Սեւակ Խանաղյանը կներկայացնի Հայաստանը «Եվրատեսիլ 2018»-ում

Բլոգ Լի. Կարո՞ղ են արդյոք աղջիկները Երեւանում 50 դոլարով հագնվել

Ո՞վ կներկայացնի Հայաստանը «Եվրատեսիլ 2018»-ում. NEWS.am STYLE-ի հարցումը

Shine&Food. Պրոֆեսիոնալ խոհարարի հետ աշխատելու հաճույքը. երկու աղցան՝ հաշված րոպեների ընթացքում

Գրիգորի Լեպսը համերգ տվեց Երեւանում

Fan Attack. Ժաննա Բուտուլյան VS երկրպագուներ

POPcorn blog. Secret food chalenge. գուշակիր, թե ինչ ես ուտում

Ինչպես են Comedy Club-ում ծաղրում Օլիմպիադան, էսկորտ ծառայություններն ու Տիմուր Բատրուդինովի եւ Օլգա Բուզովայի սիրային հարաբերությունները

«Դեպի Եվրատեսիլ». հայտնի է եզրափակիչ անցած երկրորդ հնգյակը

Մարմնավաճառ Նաստյա Ռիբկան ու նրա սեքս մարզիչը՝ միլիարդատեր Օլեգ Դերիպասկայի և Սերգեյ Պրիխոդկոյի հետ սեքսի ու ռուսական վերնախավի զվարճանքների մասին

Ժաննա Բուտուլյանն արաբական է պարում

Միրիամ Բաղդասարյանը հիացրեց կանադական «Ձայնը» նախագծի ժյուրիին

Առանց կրծկալ Անժելա Սարաֆյանը՝ Variety Magazine-ի ճաշկերույթին

«Դեպի Եվրատեսիլ». եզրափակիչ անցած առաջին հնգյակը հայտնի է

Երիտասարդ երգիչն ուժերը փորձելու է նաև «Դեպի Եվրատեսիլ» ազգային մրցույթում

Շպարվիր NEWS.am STYLE-ի հետ. տաք գույներով հոլիվուդյան make up` նորաձեւ աղջիկների համար

Shine&Food. Չինական ուտեստներ՝ չինական Ամանորի կապակցությամբ

Բլոգ Լի. Որտեղ, ինչքանով եւ ինչ կարելի է ուտել Երեւանի փողոցներում

Հայկական խորովածը՝ բարբեքյուի համաշխարհային մշակույթի մասին ֆիլմում

13:33, 14 մարտի

Ավստրալացի ռեժիսոր Մեթյու Սալեհն ու նրա ընկերուհին՝ Ռոուզ Թաքերը, ինքնատիպ նախագիծ են մշակել: Զույգը որոշել է զբաղվել այնպիսի մշակութային-պատմական ֆենոմենի ուսումնասիրությամբ, ինչպիսին... խորովածն է:

Յուար

Ֆիլմը նկարահանվել է 12 երկրներում, իսկ պրեմիերան կայացել է Օստինում:

«Բարբեքյուն ազգերի, նրանց ավանդույթների եւ մշակույթի կատարյալ համադրություն է: Երբ մենք քննարկում էինք նախագիծը եւ սկսեցինք նկարահանել այն, մարդիկ իսկապես ոգեշնչված էին, յուրաքանչյուրը՝ դրա պատրաստման իր մշակույթով:

Ֆիլիպիններ

Մենք նախապես 6-7 ամիս հետազոտություն ենք կատարել, եւ մարդիկ ասում էին. «Դուք պետք է այն փորձեք մեր երկրում»,- նշել է Սալեհը: Ռոուզի հետ նա ֆիլմը նկարահանել է 200 օրվա ընթացքում:

Ֆիլմը նկարահանվել է ՀԱՀ-ում, Ուրուգվայում, Մեքսիկայում, Շվեդիայում, Մոնղոլիայում եւ նույնիսկ Սիրիայի եւ Հորդանանի սահմանին գտնվող փախստականների ճամբարում:

«Մեր լավագույն փորձերից մեկը Հայաստանում էր, որտեղ մսի առաջին իսկ կտորից հետո տնական օղի ես խմում»,- նշել է Սալեհը, որը խորոված է փորձել Աշտարակում՝ Քասախի ափին:

Աղբյուրը՝ UK Reuters


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Ո՞ւմ կցանկանայիք տեսնել «Եվրատեսիլ 2018»-ի բեմում
Թամար Կապրելյան
Սեւակ Խանաղյան
Կամիլ
Հասմիկ Շիրոյան