Տիհանա Vibes. Dasein-ը սիրո եւ տարբերվող մարդկանց մասին է

«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

Հայաստան կատարած ուղեւորությունից հետո Թամլին Քուրինիը ճանաչվել է «Խմիչքի թեմայով տարվա հեղինակ»

16:03, 9 մայիսի

Գինու մասին հոդվածների լրագրող եւ JancisRobinson.com ազդեցիկ առցանց ամսագրի գլխավոր խմբագիր Թամլին Քուրինը Լոնդոնում անցկացվող Food and Drink Awards 12-րդ ամենամյա մրցանակաբաշխության ժամանակ ճանաչվել է «Խմիչքների թեմայով տարվա հեղինակ»: Այս ակնառու ճանաչումը նախորդ տարի Հայաստան կատարած նրա ճանապարհորդության արդյունքն էր, որտեղ նա հարյուրից ավելի գրառումներ էր արել եւ մի քանի ամսագրային հոդվածներ գրել, որոնք արտացոլում էին հայկական գինեգործության մշակույթի հարստությունն ու բազմազանությունը:

«Սա նրա ամենավառ աշխատանքն է, որը նվիրված է այն երկրին, որը հուզել է նրա հոգին: Դրանում ներկայացված գրառումները նվիրված են ոչ միայն գինուն, այլեւ պատմությանը, մշակույթին, հողին եւ, առաջին հերթին, մարդկանց: Այն ընթերցելիս հասկանում ես, թե ինչու արժե գրել եւ կարդալ գինու մասին: Խոսքը միայն այն մասին չէ, թե ինչ կա ձեր բաժակում: Խոսքն այն ամենի մասին է, ինչը հանգեցրել է դրա հայտնվելուն»,-գրում է JancisRobinson պորտալը։

Թամլինի համար այս տիտղոսը հնարավորությունների նոր հորիզոններ է բացում գինիների մասին հետազոտությունների եւ հրապարակումների համար: Սակայն, թերեւս, առավել նշանակալիցն այն է, որ այս մրցանակը պատվում է ոչ միայն հեղինակին, այլեւ նրա ոգեշնչմանը։ Այս արժանի մրցանակը հավելյալ կշիռ է հաղորդում հայկական գինիներին, դրանց ավանդույթներին եւ որակին։

Նախկինում Թամլինը NEWS.am STYLE-ի հետ բացառիկ հարցազրույցում կիսվել էր Հայաստան կատարած ուղեւորության մասին իր տպավորություններով, որտեղ առանձնացրել էր մի քանի առանցքային կետեր, որոնք առանձնապես խորը հետք են թողել իր վրա։


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել