատրաստման եղանակը

Միջին կրակի վրա տաքացրեք կաթսան: Մշկընկույզը քերեք, ավելացրեք շաքարավազը եւ հավասարաչափ տարածեք կաթսայի մեջ: Երբ շաքարավազը լուծվի եւ կարամելի վերածվի, ավելացրեք երկու ճաշի գդալ սուրճ եւ խառնեք:

Մի քիչ եռացրեք եւ վիսկի ավելացրեք: Եթե գազայրիչ ունեք, զգուշորեն այրեք պարունակությունը: Երբ կրակը հանգչի, ավելացրեք մնացած սուրճն ու խառնեք:

Սուրճը գավաթի մեջ լցրեք, սերուցք ավելացրեք: Որպեսզի այն չխառնվի սուրճին եւ վերջին շերտ մնա, հարկավոր է այն նախ գդալի մեջ լցնել:

 

Աղբյուրը՝ Elle.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության