Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

Հայկական խորովածը՝ բարբեքյուի համաշխարհային մշակույթի մասին ֆիլմում

13:33, 14 մարտի

Ավստրալացի ռեժիսոր Մեթյու Սալեհն ու նրա ընկերուհին՝ Ռոուզ Թաքերը, ինքնատիպ նախագիծ են մշակել: Զույգը որոշել է զբաղվել այնպիսի մշակութային-պատմական ֆենոմենի ուսումնասիրությամբ, ինչպիսին... խորովածն է:

Յուար

Ֆիլմը նկարահանվել է 12 երկրներում, իսկ պրեմիերան կայացել է Օստինում:

«Բարբեքյուն ազգերի, նրանց ավանդույթների եւ մշակույթի կատարյալ համադրություն է: Երբ մենք քննարկում էինք նախագիծը եւ սկսեցինք նկարահանել այն, մարդիկ իսկապես ոգեշնչված էին, յուրաքանչյուրը՝ դրա պատրաստման իր մշակույթով:

Ֆիլիպիններ

Մենք նախապես 6-7 ամիս հետազոտություն ենք կատարել, եւ մարդիկ ասում էին. «Դուք պետք է այն փորձեք մեր երկրում»,- նշել է Սալեհը: Ռոուզի հետ նա ֆիլմը նկարահանել է 200 օրվա ընթացքում:

Ֆիլմը նկարահանվել է ՀԱՀ-ում, Ուրուգվայում, Մեքսիկայում, Շվեդիայում, Մոնղոլիայում եւ նույնիսկ Սիրիայի եւ Հորդանանի սահմանին գտնվող փախստականների ճամբարում:

«Մեր լավագույն փորձերից մեկը Հայաստանում էր, որտեղ մսի առաջին իսկ կտորից հետո տնական օղի ես խմում»,- նշել է Սալեհը, որը խորոված է փորձել Աշտարակում՝ Քասախի ափին:

Աղբյուրը՝ UK Reuters


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել