Գարեջրի 5-րդ հոբելյանական փառատոնը՝ Երեւանում (ֆոտո/վիդեո)

Այսօր ծնվել է Պատրիկ Սուեյզին. կյանքից վաղաժամ հեռացած դերասանի մասնակությամբ 5 ֆիլմ, որոնք առաջարկում ենք դիտել

POPcorn blog. 10 ամենաշատ հետեւողն ունեցող հայերն Ինսթագրամում

Ռոբերտ Դե Նիրոն դարձավ 75 տարեկան

Շոն Պենը նշում է 58-ամյակը

Forbes-ը ներկայացրել է 2018 թվականի ամենաբարձր վարձատրվող դերասանուհիների վարկանիշը

Մադոննան դարձավ 60 տարեկան

Կրքոտ VARDA-յի նոր տեսանյութը

PROFFY. Մի քանի ժամով` կոշկակար

Ամուսնության առաջարկություն՝ Ջուսին, շոկային կերպար Բրիթնիից, մերկ լուսանկար Լիլի Մորտոյից. շաբաթվա ամփոփումը՝ NEWS.am STYLE-ում

Shine&Food: Պարզիր՝ սունկ ուտելուց հետո չթունավորվելու ի՞նչ շանս ունես

Բլոգ Լի. Գառնու տաճարը, Գեղարդի վանքը, Քարերի սիմֆոնիան ու Կոտայքի այլ գողտրիկ անկյունները

POPcorn blog. 10 հայ բլոգեր, որոնց արժե հետեւել համացանցում

Դասթին Հոֆմանը նշում է 81-ամյակը

PROFFY. Կենդանաբանական այգու աշխատակից

Բլոգ Լի. Երեւանյան տրանսպորտը՝ զբոսաշրջիկների աչքերով

«Տարազ ֆեստ»

Shine&Food. Յոգան նիհարեցնում է. առասպել, թե՞ իրականություն

Ինչպես իսկական իռլանդական սուրճ պատրաստել

19:10, 14 նոյեմբերի

Իռլանդական սուրճ՝ միշլենյան Chapter One ռեստորանի դասական բաղադրատոմսով:

Եվ այսպես.

մշկընկույզ

1.5 ճ/գ դարչնագույն շաքարավազ

4 ճ/գ սերուցք

1 գավաթ տաք սուրճ

50 մլ վիսկի

Պատրաստման եղանակը

Միջին կրակի վրա տաքացրեք կաթսան: Մշկընկույզը քերեք, ավելացրեք շաքարավազը եւ հավասարաչափ տարածեք կաթսայի մեջ: Երբ շաքարավազը լուծվի եւ կարամելի վերածվի, ավելացրեք երկու ճաշի գդալ սուրճ եւ խառնեք:

Մի քիչ եռացրեք եւ վիսկի ավելացրեք: Եթե գազայրիչ ունեք, զգուշորեն այրեք պարունակությունը: Երբ կրակը հանգչի, ավելացրեք մնացած սուրճն ու խառնեք:

Սուրճը գավաթի մեջ լցրեք, սերուցք ավելացրեք: Որպեսզի այն չխառնվի սուրճին եւ վերջին շերտ մնա, հարկավոր է այն նախ գդալի մեջ լցնել:

 

Աղբյուրը՝ Elle.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության