«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Աշխարհահռչակ փասթրամի սենդվիչ եւ փուլդ փորք բուրգեր Երեւանում

16:06, 7 հունիսի

Աշխարհահռչակ դելիկատես Փասթրամի սենդվիչ այսուհետ կարող եք վայելել նաեւ Երեւանում:

Հունիսի 6-ին Երեւանի կենտրոնում՝ Թումանյան 38 հասցեում, բացվեց «PASTRAMI» սենդվիչ եւ բուրգեր արագ սննդի ռեստորանը, որը տարբերվում է հաճախորդներին առաջարկվող յուրահատուկ ուտեստների ցանկով, ինքնասպասարկման սկզբունքով եւ ժամանակակից դիզայնով: «PASTRAMI»-ում առաջարկում են ամերիկյան հայտնի ուտեստներ փասթրամի սենդվիչ եւ փուլդ փորք բուրգեր:

Բացման արարողության ժամանակ հյուրերին հյուրասիրվեց մինի փասթրամի սենդվիչներ եւ փուլդ փորք բուրգերներ, իսկ երեկոյի բարձր տրամադրությունն ապահովեց բոլորի կողմից շատ սիրված D.J. Güevo-ն:

Զրուցեցինք նախագծի հիմնադիր Հակոբ Բադալյանի հետ, ով մանրամասն պատմեց «PASTRAMI»-ում մատուցվող երկու գլխավոր ուտեստներից: Փասթրամի սենդվիչը պատրաստվում է բարձրակարգ անգուս տեսակի տավարի մսից, որը հնեցվում է 14 օր, 10 եւ ավել տարբեր համեմունքներով, այնուհետեւ անցնում է դանդաղ եւ երկար բնական ծխեցում եւ, ի վերջո, հատուկ տեխնոլոգիայով եփվելով եւս 3 օր հասցվում է վերջնական պատրաստի տեսքի: Այսքան երկար ճանապարհ անցնելուց հետո հաճախորդները կարող են վայելել այս դելիկատես ուտեստը սենդվիչի տեսքով պատվերը տալուց առավելագույնը 5 րոպեների ընթացքում: Հատկանշականն այն է, որ այս սենդվիչը չի կարելի համարել ոչ առողջ սնունդ, քանի որ միսն աղացած չէ, տապակված չէ ձեթում, այլ եփվում է նորագույն տեխնոլոգիայով այնպես, որ միսը պահպանում է իր բոլոր առողջարար հատկությունները: «Երկու տարի աշխատել եմ այս միսը ստանալու ուղղությամբ: Ինձ համար այն վերածվել էր հոբբիի: Տարբեր երկրներ եմ այցելել հատուկ փասթրամի փորձելու եւ մսի պատրաստման գաղտնիքները բացահայտելու համար: Ամենակարեւորը, ի վերջո ստացել եմ այն արդյունքը, որին ձգտում էի, մնում է հաճախորդները փորձեն եւ գնահատեն: Այնուամենայնիվ, արդեն ստացել եմ շատ կարեւոր արձագանքներ անմիջապես Նյու Յորքում մատուցվող փասթրամի սենդվիչների սիրահարներից, կարծիքներն ավելի քան ոգեւորող էին ինձ համար», - ասաց Հակոբ Բադալյանը:

«PASTRAMI»-ում մատուցվող փուլդ փորք բուրգերը շատ տարածված է ԱՄՆ-ում: Այս բուրգերի հիմքը խոզի թիակի հատվածի միսն է, որը նույնպես անցել է բնական ծխեցում եւ հատուկ տեխնոլոգիայով եփվել այնքան, մինչև միսը դարձել է չափազանց փափուկ: Ինչպես փասթրամի սենդվիչն, այնպես էլ փուլդ փորքը կարող է լիարժեք դասվել առողջ սննդի շարքում, քանի որ միսը պատրաստվում է նույն տեխնոլոգիայով: «PASTRAMI»-ում հավի միս նախընտրողների համար առաջարկում են նաեւ փուլդ չիքեն բուրգեր: Ռեստորանում առաջարկում են նաեւ այլ բուրգերներ եւ սենդվիչներ ինչպես բուսակերների, այնպես էլ այլ համային նախասիրություն ունեցողների համար:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել