Պահարան. այն ամենն ինչ պարտադիր է ճամպրուկում՝հանգստի մեկնելիս

Ամերիկաբնակների արձագանքը հայկական տեսահոլովակներին. մաս 2` Իվետա Մուկուչյան

«IQ-իկ». Փոքրիկները` լրագրության մասին

Makeup tutorial. ստանում ենք վառ ամառային դիմահարդարում

Ինչպես ընտրել ամառային շապիկներն ու ճիշտ համադրել դրանք

«Իռլանդացին» ֆիլմի առաջին թիզերը

Արտասահմանցիները հայկական տեսահոլովակներ են դիտում

Երկու հայ հանդիպեցին Մոսկվայում․ Հրանտ Թոխատյան եւ Սարիկ Անդրեասյան

NEWS.am STYLE-ը ներկայացնում է․ երեք լուք մեկ ժակետով՝ ոճաբանի խորհուրդները

Դավիթ Պարոնիկյանը, Միշ Ամիրյանը & Co-ն ներկայացնում են. «համեղ» երաժշտություն Smart’n’Special-ից

«Ուզում եմ նստել «Համացանց» անունով ձին». Սարիկ Անդրեասյանն իր Youtube-յան շոուն ունի

«Իտալական մաֆիայի կրտսեր կազմ». հայ երիտասարդը «Лучше всех» հաղորդմանը եկել էր 8-ամյա թարգմանչի հետ

Քիմ Քարդաշյանը վերադարձել է Սպիտակ տուն՝ դատապարտյալներին աջակցելու համար

«Հայաստանը բացահայտումների երկիր է». Միխայիլ Շիրվինդտը Սեւանի ափին խեցգետնով քաբաբ է փորձել

Shabeeg․ խոսող շապիկներ

Թիմաթին եւ Նազիման ներկայացրել են Հայաստանում նկարահանված տեսահոլովակը

Տարանտինոյի «Մեկ անգամ Հոլիվուդում» ֆիլմը՝ Կաննի կինոփառատոնում

Սերժ Թանկյանը կատարել է «Գահերի խաղ»-ի վերջին եթերաշրջանի սաունդթրեքը

Մսային գնդիկներ՝ միջուկով. բաղադրատոմս NEWS.am STYLE-ից

16:49, 26 դեկտեմբերի

Միջուկով մսային գնդիկները կուրախացնեն պանրի սիրահարներին, ինչպես նաեւ նրանց, ովքեր հոգնել են սովորական կոտլետից: Պանրով եւ կարտոֆիլով մսային գնդիկները պատրաստելու համար շատ ժամանակ չեք կորցնի:

Մեզ անհրաժեշտ են.

աղացած միս՝ 0.5 կգ;

ձու՝ 1 հատ;

սոխ՝ 1 հատ;

սխտոր՝ 2-3 պճեղ;

պանիր՝ 100 գրամ;

միջին չափի կարտոֆիլ՝ 5-6 հատ;

աղ եւ սեւ պղպեղ՝ ըստ ճաշակի;

բուսական յուղ՝ 2-3 ճ/գ:

Սոխը մանր կտրատում ենք, սխտորը ճզմում:

Աղացած մսին ավելացնում ենք սոխ, սխտոր, ձուն համեմում ենք աղով եւ պղպեղով:

Պանիրը կտրատում ենք խորանարդաձեւ:

Կարտոֆիլը մաքրում ենք, 2-3 մասի բաժանում, աղ եւ պղպեղ ավելացնում, նաեւ օրեգանո՝ ըստ ճաշակի: Ավելացնում ենք բուսական յուղն ու խառնում:

Աղացած մսին գնդիկների ձեւ ենք տալիս՝ մեջտեղում մեկ-երկու կտոր պանիր դնելով: Կարտիֆիլն ու գնդիկները դնում ենք ջեռոցի տարայի մեջ եւ 40-50 րոպե եփում 180 աստիճանով:

Երբ մսային գնդիկները կարմրեն, զգուշորեն շրջեք դրանք, որպեսզի հավասարաչափ եփվեն:

Բարի ախորժակ...

 

Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության