Exclusive. հայտնի հաղորդավար Արման Մարգարյանը` իրեն բերման ենթարկելու մասին

Պահարան. ամենանորաձեւ գործվածքների տեսակներն ու առանձնահատկությունները

«Այո, ես Նատալյա Արայիկովնա եմ»․ Նատալյա Եփրիկյանը՝ իր «Այո, ես Նատալյա Արայիկովնա եմ»․ Նատալյա Եփրիկյանը՝ իր մասին եւ ոչ միայն

Քենդալ Ջենները Ջիմմի Ֆելլոնի շոուի ժամանակ փորձել է դեղին ռեզինե կոշիկի համը

PROFFY. Ինչպես են պատրաստվում հայկական տիկնիկները

Զարդատուփ։ Ամենահաճելի նվերը Վալենտինի տոնի առթիվ

Թամարա Գվերդծիթելին երգել է ի հիշատակ Միշել Լեգրանի

Ինչու է Միխայիլ Գալուստյանի գրասենյակում ռետինե ձեռք, եւ ինչու է Սվետլակովը Մարտիրոսյանից ավելի զվարճալի

Պահարան. Արվեստը հագուստին

«Հայերը նույնիսկ Ամերիկայում են հայերեն խոսում»․ Թինա Քանդելակի

Քիմ Քարդաշյանը՝ Ջիմի Ֆելոնի շոուին

Զարդատուփ: Երբ երեխաների աշխատանքները կենդանանում են

Պահարան. Այս տարվա ամենանորաձև պայուսակները

Project LA Ահա նորից գիշեր

PROFFY. Ինչպե՞ս Հայաստանում մոդել դառնալ

Նոր «Ֆորսաժ»՝ թրեյլեր

Պահարան. Զինվորական ոճը կանանց զգեստապահարանում

Զարդատուփ. Երբ քեզ զգում ես ինչպես թագուհի

Կաթնաշոռային «հրաշք»՝ դարչինով. բաղադրատոմս NEWS.am Style-ից

18:15, 13 նոյեմբերի

Աշնանն ուզում ես քեզ երես տալ տարբեր համեղ բաներով: Հատկապես՝ դարչինով, եթե, իհարկե, այս համեմունքի սիրահար եք: Այս անգամ ես փորձարկումներ արեցի կաթնաշոռով եւ դարչինով, իսկ որպեսզի ավելորդ ժամանակ չծախսեմ շերտավոր խմոր պատրաստելու համար, պարզապես այն գնեցի, նույնը նաեւ ձեզ եմ խորհուրդ տալիս:

Եվ այսպես՝ դարչինով կաթնաշոռային «հրաշք» պատրաստելու համար մեզ անհրաժեշտ են.

առանց խմորիչի շերտավոր խմոր՝ 1 փաթեթ;

կաթնաշոռ՝ 180 գրամ (մեկ ստանդարտ տուփ);

ձու՝ 2 հատ;

շաքարավազ՝ 1/2 բաժակ;

դարչին՝ կես թեյի գդալ (ըստ ճաշակի):

Նախ հալեցրեք շերտավոր խմորը: Պատառաքաղով թեթեւակի տրորեք կաթնաշոռը, ավելացրեք շաքարավազը, դարչինը եւ ձուն (մեկը՝ ամբողջությամբ, իսկ երկրորդինը՝ միայն սպիտակուցը, դեղնուցը հետո պետք կգա), խառնեք:

Խմորը բարակ շերտով գրտնակեք, միջուկն ավելացնելիս մեկ երկար շերտ դատարկ թողեք՝ 2 սմ լայնությամբ: Հակառակ ծայրից խնամքով ռուլետի նման փաթաթեք:

Սուր դանակով միանման ռուլետներ կտրատեք՝ 4 սմ լայնությամբ: Դրանց վրա քսեք դեղնուցը:

Դրեք մինչեւ 180 աստիճան տաքացված ջեռոցն ու թխեք 20-30 րոպե: Ասեմ, որ այս «հրաշքն» արագորեն վերջանում է:

Բարի ախորժակ:

 

Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության