«Ժառանգ80» նախագծի նկարահանման մեկնարկը տրված է

ՇոկTok. «Բուքմեյքերների գովազդ չեմ անի». Ռաֆո Համբարձումյանը` բլոգային կյանքի, տիկտոկերներին բլոկելու մասին

Ամերիաբանկի «Դարձիր փոփոխությունը» մրցույթի հաղթող թիմը ստացավ 3 մլն ՀՀ դրամ մրցանակ

ՇոկTok. Մագա Հարությունյանը` միլիոններ աշխատելու, սիրելիից բաժանվելու եւ Քինգ Ռուզիի հետ կոնֆլիկտի մասին

ՇոկTok. Անյա Սահակյանը` տղամարդու վրա ձեռք բարձրացնելու, ոստիկանություն ընկնելու, բաց տեսարաններում նկարահանվելու մասին

«Նոյը եւ՛ ինձ է նման, եւ՛ ամուսնուս». Լյուսի

ՇոկTok. «Իմ բոլոր ուզողները հիմնականում «ճիշտ աբրած տղերք են»». Ջուլիաննա Հարությունյան (julianna_loo_)

«Սիրո հասակ». մարտի 18-ից կմեկնարկի նոր հումորային նախագիծը

ՇոկTok. «Երբ ինձ հարցնում են, կուզեիր բոյով լինել, ասում եմ ոչ». Աստվածուհի (Ելենա Վարդերեսյան)

Նոր արկածներով եւ փորձություններով հումորային սիթքոմ. «Հյուրերն անցյալից»

«Սա մի սիրո պատմություն է». Արամեի «Շատ սիրունա» տեսահոլովակի backstage-ը

Ու՞մ բաժին կհասնի տունը. Սամսոնի՞ն, թե՞ Շավոյին. «Բլբուլյանները 2»-ի նկարահանումները կադրից դուրս

#ՇոկTOK․ Աշայվին՝ Սիրուշոյի հետ հանդիպելու ցանկության, տիկին Գրետայի հետ կոնֆլիկտի մասին եւ ոչ միայն

Ինչպես են ընթանում «Պոլլի» գեղարվեստական ֆիլմի նկարահանումները

H2Օ Emotional Exposition. Kivera Naynomis բրենդի ցուցադրությունը

«Ամեն տարի գարնանը». նոր հեռուստասերիալի դերասանական կազմն ու նկարահանումները

Ի՞նչ սպասել 2022 թվականից. աստղաբան Գուրգեն Հովհաննիսյանը՝ Կապույտ ջրային վագրի տարվա մասին

Ի՞նչ դիմահարդարմամբ դիմավորել 2022-ը՝ Կապույտ ջրային վագրի տարին. խորհուրդներ Ագա Քանքանյանից

«Չեչիլ պանիր. լավագույնը, որ կարող էին թողնել սառնարանում». Thrillist հրատարակություն

13:16, 27 մարտի

Հայկական հյուսք-պանիրը հրաշալի անակնալ է, որը ձեզ սպասում է սառնարանում, գրում է Thrillist կայքը, որում կա ցանկացած տեղեկատվություն մթերքի, ընպելիքների, ճանապարհորդությունների եւ զվարճանքի մասին։

«Երկար աշխատանքային օրվանից հետո տուն եք վերադարձել, շատ եք ուզում ուտել, բայց դեռ պատրաստում եք եւ հարկավոր է ինչ-որ բան ուտել։ Բացում եք սառնարանը, եւ ահա այն՝ չեչիլ պանիրը։ Դա լավագույնն է, որը կարող էր ձեր հարեւանը թողնել սառնարանում»,- ասված է հոդվածում։

Հրապարակման մեջ պատմվում է այն մասին, թե ինչից է պատրաստվում այդ նրբահամ կերակուրը։ «Սովորաբար այն պատրաստում են այծի կամ ոչխարի կաթից՝ ավելացնելով նիգելա (խոսքն, ամենայն հավանակությամբ, սեւ քունջութի մասին է)։ Թելավոր պանիրը սովորաբար տեղավորում են պլաստիկ տարաների մեջ, եւ այն բավական երկար առաձգական ու նուրբ է մնում միեւնույն ժամանակ։ Նուրան Չավուշյանը՝ Բոստոնում «Սեւան» հացի փռի սեփականատերը, բացատրում է, որ դա նման է մոցարելային, սակայն աղի է, իսկ սերմերը պանիրը ճրթճրթան են դարձնում»,- գրում է հրատարակությունը։ Նրա խոսքով՝ չեչիլը թեթեւ ուտեսների հավաքածուի անբաժանելի մասն է, որը արեւելյան երկրներում բնակվող հայերը մեզե են անվանում։

Չավուշյանը խորհուրդ է տալիս այս պանիրը համադրել կալամաթա ձիթապտղի, պիստակի, ինչպես նաեւ լոլիկով սենդվիչի հետ։ Նա խորհուրդ է տալիս իմպրովիզներ անել եւ չեչիլն օգտագործել որպես խորիզ անգլիական մաֆինների, պիցցայի, ձվածեղի եւ բուլղարական պղպեղի համար...


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության