Ինչպես են Comedy Club-ում ծաղրում Օլիմպիադան, էսկորտ ծառայություններն ու Տիմուր Բատրուդինովի եւ Օլգա Բուզովայի սիրային հարաբերությունները

«Դեպի Եվրատեսիլ». հայտնի է եզրափակիչ անցած երկրորդ հնգյակը

Մարմնավաճառ Նաստյա Ռիբկան ու նրա սեքս մարզիչը՝ միլիարդատեր Օլեգ Դերիպասկայի և Սերգեյ Պրիխոդկոյի հետ սեքսի ու ռուսական վերնախավի զվարճանքների մասին

Ժաննա Բուտուլյանն արաբական է պարում

Միրիամ Բաղդասարյանը հիացրեց կանադական «Ձայնը» նախագծի ժյուրիին

Առանց կրծկալ Անժելա Սարաֆյանը՝ Variety Magazine-ի ճաշկերույթին

«Դեպի Եվրատեսիլ». եզրափակիչ անցած առաջին հնգյակը հայտնի է

Երիտասարդ երգիչն ուժերը փորձելու է նաև «Դեպի Եվրատեսիլ» ազգային մրցույթում

Շպարվիր NEWS.am STYLE-ի հետ. տաք գույներով հոլիվուդյան make up` նորաձեւ աղջիկների համար

Shine&Food. Չինական ուտեստներ՝ չինական Ամանորի կապակցությամբ

Բլոգ Լի. Որտեղ, ինչքանով եւ ինչ կարելի է ուտել Երեւանի փողոցներում

Ինչպես պետք է հայ տղամարդն իրեն պահի կանանց հետ․ NEWS.am STYLE-ի հարցումը

Fan Attack. Հասմիկ Շիրոյան VS երկրպագուներ

Երեւանյան էսքիզներ

POPcorn blog. փորձում ենք հին իրերից նոր հագուստ ստանալ միայն մկրատի օգնությամբ

14-ամյա Սաթենիկի գեղեցիկ կատարումը՝ «Ты супер!» նախագծում

24-ամյա Լիանա Ավանեսյանի ելույթը՝ ուկրաինական «Ձայնը» նախագծում

Սրբուհի Սարգսյանի փայլուն ելույթը՝ ուկրաինական «Ձայնը» նախագծում

Մսային գնդիկներ՝ միջուկով. բաղադրատոմս NEWS.am STYLE-ից

16:49, 26 դեկտեմբերի

Միջուկով մսային գնդիկները կուրախացնեն պանրի սիրահարներին, ինչպես նաեւ նրանց, ովքեր հոգնել են սովորական կոտլետից: Պանրով եւ կարտոֆիլով մսային գնդիկները պատրաստելու համար շատ ժամանակ չեք կորցնի:

Մեզ անհրաժեշտ են.

աղացած միս՝ 0.5 կգ;

ձու՝ 1 հատ;

սոխ՝ 1 հատ;

սխտոր՝ 2-3 պճեղ;

պանիր՝ 100 գրամ;

միջին չափի կարտոֆիլ՝ 5-6 հատ;

աղ եւ սեւ պղպեղ՝ ըստ ճաշակի;

բուսական յուղ՝ 2-3 ճ/գ:

Սոխը մանր կտրատում ենք, սխտորը ճզմում:

Աղացած մսին ավելացնում ենք սոխ, սխտոր, ձուն համեմում ենք աղով եւ պղպեղով:

Պանիրը կտրատում ենք խորանարդաձեւ:

Կարտոֆիլը մաքրում ենք, 2-3 մասի բաժանում, աղ եւ պղպեղ ավելացնում, նաեւ օրեգանո՝ ըստ ճաշակի: Ավելացնում ենք բուսական յուղն ու խառնում:

Աղացած մսին գնդիկների ձեւ ենք տալիս՝ մեջտեղում մեկ-երկու կտոր պանիր դնելով: Կարտիֆիլն ու գնդիկները դնում ենք ջեռոցի տարայի մեջ եւ 40-50 րոպե եփում 180 աստիճանով:

Երբ մսային գնդիկները կարմրեն, զգուշորեն շրջեք դրանք, որպեսզի հավասարաչափ եփվեն:

Բարի ախորժակ...

 

Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Ո՞ւմ կցանկանայիք տեսնել «Եվրատեսիլ 2018»-ի բեմում
Թամար Կապրելյան
Սեւակ Խանաղյան
Կամիլ
Հասմիկ Շիրոյան