Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

Մսային գնդիկներ՝ միջուկով. բաղադրատոմս NEWS.am STYLE-ից

16:49, 26 դեկտեմբերի

Միջուկով մսային գնդիկները կուրախացնեն պանրի սիրահարներին, ինչպես նաեւ նրանց, ովքեր հոգնել են սովորական կոտլետից: Պանրով եւ կարտոֆիլով մսային գնդիկները պատրաստելու համար շատ ժամանակ չեք կորցնի:

Մեզ անհրաժեշտ են.

աղացած միս՝ 0.5 կգ;

ձու՝ 1 հատ;

սոխ՝ 1 հատ;

սխտոր՝ 2-3 պճեղ;

պանիր՝ 100 գրամ;

միջին չափի կարտոֆիլ՝ 5-6 հատ;

աղ եւ սեւ պղպեղ՝ ըստ ճաշակի;

բուսական յուղ՝ 2-3 ճ/գ:

Սոխը մանր կտրատում ենք, սխտորը ճզմում:

Աղացած մսին ավելացնում ենք սոխ, սխտոր, ձուն համեմում ենք աղով եւ պղպեղով:

Պանիրը կտրատում ենք խորանարդաձեւ:

Կարտոֆիլը մաքրում ենք, 2-3 մասի բաժանում, աղ եւ պղպեղ ավելացնում, նաեւ օրեգանո՝ ըստ ճաշակի: Ավելացնում ենք բուսական յուղն ու խառնում:

Աղացած մսին գնդիկների ձեւ ենք տալիս՝ մեջտեղում մեկ-երկու կտոր պանիր դնելով: Կարտիֆիլն ու գնդիկները դնում ենք ջեռոցի տարայի մեջ եւ 40-50 րոպե եփում 180 աստիճանով:

Երբ մսային գնդիկները կարմրեն, զգուշորեն շրջեք դրանք, որպեսզի հավասարաչափ եփվեն:

Բարի ախորժակ...

 

Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել