«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Սրճարանի սեփականատերը որոշել է հյուրերին «ուրախացնել» չորացած ծղրիդներով պաղպաղակով

22:40, 10 մարտի

Ռոտենբուրգում սրճարանի սեփականատերը որոշել է իր հյուրերին «ուրախացնել» աղանդերով՝ չորացրած ծղրիդներով պաղպաղակով, գրում է NYP-ն։

Թոմաս Միկոլինն ինքն է ստեղծել այդ նրբագեղությունը եւ դրանով հպարտորեն լուսանկար է հրապարակել Instagram-ում։ «Բառացիորեն հարձակվեցին մեզ վրա… շատ քննադատություններ, շատ հաճոյախոսություններ, անակնկալներ եւ հետաքրքրասիրություն մեր նոր ծղրիդ պաղպաղակի վերաբերյալ», - նշել է նա։ Նրա խոսքով՝ ինքն ամբողջ ձմեռ աշխատել է աղանդերի վրա՝ համարձակությամբ ստեղծելով այն եւ ներկայացրել «հետեւանքների դեմ առանց վախի»։ «Սա փոքրիկ ուղերձ է սննդի համար, որը կարող է ապագա ունենալ», - ասել է Միկոլինոն:

Պաղպաղակը պարունակում է ծղրիդի ալյուր, թանձր սերուցք, վանիլի էքստրակտ եւ մեղր։

Թեեւ նա ընդունում է, որ անսովոր սառեցված ուտեստն արդեն «շատ քննադատությունների է արժանացել», կան նաեւ շատ համարձակ սպառողներ: «Նրանք, ովքեր փորձում են դա, խանդավառ են,- ասել է Միկոլինոն:- Ես հաճախորդներ ունեմ, ովքեր ամեն օր գալիս են այստեղ եւ գնում են այն»:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել