«Հիվանդանոցում քույրիկիս վերջին ցանկություններից էր, որ իր գրած երգը ես երգեմ». Marga

Անի Երանյանը՝ «Լինում է, չի լինում»-ի մանրամասների մասին

Նաիրա Մովսիսյանը՝ կրկին մայրանալու ցանկության, հայրիկի բացի եւ իր կողակցի մասին

«Լաց լինելու ու բարդույթավորվելու փոխարեն սովորեցի իմ անձը պաշտպանել». Իրինա Այվազյանը՝ NEWS.am STYLE-ի «արեւային» ֆոտոշարքում

Էմմա Մկրտչյանը` մանկության վառ հուշերի, Երեւանում բնակվելու եւ իր սիրտը կոտրելու մասին

Գոհար Հարությունյանը` մանկության, հայրիկի բացի եւ 16 տարեկանում նշանադրությունը չեղարկելու մասին

«Խորոտիկ-մորոտիկ»․ Սոֆի Մխեյանը՝ իր նոր տեսահոլովակի մասին

«Չէի կարողանում պատկերացնել, որ մայրս չկա». Աղաս Մանուկյանը` իր մեծ կորստի եւ անցած ճանապարհի մասին

BACKSTAGE. Ինչպես են անցել «Սիրուն Սոնայի» վերջին նկարահանումները

«Հորս վերաբերմունքը փոխվեց իմ հանդեպ»․ Վիկտորիա Սահակյանը՝ դիպլոմ չստանալու եւ չստացված սիրո մասին

Ինչպես են ընթացել Արամեի նոր տեսահոլովակի նկարահանումները քաղաքից դուրս

Ամենամեծ կորուստը, կյանքի նպատակը եւ ծնողների խորհուրդը․ Բլից հարցեր Ժաննա Բուտուլյանի հետ

Լիա Զախարյանը՝ հայկական շոուբիզնեսի ամենահմայիչ մարդու, ամենամեծ կորստի և առօրյայի մասին․ ԲԼԻՑ ՀԱՐՑԵՐ

Քրիստինե Պեպելյանը՝ իր նոր նախագծի եւ որդու՝ Արեգի մասին

Քիմ Քարդաշյանի 60 մլն դոլորանոց առանձնատունը

Մանուկ Ալեքսանյանը՝ սեզոնի թրենդների, հակաթրենդների եւ Pillow Challenge-ի մասին

Մարիամ Ալեքսանյանը՝ մոլերից մեկում խայտառակ լինելու եւ ամուսնության հարցից խուսափելու մասին․ ԲԼԻՑ ՀԱՐՑԵՐ

Մանկության ամենավառ հուշից մինչեւ զավեշտալի սիրո խոստովանությունը․ բլից հարցեր՝ Դիանա Տոռեսի հետ

Ֆրանսիական հայտնի խնձորով կարկանդակի պատրաստման եղանակը՝ Հայաստանում Ֆրանսիայի դեսպանության խոհարար Ֆրանսիս Էկաուտի կողմից (տեսանյութ)

16:25, 2 մայիսի

Ապրիլի 22-ին Հայաստանում նախատեսված «Ֆրանսիայի համը» միջոցառումը տեղի չունեցավ՝ կորոնավիրուսով պայմանաված արտակարգ դրության պատճառով, սակայն Հայաստանում Ֆրանսիայի դեսպանությունը այն տեղափոխել է օնլայն հարթակ: Դեսպանության պաշտոնական՝ Culture France էջում պարբերաբար կտեղադրվեն ֆրանսիական խոհանոցին առնչվող տեսանյութեր:

Այսօրվա բաղադրատոմսը խնձորով կարկանդակն է, որը Ֆրանսիայում անվանում են Տարտ տատեն/Tarte Tatin: Հայաստանում Ֆրանսիայի դեսպանության խոհարար Ֆրանսիս Էկաուտը ֆեյբուքյան էջում կիսվել է այն պատրաստելու իր տարբերակով:

Այսպիսով, համեղ կարկանդակը պատրաստելու համար ձեզ անհրաժեռշտ կլինի`

40 գրամ շաքարավազ

60 գրամ ալյուր

90 գրամ կարագ

4 ձու

3 խնձոր:

Այս չափաբաժինը նախատեսված է երկու անձի համար: Իսկ պատրաստման գործընթացը ներկայացված է տեսանյութում:

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
«Եվրատեսիլ 2019». ձեզ դո՞ւր է գալիս Սրբուկի մրցութային «Walking out» երգը
Այո
Ոչ