MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Կախասնկով «ձմեռային» ապուր

17:15, 6 նոյեմբերի

Ձմռան մոտենալուն պես ինչ-որ տաք եւ համեղ բանով ջերմանալ ենք ուզում: Այս թեթեւ ապուրը դուր կգա նույնիսկ նրանց, ովքեր ապուրների սիրահար չեն:

Կախասնկով ապուր պատրաստելու համար անհրաժեշտ է.

Կախասունկ - 150 գրամ

Կարտոֆիլ - 3-4 հատ

Նեխուր - 1 ճյուղ

Գազար - 1 հատ

Սոխ - 1 գլուխ

Ինչպես նաեւ մաղադանոս, սամիթ, թթվասեր, բուսական յուղ եւ սերուցքային կարագ:

Մանր քերիչով հարկավոր է գազարը քերել, խորանարդի տեսքով կտրատել սոխը, նեխուրը, մաղադանոսը, կարտոֆիլը:

Երեք լիտրանոց կաթսայում ջուրը եռացնել, ավելացնել կարտոֆիլը, մաղադանոսն ու նեխուրը: Թավայի մեջ ձեթով եւ կարագով սոխը տապակել, ավելացնել գազարը եւ շարունակել տապակել:

Սունկը մաքրել, լվանալ, մանր կտրատել, ավելացնել սոխին ու գազարին եւ 5 րոպե տապակել։ Այնուհետեւ խառնուրդն ավելացնել ապուրին, հասցնել եռման աստիճանի, 3 րոպե եփել, կրակն անջատել, թողնել փոքր-ինչ սառչի:

Մատուցելուց առաջ թթվասեր ավելացրեք:

Բարի ախորժակ

Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել