«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Ճարպային դիետա

17:14, 11 փետրվարի

Լեհ դիետոլոգների կողմից մշակված և Յան Կվասնեվսկու կողմից փորձարկված   ճարպային դիետան օգնում է ոչ միայն զգալի նիհարել, այլ նաև բուժել այնպիսի հիվանդություններ, որոնք կապված են լյարդի , երիկամի , սրտանոթային համակարգի և նույնիսկ շաքարախտի հետ։

Ամենօրյա  սննդակարգի օրինակելի տարբերակ.

Նախաճաշին` ձու խարխզիի հետ կամ առնվազն 3 ձվով ձվածեղ,  կարագով կամ  խոհարարական յուղով  հացի մի փոքր կտոր, ցանկացած առանց շաքարի թեյ: Ճաշին` 130-170գ.  ոչ շատ յուղոտ տապակած խոզի միս, մի քանի կտրատած, կարագով եփված կարտոֆիլ և թթու դրած վարունգ:

Ընթրիքին` մի քանի շոռակարկանդակ կարագով , 200 մլ ճարպային  սերուցք և ոչ քաղցր մարմալադ բաժակի մեկ չորրորդի չափով:

Այնուամենայնիվ գոյություն չունի սնունդ ընդունելու խիստ  կանոնակարգ կամ էլ ընդունման որոշակի չափ:

Սնվել պետք է միայն այն ժամանակ, երբ քաղց ես զգում: Ժամանակային սահմանափակումներ նույնպես չկան: Այս սննդակարգին պետք է միանգամից անցնել, աստիճանաբար անցումը կարող է վատ ազդեցություն ունենալ արդյունքի վրա, ինչպես նաև հարմարվելու ընթացքին :Միանգամից մարդը լցվում է էներգիայով և  աշխուժությամբ, իսկ առողջությունը միանգամից բարելավվում է:

Ճարպային դիետա պահելուց մի քանի ամիս անց  քաշը կարգավորվում է և դառնում կայուն, հատկապես եթե պարբերաբար հետևել դրան:

Յան Կվանեւսկին ավելի քան 30 տարի զբաղվում է սննդակարգի  խնդիրներով: Նրա մշակած սննդակարգի օրաբաժինը հիմնվում է սննդի ամենօրյա ընդունման հետևյալ կանոնների վրա. մինչև 3,5 ճարպի միավոր, սպիտակուցներ` 1,0 միավոր, ածխաջրեր`0,8 միավոր: Մեծ քանակությամբ սպիտակուցները (19 տոկոս՝ սովորական 12 –ի փոխարեն) ճարպային դիետայում բացատրվում է սպիտակուցի պարտադիր և  բջիջների  ամբողջական ձեւավորման  մեջ անփոխարինելի դերով: Ածխաջրի  ավելցուկը ժամանակի հետ վերածվում է ավելորդ քաշի, հենց դրա համար էլ օրական 50 գրամը բավարար է, այն էլ բացառապես ճարպերի վերամշակման համար:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել