«3 նամակ Բելլայից». նոր հեռուստասերիալ սիրային պատմության եւ անարդարության մասին (BACKSTAGE)

ՀԱՐՑՈՒՄ. քաղաքացիները՝ «Եվրատեսիլ»–ում Brunette-ի մասնակցության մասին

«Չես խաբի մարդկանց, երբ քո աչքերը մեկի համար փայլում են». Մհեր Բաղդասարյանը իր զգացմունքների մասին և ոչ միայն

«Հայ երգիչ»-ի հաղթող Սաթենիկ Սահակյանը և Նաիրա Գյուրջինյանը խոսել են նախագծի մանրամասներից

Դերասան Վարդան Քոչարյանը` 2023-ի իր երազանքների ու նպատակների մասին

«2023-ին պատրաստվում ենք օրինականացնել մեր հարաբերությունները». Գևորգ և Քրիստինա

«Ծնողներիս մահից հետո Ամանորն ինձ համար տխուր է անցնում». Դիանա Տոռես

Որոնք են 2023 թվականի նորաձև սանրվածքներն ու երանգները. խորհուրդներ վարսահարդարներ Բարիս Միքայելյանից ու Նարեկ Արմենյանից

Դալիթայի ամանորյա շնորհավորանքը

Գրիգոր Կյոկչյանը` դեկտեմբերի 5-ին կայանալիք միջոցառման մանրամասների ու Նարեի տրամադրվածության մասին

Ջեքսոնի, Լոպեսի, Բեյոնսեի հետ աշխատած հայտնի դիզայներ Ջեյկոբ Մեյերի շքեղ ցուցադրությունը Երեւանում

«Բլբուլյաններ 3». 3 անգամ ավելի ծիծաղելի սիթքոմը մեկնարկում է

#Backstage. Ինչպես են ընթանում «Արտակարգ Արտակ» նոր հումորային սիթքոմի նկարահանումները

Օֆին խոսել է երեւանյան այցի, հոր մահվան մասին եւ նկարահանվել News.am Style-ի ֆոտոշարքում

ՇոկTok. «Թատերականի ժողովուրդն ինձ ընդհանրապես չի սիրում». Դիանա Մխիթարյան

ՇոկTok. «Ես ու եղբայրս այնպես ենք արել, որ ոչ մայրս միայնակ լինի, ոչ` տատիկս». Գևորգ Մկրտչյան

«Ոսկե ծիրան» 19-րդ միջազգային կինոփառատոնի պաշտոնական բացումն ու կարմիր գորգը

Դեն Բիլզերյանը Երեւանում է․ Պոկերի արքան հանդիպել է երկրպագուներին ու ներկայացրել իր գիրքը

Ֆրանսիական հայտնի խնձորով կարկանդակի պատրաստման եղանակը՝ Հայաստանում Ֆրանսիայի դեսպանության խոհարար Ֆրանսիս Էկաուտի կողմից (տեսանյութ)

16:25, 2 մայիսի

Ապրիլի 22-ին Հայաստանում նախատեսված «Ֆրանսիայի համը» միջոցառումը տեղի չունեցավ՝ կորոնավիրուսով պայմանաված արտակարգ դրության պատճառով, սակայն Հայաստանում Ֆրանսիայի դեսպանությունը այն տեղափոխել է օնլայն հարթակ: Դեսպանության պաշտոնական՝ Culture France էջում պարբերաբար կտեղադրվեն ֆրանսիական խոհանոցին առնչվող տեսանյութեր:

Այսօրվա բաղադրատոմսը խնձորով կարկանդակն է, որը Ֆրանսիայում անվանում են Տարտ տատեն/Tarte Tatin: Հայաստանում Ֆրանսիայի դեսպանության խոհարար Ֆրանսիս Էկաուտը ֆեյբուքյան էջում կիսվել է այն պատրաստելու իր տարբերակով:

Այսպիսով, համեղ կարկանդակը պատրաստելու համար ձեզ անհրաժեռշտ կլինի`

40 գրամ շաքարավազ

60 գրամ ալյուր

90 գրամ կարագ

4 ձու

3 խնձոր:

Այս չափաբաժինը նախատեսված է երկու անձի համար: Իսկ պատրաստման գործընթացը ներկայացված է տեսանյութում:

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
«Եվրատեսիլ 2019». ձեզ դո՞ւր է գալիս Սրբուկի մրցութային «Walking out» երգը
Այո
Ոչ