Բելլա Հադիդը, Ադրիանա Լիման, Ալեսանդրա Ամբրոսիոն եւ այլ մոդելներ փայլել են Victoria’s Secret Fashion Show-ին

Taraz Fashion Show-ն Լոս Անջելեսում

Սեբուի եւ Սիրուշոյի զուգերգը՝ Երեւանում

Shine&Food. Դիետիկ քյաբաբ, որը ոչ մի գրամ չի ավելացնի ձեր քաշին

Fan Attack. Էվա Խաչատրյան VS երկրպագուներ

«Միսս Աշխարհ 2017» է ճանաչվել Հնդկաստանի ներկայացուցիչը

Իդեալական կինը եւ ինչպես բանկ թալանել՝ նոր Comedy Club-ում

Դիանա Շալժիյանը չանցավ նոկաուտների փուլը ռուսական «Գոլոսում»

Սոնան ու Գարիկը շնորհավորեցին ուսանողների տոնը

Դենի Դե Վիտոն նշում է ծննդյան 73-ամյակը

Քիմ Քարդաշյանը հայտնել է ապագա երեխայի սեռը

Ո՞ւր գնալ այս շաբաթ Երեւանում

Shine&Food. Գունեղ աղցան, որի տեսքից անգամ ախորժակ է բացվում

Fan Attack. Բեն Ավետիսյան VS երկրպագուներ

Մերի Մակարյանի երգն ու պարը՝ նշանածի համար

Երեւանյան աշունը

Երեւանյան ազդ. որտե՞ղ զվարճանալ այս շաբաթ

Մերի Մակարյանն ամուսնանում է

Աշնանային դիետա դդումով

15:37, 11 սեպտեմբերի

Աշնանը հասունանում է շատ համեղ եւ օգտակար բանջարեղեն՝ դդում: Դդումը բազմաթիվ օգտակար նյութեր է պարունակում, դրանք կատարելապես հավասարակշռված են, այդ պատճառով այն համարձակորեն կարող են օգտագործել բոլոր ցանկացողները: Դդումը կալորիաներ չի պարունակում, դրանում մեծ քանակությամբ E վիտամին եւ մանրաթելեր կան, որոնք օգնում են ոչ միայն ազատվել ավելորդ քաշից, այլեւ առողջացնել մաշկն ու մազերը:

Դդմի դիետային կարելի է երկար ժամանակ հետեւել, բայց երկու շաբաթից ավելի խորհուրդ չի տրվում: Այդ ընթացքում կարելի է մինչեւ 9 կգ կորցնել, իսկ արդյունքը երկար կպահպանվի, եթե, իհարկե, դիետայի ավարտից անմիջապես հետո չչարաշահեք շոկոլադը:

Դիետայի ճաշացանկն ընդամենը չորս օրվա համար է, որը պետք է կրկնել ամբողջ երկու շաբաթվա ընթացքում: Դիետայի ընթացքում, նախատեսված մթերքներից բացի, կարելի է խմել կիտրոնով թեյ եւ առանց շաքարավազի սուրճ, բայց՝ չափավոր: Քնելուց առաջ հարկավոր է կանաչ թեյ կամ խոտաբույսերով թուրմ խմել՝ առանց շաքարավազի:

Նախաճաշը նույնն է բոլոր օրերի համար, այդ պատճառով կարելի է այն փոքր-ինչ բազմազան դարձնել՝ ամեն օր տարբեր հյութեր կամ թեյեր օգտագործելով: Նախաճաշին պետք է հում դդումով եւ ստեպղինով աղցան ուտել, կամ ցորենով եւ դդումով շիլա: Շիլան պետք է ջրով պատրաստել:

Մնացյալ ուտեստները՝ չորս օրվա համար.

Առաջին օրը ճաշին կարելի է դդումով ապուր ուտել, ընթրիքին՝ ջեռոցում պատրաստված դդում:

Երկրորդ օրը ճաշին ուտում ենք բանջարեղենով ապուր կամ կաղամբապուր, ինչպես նաեւ շերտավոր խմորով դդումով կարկանդակներ կամ տապակած դդում:

Երրորդ օրը ճաշին կարելի է կոլոլակով եւ դդումով ապուր պատրաստել, իսկ ընթրիքին՝ դդումից աղցան եւ պաքսիմատով արքայախնձոր:

Չորրորդ օրը կարելի է բանջարեղենով ապուր կամ կաղամբապուր՝ ավելացնելով դդում, նաեւ մի քիչ բուլղարական պղպեղ շոգեխաշել: Ընթրիքին կարելի է դդումով, քաղցր պղպեղով, ստեպղինով, դդմիկով եւ նույնիսկ սնկով բանջարեղենային ռագու պատրաստել:

Նման դիետան մթերքի առումով բավական սահմանափակ է, բայց կարող է օրգանիզմին մեծ քանակությամբ անհրաժեշտ օգտակար նյութեր փոխանցել, այդ պատճառով չի հյուծում եւ չի հանգեցնում ուժերի կորստի: Միաժամանակ, կարելի է հիշել դդմի կենսուրախ նարնջագույն գույնի մասին, որը հրաշալի բարձրացնում է տրամադրությունը նույնիսկ ամենամռայլ աշնանային օրերին:

 

Աղբյուրը՝ medvoice.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Ամենագեղեցիկ աստղային զույգը
Անահիտ Սիմոնյան եւ Հայկո
Լիլիթ Հովհաննիսյան եւ Վահրամ Պետրոսյան
Լիլի Էլբակյան եւ Համո
Նունե Եսայա եւ Ավո Խալաթյան
Մարիաննա Վարդանյան եւ Գարիկ Պապոյան