Fan Attack. Էվա Խաչատրյան VS երկրպագուներ

«Միսս Աշխարհ 2017» է ճանաչվել Հնդկաստանի ներկայացուցիչը

Իդեալական կինը եւ ինչպես բանկ թալանել՝ նոր Comedy Club-ում

Դիանա Շալժիյանը չանցավ նոկաուտների փուլը ռուսական «Գոլոսում»

Սոնան ու Գարիկը շնորհավորեցին ուսանողների տոնը

Դենի Դե Վիտոն նշում է ծննդյան 73-ամյակը

Քիմ Քարդաշյանը հայտնել է ապագա երեխայի սեռը

Ո՞ւր գնալ այս շաբաթ Երեւանում

Shine&Food. Գունեղ աղցան, որի տեսքից անգամ ախորժակ է բացվում

Fan Attack. Բեն Ավետիսյան VS երկրպագուներ

Մերի Մակարյանի երգն ու պարը՝ նշանածի համար

Երեւանյան աշունը

Երեւանյան ազդ. որտե՞ղ զվարճանալ այս շաբաթ

Մերի Մակարյանն ամուսնանում է

Shine&Food. Սնկով կրեմ ապուր, որը ձեր սննդակարգի անբաժանելի մասը կդառնա

Fan Attack. Անուշկա Մարգարյան VS երկրպագուներ

9 ամսական հղի Անահիտ Պողոսյանը չանցավ ռուսական «Ձայնի» հաջորդ փուլ

15 ոճային լուք Մարինկա Խաչատրյանից, որոնք յուրաքանչյուր աղջիկ կարող է կրկնել

Աշնանային համեղ սննդակարգ

15:06, 23 հոկտեմբերի

Այս հրաշալի սննդակարգն առողջացնում ու ամրացնում է օրգանիզմը։

Նախաճաշ

«Աշնանային աղցան»
200 գ գազարը, 200 գ խնձորն ու 50 գ ծովաբողկը մանրացնել բլենդերով, համեմել աղով, հավելել մի քիչ շաքար, լցնել թթվասեր (80 գ) ու խառնել։

Նախապես պատրաստեք գազարի հյութ, որով կավարտեք ձեր նախաճաշը։
Գազարը քերել քերիչով, վրան լցնել սառեցված եռման ջուր ու թողնել 2-3 օր։ Քամել, հավելել լորամրգի, խնձորի, դդումի հյութ ու հավելել մի քիչ շաքարավազ։

Ճաշ

Դդմապուր
Կիսաշրջանաձեւ կտրատված սոխը տապակել բուսական յուղով, հավելել կտրատված դդումը, մի քիչ ջուր, աղ (ծովային)՝ ըստ նախասիրության։
Շոգեխաշել, հավելել բուսական յուղով տապակված ալյուր, բացել անհրաժեշտ քանակությամբ ջրով։ Եփել թավայում մինչեւ ապուրը թեթեւակիորեն կխտանա։
Նույն ձեւով կարելի է պատրաստել նաեւ գազարով կամ ծաղկակաղամբով ապուր։

Կարմիր տաքդեղով ձուկ
Մաքրած ձուկը կտրատել, համեմել աղով ու պղպեղով։
Թավայի մեջ լցնել մի քիչ բուսական յուղ, լցնել շրջանաձեւ կտրատած գազար, աղ, իսկ վերեւից շարել ձուկը։
Այդ ամենի վրա լցնել ոչ յուղոտ թթվասեր ու 15 րոպե դնել ջեռոցի մեջ։
Ձկան վրա լցնել կտրատած չոր սոխ ու նորից հավելել մի քիչ թթվասեր, եփել ջեռոցում 10 րոպե։ Պատրաստի կերակրատեսակի վրա կանաչի լցնել։

Հետճաշիկ

Բազուկի հյութ մածունով
2 ճաշի գդալ բազուկի հյութ, մեկ բաժակ մածուն, 1 ճաշի գդալ մասուրի հյութ ու կես կիտրոնի հյութ։
Խնձորի մուս
400 գրամ խնձորը եփել 2 բաժակ ջրի ու կիտրոնի միջուկի հետ, մանրացնել բլենդերում, հավելել 80 գրամ մեղր, 60 գրամ սպիտակաձավար, հասցնել եռման, միքսերով խառնել մինչեւ խիտ փափուկ զանգված ստանալը։ Սառեցնել, մատուցել պահածոյացված հատապտուղներով։

Ընթրիք

Թավայի հատակին լցնել մի քիչ բուսական յուղ, 0․5 բաժակ բրինձ՝ նախապես թրջված, աղացած ու յուղով տապակած։
Հավելել մանր կտրատած դդումը (500 գրամ), 4 ճ․գ․ յուղ, աղը՝ ըստ ցանկության, լցնել մեկ բաժակ ջուր, մի քիչ շաքար ու եփել թույլ կրակի վրա ՝ կափարիչի տակ։
Պատրաստի շիլայի վրա մի քիչ բուսական յուղ լցնել, կարելի է մատուցել նաեւ կոմպոտի ու մուրաբայի հետ։

Աղբյուրը՝ passion.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Ամենասեքսուալ հայ երգիչը
Արամե
Անդրե
Միշո
Արսեն Սաֆարյան
Նարեկ Մակարյան