Աշխարհահռչակ դելիկատես Փասթրամի սենդվիչ այսուհետ կարող եք վայելել նաեւ Երեւանում:
Հունիսի 6-ին Երեւանի կենտրոնում՝ Թումանյան 38 հասցեում, բացվեց «PASTRAMI» սենդվիչ եւ բուրգեր արագ սննդի ռեստորանը, որը տարբերվում է հաճախորդներին առաջարկվող յուրահատուկ ուտեստների ցանկով, ինքնասպասարկման սկզբունքով եւ ժամանակակից դիզայնով: «PASTRAMI»-ում առաջարկում են ամերիկյան հայտնի ուտեստներ փասթրամի սենդվիչ եւ փուլդ փորք բուրգեր:
Բացման արարողության ժամանակ հյուրերին հյուրասիրվեց մինի փասթրամի սենդվիչներ եւ փուլդ փորք բուրգերներ, իսկ երեկոյի բարձր տրամադրությունն ապահովեց բոլորի կողմից շատ սիրված D.J. Güevo-ն:
Զրուցեցինք նախագծի հիմնադիր Հակոբ Բադալյանի հետ, ով մանրամասն պատմեց «PASTRAMI»-ում մատուցվող երկու գլխավոր ուտեստներից: Փասթրամի սենդվիչը պատրաստվում է բարձրակարգ անգուս տեսակի տավարի մսից, որը հնեցվում է 14 օր, 10 եւ ավել տարբեր համեմունքներով, այնուհետեւ անցնում է դանդաղ եւ երկար բնական ծխեցում եւ, ի վերջո, հատուկ տեխնոլոգիայով եփվելով եւս 3 օր հասցվում է վերջնական պատրաստի տեսքի: Այսքան երկար ճանապարհ անցնելուց հետո հաճախորդները կարող են վայելել այս դելիկատես ուտեստը սենդվիչի տեսքով պատվերը տալուց առավելագույնը 5 րոպեների ընթացքում: Հատկանշականն այն է, որ այս սենդվիչը չի կարելի համարել ոչ առողջ սնունդ, քանի որ միսն աղացած չէ, տապակված չէ ձեթում, այլ եփվում է նորագույն տեխնոլոգիայով այնպես, որ միսը պահպանում է իր բոլոր առողջարար հատկությունները: «Երկու տարի աշխատել եմ այս միսը ստանալու ուղղությամբ: Ինձ համար այն վերածվել էր հոբբիի: Տարբեր երկրներ եմ այցելել հատուկ փասթրամի փորձելու եւ մսի պատրաստման գաղտնիքները բացահայտելու համար: Ամենակարեւորը, ի վերջո ստացել եմ այն արդյունքը, որին ձգտում էի, մնում է հաճախորդները փորձեն եւ գնահատեն: Այնուամենայնիվ, արդեն ստացել եմ շատ կարեւոր արձագանքներ անմիջապես Նյու Յորքում մատուցվող փասթրամի սենդվիչների սիրահարներից, կարծիքներն ավելի քան ոգեւորող էին ինձ համար», - ասաց Հակոբ Բադալյանը:
«PASTRAMI»-ում մատուցվող փուլդ փորք բուրգերը շատ տարածված է ԱՄՆ-ում: Այս բուրգերի հիմքը խոզի թիակի հատվածի միսն է, որը նույնպես անցել է բնական ծխեցում եւ հատուկ տեխնոլոգիայով եփվել այնքան, մինչև միսը դարձել է չափազանց փափուկ: Ինչպես փասթրամի սենդվիչն, այնպես էլ փուլդ փորքը կարող է լիարժեք դասվել առողջ սննդի շարքում, քանի որ միսը պատրաստվում է նույն տեխնոլոգիայով: «PASTRAMI»-ում հավի միս նախընտրողների համար առաջարկում են նաեւ փուլդ չիքեն բուրգեր: Ռեստորանում առաջարկում են նաեւ այլ բուրգերներ եւ սենդվիչներ ինչպես բուսակերների, այնպես էլ այլ համային նախասիրություն ունեցողների համար:
Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում
10:18, 26 ապրիլի
Քիմ Քարդաշյանը խոստովանել է, որ չի դիտել իր մասնակցությամբ «Ամերիկյան սարսափ պատմություն»-ը09:00, 26 ապրիլի
ԱՊՐԻԼԻ 26-Ի ՁԵՐ ՌՈՄԱՆՏԻԿ ՀՈՐՈՍԿՈՊԸ23:16, 25 ապրիլի
Miu Miu-ն դարձել է մոլորակի ամենահայտնի ապրանքանիշը22:19, 25 ապրիլի
Առնոլդ Շվարցենեգերը` Սիլվեստր Ստալոնեի յուրահատուկ ոճի որոշ նրբությունների մասին21:31, 25 ապրիլի
LVMH-ն ավելի շատ դիզայներական ապրանքներ է արտահանում, քան Ֆրանսիան՝ գինի20:20, 25 ապրիլի
Մարկ Ցուկերբերգն ապացուցում է, որ մորուքով տղամարդիկ ավելի գրավիչ են19:27, 25 ապրիլի
Ասիայի ամենահարուստ մարդու որդին շրջում է 1 միլիոն դոլար արժողությամբ Ferrari-ով՝ անվտանգության շարասյան ուղեկցությամբ16:36, 25 ապրիլի
Գուստավ Կլիմտի՝ 100 տարի կորած համարվող նկարն աճուրդում վաճառվել է 30 միլիոն եվրոյով15:22, 25 ապրիլի
Ջենիֆեր Լոպեսը ցուցադրել է Hermes-ի հազվագյուտ Birkin պայուսակը, որն արժե ավելի քան 400,000 դոլար15:05, 25 ապրիլի
Ջազի միջազգային օրը՝ Երեւանում14:55, 25 ապրիլի
Էդի Մերֆիի առաջիկա ֆիլմերից մեկը հետաքննության կենտրոնում է հայտնվել նկարահանման հրապարակում տեղի ունեցած խնդիրների պատճառով14:36, 25 ապրիլի
Իրինա Շեյքը նոր տղամարդ է փնտրում