Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Կաթնաշոռային «հրաշք»՝ դարչինով. բաղադրատոմս NEWS.am Style-ից

18:15, 13 նոյեմբերի

Աշնանն ուզում ես քեզ երես տալ տարբեր համեղ բաներով: Հատկապես՝ դարչինով, եթե, իհարկե, այս համեմունքի սիրահար եք: Այս անգամ ես փորձարկումներ արեցի կաթնաշոռով եւ դարչինով, իսկ որպեսզի ավելորդ ժամանակ չծախսեմ շերտավոր խմոր պատրաստելու համար, պարզապես այն գնեցի, նույնը նաեւ ձեզ եմ խորհուրդ տալիս:

Եվ այսպես՝ դարչինով կաթնաշոռային «հրաշք» պատրաստելու համար մեզ անհրաժեշտ են.

առանց խմորիչի շերտավոր խմոր՝ 1 փաթեթ;

կաթնաշոռ՝ 180 գրամ (մեկ ստանդարտ տուփ);

ձու՝ 2 հատ;

շաքարավազ՝ 1/2 բաժակ;

դարչին՝ կես թեյի գդալ (ըստ ճաշակի):

Նախ հալեցրեք շերտավոր խմորը: Պատառաքաղով թեթեւակի տրորեք կաթնաշոռը, ավելացրեք շաքարավազը, դարչինը եւ ձուն (մեկը՝ ամբողջությամբ, իսկ երկրորդինը՝ միայն սպիտակուցը, դեղնուցը հետո պետք կգա), խառնեք:

Խմորը բարակ շերտով գրտնակեք, միջուկն ավելացնելիս մեկ երկար շերտ դատարկ թողեք՝ 2 սմ լայնությամբ: Հակառակ ծայրից խնամքով ռուլետի նման փաթաթեք:

Սուր դանակով միանման ռուլետներ կտրատեք՝ 4 սմ լայնությամբ: Դրանց վրա քսեք դեղնուցը:

Դրեք մինչեւ 180 աստիճան տաքացված ջեռոցն ու թխեք 20-30 րոպե: Ասեմ, որ այս «հրաշքն» արագորեն վերջանում է:

Բարի ախորժակ:

 

Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել